Wishlist: Lisa Angel

Dneska je den dětí! Přes víkend probíhala celá řada dětských pártošek a soutěží, kterých se už bohužel nějaký ten pátek neúčastním. Aby mi nebylo líto, že už mi nikdo nedává bonbony za to, že odskáču po dráze po jedné noze, tak se alespoň dívám na hezké věci na eshopech a představuju si, že si je jednou všechny koupím :D Wishlisty jsou docela oblíbené, i když je to víceméně jen článek, ve kterém bloggerka říká, co všechno by chtěla, kdyby... a nakonec zůstanou wishlisty jen wishlisty a většina se nepromění ve skutečnost. Nu, ale protože je slintání nad eshopy levnější, než samotný nákup, tak vám taky ukážu svůj wishlist z britského eshopu Lisa Angel, který miluju už kolik let. Mým snem je nějaké psaníčko od Disaster Designs, které mají i (za drahý peníz, jako ostatně všechno) na ZOOTu. Nebudu se tu pouštět do naříkání nad cenami českých eshopů, které prodávají dovezené zboží s milionovou marží, jdeme se pokochat něčím hezkým :)

Nejprve nějaké ty kabelečky od Disaster Designs. Na Disaster se mi líbí naprosto originální styl, který je hravý a často tak divný, až je skvělý. Ve slevách se dají věci sehnat za poměrně dobrou cenu, zatím jsem se ale k žádnému nákupu neodhodlala.

Zdroj

Mou další velkou slabostí jsou šály. Hezké, hravé, jemné a s potiskem! Na Lisa Angel bych si vybrala snad všechny :D Motýlkové, liškové, ptáčkové, plameňákové, žirafové, tygrové, včelkové...

Tahle se mi až tak moc nelíbí, ale ten citát mě dostává! - Zdroj
Zdroj
A šperky! To je má další slabost. Potřebuju mít každou cetku, co se třpytí :D Po těchto náramcích pokukuji už dlouho, líbí se mi, že jsou vrstvené a že jsou gravírované s motivačními citáty. Takže když je ouvej, stačí mrknout na zápěstí :)

Zdroj
Tyhle naušničky "závěsného" typu se mi líbí obrovsky moc! Proč je ještě nemám? Protože stojí 125 liber :D

Zdroj
Naštěstí existují i levnější varianty, třeba tato za 28 liber :)

Zdroj

Znáte eshop Lisa Angel? Co byste si vybrali? 
Jak se vám líbí můj wishlist?



Komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥