Skořicový balzám proti celulitidě Herbamedicus


Ještě jsem ani nedokončila měsíc s Evelinem a už jsem byla nevěrná s dalším produktem proti celulitidě. Když já nemohla odolat (a navíc mi zbýval už jen týden testování).

Tento gel jsem zahlédla v DMku na úplně podivném místě, někde mezi těmi potravinovými doplňky a tabletami či tak nějak, a když jsem viděla, že je skořicový, musela jsem si ho prostě vzít. Miluju skořici. Mohla bych se jí cpát po kilech. No dobře, po kilech ne, ani po lžičkách, ale sypu si ji všude, kam to jen jde (do jídla, do nápojů, do peelingů, do masek...).

Začala jsem ho používat 2.4. 2015 na měsíc (nebo dokud nedojde). Eveline jsem testovala do 11.4. To by bylo, abych neměla v létě nohy jako holky z módního mola!




Gel krásně voní, přeci jen je to skořice. Když otevřu kelímek, celou koupelnou se rozline skořicová vůně. (Slovo rozline prý neexistuje, říká opravovač slov. Je to spojení slova linou a rozvinou, snad mě chápete lépe, než oprava pravopisu).

Pokud máte zkušenosti i s jinými produkty od této společnosti, třeba s hřejivou koňskou mastí, tak se nabízí srovnání. Skořicový gel je o něco tužší. Hřejivá koňská mast dost hřeje, používám ji ráda, protože tělo vždycky pěkně prohřeje tam, kde je to potřeba. Kůže mi po ní vždy úplně zrudne a pálí (pokud mi teď někdo řekne, že to není standardní reakce u tohoto přípravku, tak se asi picnu). U skořicového gelu mi jen malilinečko zrůžovělo několik míst na nohou, ale po chvilce nic. Na kelímku je psáno, že prohřívá, což můžu potvrdit, ale není to žádný vařící plamen, jako je efekt té koňské masti. Tohle je spíš jako příjemné posezení u krbu v teplácích a se skleničkou dobrého pití, takové lehké zahřátí.


Je to gel (překvapení) a po nanesení vznikne vrstvička, která chvilku lepí. Musím ale říct, že po další chvilce se vsákne (nebo spíš ztuhne) a lepit přestane, takže se nemusíte bát o oblečení, to neumaže. Pokud se rozhodnete po nanesení gelu místo ještě masírovat, tak musíte docela rychle, protože gel bleskurychle zasychá.

Na kelímku je dále psáno, že se má používat dva až pětkrát denně. PĚTKRÁT? To je docela hodně. Omezím to na to dvakrát, když si vzpomenu. Zajímá mě hlavně to, jak budou postupně celý měsíc vypadat moje nožičky i potom, co se přestanu mazat Evelinem (po kterém je vidět fakt super výsledek. Bravo Eveline!).


Gelu je, oproti třeba tomu Evelinu, potřeba fakt docela hodně, takže i rychle ubývá. Prvních 14 dní jsem ho používala dvakrát denně, pak jsem začala používat jen jednou, aby mi vydržel o trochu delší dobu. Přidala jsem i masáž.

Gel má jemně hnědo-červenou (bordó) barvu a nádhernou skořicovou vůni. Na kůži je příjemný, snadno se roztírá a má hřejivé účinky. Právě díky té skořici dojde k silnému prokrvení pokožky a tím i k boji proti celulitidě. Kelímek má obsah 250 ml.


Malovala jsem si, jak ho budu používat dva měsíce, ale nevydržel mi ani měsíc! Měla jsem nějakou velkou spotřebu, na celé nohy je totiž potřeba docela velké množství. Třeba příkladem množství, které je na poslední fotce stačí tak na čtvrt nohy :D Je to zvláštní, i když se dobře a snadno roztírá, tak je ho potřeba prostě docela dost. Je to i tím, že rychle zasychá.

Účinky? Myslím, že s masáží je účinný, ale ne tolik, jako třeba ten Eveline. Je moc příjemný, krásně zahřeje a krásně voní, ale celulitidy vás nezbaví. Zdá se mi, že s těmi přírodnějšími produkty proti celulitidě mám spíš negativní zkušenost (co se celulitidy týče, jinak je miluju mnohem víc, než jiné "preparáty"). 

Tak co teď s tím... Balzám hodnotím pozitivně, balení je poměrně velké (a pokud se s ním nebudete natírat celí 5x denně, tak vystačí skoro na měsíc), cena za 250 ml se pohybuje kolem 100 korun. Krásně voní, obsahuje skořici a krásně prohřívá (skvělé na zahřátí během chladných večerů, teď v létě spíš otrava). Negativa - rychlá spotřeba, rychlé zasychání (na pětiminutovou masáž to nevydrží) a poměrně malý účinek. Navíc, skořice je častý alergen, takže pozor vy s citlivější pokožkou. Znovu už si ho asi nepořídím, ale nelituji.

Hřejivý skořicový balzám proti celulitidě Herbamedicus seženete nejlevněji přes Srovnáme.cz.


Znáte výrobky Herbamedicus? Který je váš nej?
Máte oblíbený skořicový produkt?


Komentáře

  1. Vypadá skvěle.. :) já naštěstí celulitidu mám minimální, ale možná ji to tímhle zavařím, at zmizne uplně.. :) Díky za tip :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/tag-25-nahodnych-otazek.html

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že není účinný. Skořici mám ráda, ale s mýma ďolíkama bych potřebovala něco fakt hodně dobrýho :D
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Eveline byla fakt super, pomohl i na ďolíky, tahle skořice byla spíš tak jako na zahřátí :)

      Vymazat
  3. Nepoznám tuto značku, ale pokud je proti celulitidě, tak bych vyžadovala asi hlavně funkčnost. :-) Na ten Eveline se musím podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já od nich měla taky pár krémů, ale skořicový zatím ne :). Musím se po něm podívat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je takový příjemně hřejivý a voňavý, ale účinek nic moc.

      Vymazat
  5. Značku som ešte neskúšala, ale tiež som škoricou úplne pobláznená. Dávam si ju úplne všade. A vyzerá dobre, aj ten Eveline sa mi pozdával, ale chcem s tým počkať tak do jesene, lebo v lete je mi vždy hrozne teplo, takže keby som si dávala niečo ďalšie čo hreje, asi by som zomrela :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eveline je na léto skvělý, ta emulze totiž úžasně chladí :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥