Unboxing: Letní DM box


Když mi před čtrnácti dny přišel email s tím, že jsem vyhrála letní DM box, myslela jsem, že se štěstím picnu! Toužila jsem po něm od první chvíle, ale nikdy se mi nepoštěstilo. Teď s novými upravenými pravidly a dostatečným bodovým kontem (díky bohu, že jsem si nevzala žádné ty slevové knížky!) se na mě tak konečně usmálo štěstí. Musím ale říct, že s tím novým způsobem získávání DM boxu, kdy musíte mít 200 bodů (což jsou 4000 utracených peněz, protože 1 bod = 20 korun) je to takové... no... já si budu moct dovolil DM box tak maximálně jednou za rok :D Na druhou stranu se ale třeba dostane na víc lidí a není tak jednoduché to ošéfovat. Hodnota produktů v DM boxu je 1000 korun. Když jsem sledovala fórum o boxu na Vinted, vypadalo to, že se holky chystají naběhnout do DMka, utratit 4000, získat 200 bodů a dostat tak ten box. Upřímně mi to přijde jako debilní plán :D Za tolik peněz bych asi "jen" kvůli získání boxu do DMka nešla. Ale moje postupné střádání bodíků se takhle vyplatilo :)

Ještě vám řeknu svou historku s DM body, ale pak už se pustíme do produktů (napínám vás schválně ;). Dřív byla mezi DM výhodami asi za 1200 bodů návštěva kadeřnického salonu s úpravou vlasů, stříháním, barvením, kůrami a kdovíčím ještě bez doplatků. Šetřila jsem poctivě bodíčky a chtěla tuhle zkrášlovací výhodu dát mamce k narozeninám. Když se mi tak rok zpátky konečně povedlo našetřit tolik bodů, výhodu asi týden předtím zrušili :D Tak jsem si naštvaně vybrala asi 5 slevových knížek, nakoupila si 10 sojových mlík Alnatura asi za 50 korun a od té doby to neřeším. A teď jsem vyhrála, juchy juch!

DM  boxy se vydávaly od 7.7. 2015. Měla jsem tak strašněmoc času na přemýšlení o tom, co tam asi bude. Letní box? No, tak to čekám, že najdu opalovací krém, nějaký sprej na letní vlasy, lak na nehty... prostě takové klasiky, ze kterých bych ale nebyla tak moc nadšená. Pak jsem si říkala, že by tam třeba mohlo být nějaké Alverde, které by mi radost určitě udělalo. Tak, co jsem tam všechno našla? Pojďme se spolu podívat.


DM box jsem dostala v papírové tašce s logem DM. Moje první reakce byla "vždyť je to obrovský!" a druhá "ježiš, to je těžký, to se pronese" :D Doma jsem pak nadšeně začala rozbalovat mintově zabarvenou krabičku, která mi přišla na první pohled zvenčí docela ošklivá, tuhle "vyblitou" modrozelenou barvu nemám vůbec ráda. Ale když jsem krabičku otevřela a uviděla puntíky uvnitř a růžový balící papír s mašličkou, okamžitě jsem se do téhle barevné kombinace zamilovala. Čekal na mě také "návod", co v balíčku najdu.


Po rozbalení mašličky na mě vykoukly první viditelné produkty. Byla jsem upřímně hrozně nadšená, kolik tam toho je! Trochu jsem se bála, abych nebyla zklamaná jako z Lookfantastic boxu, ale vůbec ne!


Hned na vrchu na mě vykouknul holící strojek Wilkinson Intuition Naturals. Tenhle strojek už řadu let používám a jsem s ním ohromně spokojená. Na začátku roku jsem si pořizovala nový, takže teď mám dva :D U mě se ale holítka nikdy neztratí, protože jednak pořád pendluji sem a tam, takže mám věci na více místech, ale hlavně všechno rozebírám a nedokážu to pak dát zpátky (proto jsem si pořizovala nový, protože jsem ho rozebrala a tím zničila). Takže, hlavně nerozebírat!

Druhý produkt z boxu vykukoval zubní kartáček Signal White Now Style Tech. Používám několik let kartáčky Curaprox, ale až bude potřeba je vyměnit, určitě tenhleten vyzkouším. Co se mi líbí, je ochranný kryt na kartáček, který je součástí balení. Pamatuju, jak jsem kdysi vozila kartáčky v takových těch velkých plastových krytech, do kterých se vešel celý kartáček, ale zabíralo to hrozně místa. Curaprox mají taky kryt jen na hlavičku, takže tímhle má u mě Signal veliké plus.


Co jsem našla v balíčku dál? Sprchový gel Balea Shining Cocos, který má v sobě třpytky a voní jako kokos. Kokos miluju, třpytky tolik ne, ale dohromady mi to vůbec nevadí. Ještě jsem ho nezkoušela, ale těším se na něj jak na Ježíška. Další umývač z boxu vykoukl šampon Syoss Renew 7 Complete Repair. O šamponech Syoss jsem psala nedávno a vyhýbám se jim jako čert kříži. Kvůli své negativní zkušenosti s jedním druhem se bojím zkoušet ostatní, třeba bude tenhle perfektní a přicházím o nevšední zážitek. Šampon mi ale moc nevoní, ale líbí se mi barvička, je totiž zlatý se třpytkami. Máte s ním zkušenosti?


Dál jsem v boxu našla gel na holení Balea. Na obrázku je v návodu jiný (červený s plameňáky Pink Grapefruit), já mám borůvkový, takže je možné, že se bude obsah trochu lišit. Každopádně jsem za borůvkový hrozně ráda, jednak mě naprosto fascinuje obal a je mi líto, že si ho nemůžu vystřihnout a někam nalepit, protože je hrozně krásný. A pak ten gel... Ta vůně! Voní jako borůvkový jogurt, sladce, podmanivě. Nemůžu se ho vynačuchat. Naprosto skvělá věc!

Zástupce dekorativní kosmetiky byl  v boxu lesk na rty  Oh My Gloss! od Rimmelu. Lesky moc nemusím, ale tomuhle dám šanci. Slibuje šestihodinovou výdrž, o čemž pochybuji, ale zatím to vypadá, že alespoň hoďku dá. Barvička se mi líbí, rty vůbec neobarví, vypadá přirozeně (krom toho, že se vám lesknou rty).


Jdeme dál! Další produkt jsem v boxu našla krém od Garnieru Miracle Sleeping Cream, který představuje intenzivní péči proti stárnutí pleti. Krém se pro mě moc nehodí, jsem ještě mláďátko, ale to mi vůbec nevadí, schovám ho jako dáreček. Druhý krém na pleť byl v boxu Lirene healthy SKIN+ Citlivá a alergická pleť. Tenhle krém mě hrozně zajímá, je vhodný pro suchou pleť s náchylností k zarudnutí, svědění, otékání... tedy zase něco, co nemám (šťastná já to žena, říkáte si, no, zas mám tlusté nohy, každý máme něco :D). Myslím, že ho vyzkouším, přes léto si suším pleť na sluníčku a v zimě zase v mrazu, takže sem tam zarudnutí se u mě taky objeví. Navíc, Lirene vůbec neznám.

Třetí věc z obrázku jsou kondomy Durex Real Feel, ze kterých jsem byla docela překvapená. Vím, že v minulých boxech byly vložky, tak se dalo čekat, že někdo bude myslet i na "pány". Ty se nikdy neztratí, takže... :D


Už se blížíme ke zdárnému konci! V boxu jsem našla i Balea Paradise Island letní limitovanou masku na obličej. Tyhle Balea masky mám docela ráda, dlouho jsem už ale žádnou neměla, tak se těším na nějaký voňavý ráj. Poslední produkt je vanilkové rozpustné mlíčko Sunárek, které v návodu popsané není a ze kterého mám taky docela radost :D

DM box tedy obsahoval 10 kosmetických produktů v plné velikosti + 1 sunárek. Já jsem maximálně spokojená, pro většinu věcí najdu okamžité využití, těmi ostatními někoho obdaruji. Můj první DM box na mě opravdu hodně zapůsobil. Někomu by mohla vadit přemíra Balea produktů, ale mi ne, protože je mám ráda tak jako tak. Všechno se mi prostě líbí, nemůžu si pomoct :D



Co říkáte na produkty? Líbí se vám, nebo vám přijdou nudné?
Vyhráli jste taky DM box?



Komentáře

  1. Tenhle box jsem úplně prošvihla a dost mě to mrzí, protože obsah je parádní. Ani s jednou věcí nemám zkušenost, ale je fakt, že šampony od Syoss mě až tak nelákají od doby, co mi jeden nějak nesedl a já se po něm mohla udrbat. Hodně mě zaujal gel na holení, podle tvého popisku soudím, že ho potřebuji, jelikož miluju borůvky! :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se ti poštěstí příště, já si budu moct dovolit DM box zase napřesrok, až nasbírám body :D Zatím jsem gel na holení nezkoušela, ale z té borůvkové vůně jsem uchvácená, určitě vyzkoušej :)

      Vymazat
  2. Já jsem OPĚT nevyhrála :))) Nejvíc se mi líběj durexy :D Né, vážně, ten krém by se mi hodil, pěna i holítko super, pěkné letní věci.

    OdpovědětVymazat
  3. Me by opet tento box potesil.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já o box nesoutěžila a jsem celkem ráda, protože mě moc nezaujal.. :D Až na ten lesk, který bych uvítala :)

    My summer essentials

    OdpovědětVymazat
  5. Z kondomů bych byla překvapená i já, ty jsem tam rozhodně nečekala. :-D Jinak je to super boxík. Na vše bych našla využití. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. NO gratulujem :D Super veci sú v tomto boxe :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju, to je super! Ten lesk mám a je moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jee, to jsou super věci. Gratuluju k výhře. :) Ten obal od gelu na holení je fakt krásný. Opravdu škoda, že nejde vystřihnout. :D A Oh my gloss jsem v dm včera obdivovala. Skvěle drží a vypadá krásně. A ať tu chutná sunárek! :))
    KattyLife

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥