Vybarvi se: Mint

Zdroj
Hurá! Další vybarvování je tady! Máte radost? Kdo neví, co to je, tak zaloví v historii blogu a přečte si předchozí příspěvky, protože se mi to nechce znovu vysvětlovat :D 

Tentokrát chci udělat vybarvovací týden jinak, než minule. Minule jsem vám ukázala svůj outfit, svoje lakování nehtů a své líčení v podobě tutoriálů. Pro tentokrát jsem si vybrala o něco složitější tutoriály a rozhodla se, že lakování a outfitování úplně vynechám, protože jste jim stejně vůbec nevěnovali pozornost. A protože jsem teď přes léto nějaká líná. Okurková sezona dolehla i na můj mozek a nechce se mi nic. Ani lakovat, ani outfitovat. Moc práce. Ale nebojte, mám pro vás připravené něco jiného.

Tak jdem na to! Dnešní pondělní barvičkou je MINTOVÁ.

Co pro mě mintová znamená?
Mátu miluju! Mohla bych ji čuchat celý den, pít mátové čaje a mazat se mátovými krémy. Ale mintová? Co to vůbec je? Přijde mi, že je to zase nějaký módní trend. Jak budeme říkat vyblité brčálové jedovaté zelené? MINTOVÁÁÁÁ

Zrovna tuhle jsem se byla podívat po obchodech a zkoušela si MINTOVÉ šatičky, které ale vůbec nemají krásně zelenou barvičku, jako má máta (což jsem myslela, že je přece ta mintová, když je to vlastně mátová, ale asi ne). Z mintové barvy jsem dost zmatená, protože to není zelená, ale vlastně to není ani modrá. A každý ji chápe jinak. Takže se budete muset smířit s mou barvoslepostí a brát to prostě tak, jak je. Já už jiná nebudu ;) A to platí u všech barev tohoto týdne.
Zdroj
A jdeme konečně hurá hurá na očekávaný první tutoriálek tohoto vybarvovacího týdne! Vybírala jsem je tak, že jsem buď do Googlu nebo na Pinterestu zadala prostě a jednoduše barvu a brala to, co mi to našlo. Takže pokud máte pocit, že jsem barvoslepá a barva na tutoriálu vůbec není barvou tématu, tak se s tím smiřte, internet mi to ukázal takhle a já se mu bránit nebudu :D

Tento mintový tutoriál měl celkem 10 kroků. Z minula víte, že i 3 kroky mi dělají poměrně dost velký problém, ale dělám to pro vaše pobavení (protože určitě doufáte ve fiasko, jako tomu bylo u žlutého vybarvování - snažila jsem se! :D).  Dnešní tutošek dostal pracovní název monoklový. Schválně, jestli uhádnete, proč :D. No, pojďte se se mnou podívat :)

Postup:
1. Naneseme mintovou barvičku
2. Do koutku přidáme růžovou
3. Růžovou přebarvíme nějakou tmavší na fialovou-či-jakou
4. Vystínujeme (ale ne moc, jinak omylem všechno smažeme a můžeme malovat znovu)
5. Zase vystínujeme
6. Pořád stínujeme (doufám, že chápete, že jsem kroky 4 - 6 moc nepochopila :D). Tak dlouho vybarvujeme, až namalujeme překrásného monokla.
7. Přidáme tu vínovou nějakou pod spodní řasy
8. Namalujeme linku (dáme si pozor, aby se nám nerozmazala u vnitřního koutku :D)
9. Namalujeme řasy
10. Nalepíme řasy (v mém případě namalujeme ještě víc)

Zdroj tutoriálu
Mintový TAG
1. Máš tuhle barvu ráda? 
Tohle je hrozně zapeklitá otázka, protože když se řekne MÁTA, tak mám za to, že je to pěkně sytě zelená barvička. Ale móóóda říká mint takové světle modrozelenkavé, takže jsem z toho poněkud v rozpacích :D Každopádně mám pocit, že bych tuhle barvu měla mít ráda, protože miluju všechno mentolové a mátové, ale oblečení ani doplňky a líčení v téhle barvě nevyhledávám, takže asi ne.

2. Co tě první napadne, když se řekne mentolová? 
Cocacola, nechápu proč. Mám ale podivné asociace a slovíčka se mi pletou, třeba si nikdy nemůžu vzpomenout na "Pendolino" a místo toho říkám leporelo atd, takže slovo mentolová mi připomnělo kolo (no ještě lepší asociace) a kolo mi zase evokovalo cocacolu :D kokakolo :D

3. Máš ráda mentolky?
Miluju mentolky! Můj dech je pak svěží a zmražuju jím kolemjdoucí (pamatujete ty reklamy na něco mentolového, nevím, jestli to byly žvýkačky nebo Mentosky, jak pak vždycky tam ti herci foukly a zmrzla silnice?).

4. Nosíš mentolovou barvu na nehtech?
Vůbec, nemám dokonce ani jeden lak v jakémkoli zeleném odstínu.

5. Obsahuje tvůj šatník mentolové oblečení?
Ani jednu maličkou ponožku.

6. Jaké barvy kombinuješ s mentolovou? 
Hlavně průhlednou a to v podobě vody, protože nejčastěji kombinuju mátu s horkou vodou. Říkáme tomu u nás doma mátový čaj.

7. Tvůj oblíbený produkt v barvě?
Nemám.

8. Mentolový wishlist?
Bylinková roztomilá celoroční zahrádka s mátou a všemi různými kytičkami. Nebo čokoláda After Eight ve všech možných podobách (zmrzkaaa). Vůbec čokoláda s mátou je dobrota.

9. Moje otázka: Na co je máta dobrá?
Máta (no a co, že tu nemluvím o mintové barvě :D) je nejlepší kouzelník ze všech! Miluju mátový čaj, který je zklidňující, takže pokud je vám zle od bříška, máta vám pomůže.


Ale pozor! Tím ještě vybarvování nekončí! Už je to ale dlouhé, že? Docela by mě zajímalo, kdo si to všechno přečte. Mám totiž pro vás připravenou úplnou specialitku. Jakou? Hádanku! Každý vybarvovací článek bude na konci obsahovat fotku nějakého předmětu denní potřeby a vaším úkolem bude uhodnout, co to je. Napište mi vaše tipy do komentářů. Další den prozradím, o co se jednalo a vy si tak budete moci zatleskat, jací jste skvělí Sherlockové :)

Takže, co je na obrázku?



Další mintové princezny
Hevi – The Word of makeup
Radka K.
Lucie LSG
Klára Škodová – House of Skodulka
Nikola Michalčíková – Niky´s Book
Sandra J. – Life with Sandra
Lucie Katrňáková
Michaela Hercíková – Chci být fit a šik
Bdreams
Adéla Zamrzelová – Life Babylove
Propadlo do života blog
Lucie Faltusová – LucisBlog
Oh, Thanks I Am a Woman
Nikola – Sweet Lollipop queen
Hope Less
Zuzana Mesik – PinkShaark
Izabell Matyó
Kateřina Výmolová
Life of Martha
Adéla Zamrzlová

Komentáře

  1. Krásně vtipné, jako vždy, leporelo je nejlepší. Hádanka :D Tak mě napadlo holítko (dámské, tříbřitvé :D )

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to líčení se ti mega povedlo :-) Na konci téhle série budeš profík.. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím že je to ručka od fénu :D
    Jinak tedy líčení se Ti velmi povedlo!

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení se ti povedlo, ale to co je na obrázku to nevím tak ani netipnu raději :D

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Páči sa mi, že si to poňala zase tak trochu inak :-)
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
  6. Líčení máš naprosto dokonalé. Za chvíli budu mít problém rozeznat tvůj tutoriál od tutoriálu nějaké photoshopové modelky. :-) S tou hádankou na konci to je skvělý nápad, ale vůbec netuším, co na fotce je. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení se mi moc líbí. Taky si říkám že bych se do Vybarvi se zapojila.. Ta poslední věc mi něco říká že už jsem to ěkde snad i viděla ale emůžu přijít co by to mohlo být.. Napadá mě nějaká lahev nebo krabička na něco :-D

    OdpovědětVymazat
  8. so nice :)
    Kisses!

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Mentolová = coca cola? To by mě teda nenapadlo, ale je to originální :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥