Alverde: Zaměřeno na blondýny


Dneska spolu prozkoumáme dva šampony a kondicionér od Alverde na barvené a blonďaté vlásky. Šampon a kondicionér na barvené vlasy jsou Color-Glanz Shampoo Lindenblüte Cranberry, tedy s lipovým květen a brusinkami, na blonďaté vlasy speciálně je Blond Shampoo Kornblume-Weizen, šampon s chmelovými květy a medem. Všechny jsou přírodní, bez parabenů a silikonů a s označením vegan. Alverde jsou miláčci od pohledu ♥ 


Brusinkovo lipový šampon má průhlednou barvu, je poměrně tekutý a voní sladce jako brusinkové žvýkačky. Šampon docela hezky pění, vlasy mám po něm krásné a zářivé. Kdo má rád vůni brusinek a ještě si u toho barví vlásky, určitě by měl po tomto šamponku sáhnout.


Aby nebylo šamponku s brusinkami a lípou smutno, vzala jsem mu do party kamaráda v podobě kondicionéru. Kondicionér taky voní po brusinkách, ale vůně mi přijde taková chemičtější a nevýraznější, než u šamponu. To bude asi hlavně konzistencí, která je krémová a hutnější, než šampon. Barvu má bílou a neprůhlednou. Přijde mi, že vlasy ani moc nezjemňuje, jako to dělají chemické kondicionéry. 


Třetí kámoš do party je Blond Shampoo Kornblume-Weizen, šampon pro blonďaté vlásky. Obsahuje med, výtažky z rakytníku, roibosu a chmelového květu. Šampon podporuje barevnou zářivost vlasů a "zajišťuje zářivé barevné odlesky". Voní trochu jako chrpové květy, hezky kytičkově. Barvu má žluťoučkou. Konzistence je tekutá, šampon je žlutý a průhledný. První žlutý šampon od Alverde! Musím říct, že mě nejvíc překvapil výtažek z roibosu, dosud jsem si myslela, že roibos je jen na pití (a mám ho moc ráda, což mi připomíná, že mi docházejí zásoby!). Šampon docela dobře pění, je příjemný. Vlasy mám po Alverde šamponech při umývání takové vrzavé, ale to je asi tím, že neobsahují silikony a parabeny. Výsledek za to stojí. Vlasy mám po nich lesklé, barevné a veselé.

Co vy a šamponky Alverde? 
Používáte? Co na to vaše vlásky?


Komentáře

  1. Jednou jsem si koupila šampon od Alverde a vlasy jsem měla po něm jako hřebíky. Myslím si, že to bylo díky tomu, že jsem do té doby používala jen silikonové. Teď nedám na přírodní dopustit a i padání vlasů mě přestalo trápit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro začátečníka s přírodními šamponky je Alverde fajn, teď už jsem zase o kousek dál a hledám kvalitnější. Vlasy mám po něm docela fajn :)

      Vymazat
  2. Já moc alverde nemám ráda, protože mi jejich výrobky nevoní. :/
    Moc ráda bych tě pozvala, aby jsi si zúčastnila tagu, na který jsem tě nominovala. Více na http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/08/tag-liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nominaci, mrknu na TAG a uvidím, co vytvořím :)

      Vymazat
  3. Potřebovala bych šampon na barvené vlasy, ale brusinky nemám ráda, tak mě ani moc neláká ho zkoušet. Více mě zaujal šampon na blond vlasy, po něm možná někdy sáhnu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíš, jestli ti sedne. Alverde je takový první krůček před dalšími přírodními šampony :)

      Vymazat
  4. so značkou Alverde ešte nemám skúsenosti, ale kamarátka jú má veľmi rada, tak ju možno aj ja raz skúsim :).
    inak pekný článok!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, mají všechno možné, co by se ti mohlo líbit :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥