Milovaný a nenáviděný Head&Shoulders

Zdroj
I když už nějakou dobu používám přírodní šampony, tak na ty drogérkové nezanevírám (jakože na ně nezanevřu). Jedním ze šamponů, které jsem ke spokojenosti používala řadu let, jsou šamponky Head & Shoulders. Kdysi dávno jsem si posteskla kadeřnici nad svým problémem s lupy a neúčinností nějakého drahého šamponu z lékárny a ona mi řekla, že ať se na tyhle drahé věci vyprdnu a koupím si obyčejný Head and Shoulders. Poslechla jsem jí a k mému překvapení mi H&S šampony s lupy obrovsky pomohly. Vím, že je spousta lidí nemá ráda, ale druhá spousta je miluje (k nimž patřím i já). Dneska je to proto takové zastání se těchto šamponků, které pořídíte v drogérkách za dobrý peníz (často v akci v rodinném balení vyjdou docela hezky) a které (alespoň mě) opravdu s lupy pomáhají.

Moje dva nejoblíbenější jsou citronový a mátový. Mátový dokonce studí, takže doporučuji dávat spíš menší množství. Používala jsem je vždycky jako první šampon (myju šamponem hlavu dvakrát) na smytí nečistot a lupů. A fungovalo to. H&S šampony mi přijdou takové krémové, krásně voní a opravdu překvapivě účinkují. Nikdy jsem ale nevyzkoušela balzám nebo další vlasové přípravky, to se přiznávám. Se šampony jsem si dokonale vystačila.

Nakonec dnešního superkrátkého článečku ještě klady a zápory. Určitě pro je vůně (víte, že mám ráda voňavé věci), příjemná docela tuhá a krémovější konzistence a naprosto nepřekonatelně fungující (v mém případě) účinek proti lupům. Záporem bude jedině složení, není to přírodní kosmetika, takže čekejte chemii. Pro mě je ale důležité, že účinkují.

Co vy a Head&Shoulders? Milujete je nebo je nemůžete ani vidět?


Komentáře

  1. Podle mě HS lidi nezaujme svým obalem. Je takový obyčejný nebarevný, prostě neláká a tudíž si ho spousta lidí nekoupí. Já si HS nekupuji protože mám svoje oblíbené Herbal essences na který nedám dopustit ale když mi nic jiného nezbývá tak si půjčím tátův HS. Neni špatný ale nikdy mě ničím nepřekvapil a problém s lupy nemám..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Herbal Essences jsem taky používala, ale pak je nějak přestali u nás vyrábět, tak jsem najela na jiné. Mi se ale i H&S obaly docela líbí, taková klasika :)

      Vymazat
  2. Souhlasím s prvním kometářem - mají takový nezajímavý obal, tudíž si jich kolikrát ani v drogerii nevšimnu a mnohem víc mě zaujme Balea, která většinou stojí za prd (nebo alespoň pokud má člověk právě lupy). H&S jsem měla několikrát, nikdy jsem nebyla vyloženě zklamaná, ale bohužel si potrpím na pěkné obaly a dávám potom výrobku s veselým obalem přednost. Ne že bych chtěla, ale vždy mě upoutá už nadálku . :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jdu radši po účinku, než po obalu, co se šamponů týče :)

      Vymazat
  3. Já problém s lupy nemám, ale můj přítel ano. Používá HS šampony a je spokojený. Hodně mu pomáhají a jiný ani nekupuje. Už jsem si ho párkrát půjčila a byla jsem spokojená.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že je s nimi spokojený, taky mi vždycky pomohly :)

      Vymazat
  4. Bola som s nimi veľmi spokojná, ale teraz keď už nemám veľmi problém s lupinami, používam Schaumu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že ta nová řada pro citlivou pokožku je skvělá. Vůbec se po ni nedrbu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem nezkoušela, když zklame přírodní kosmetika, tak se po ní poohlédnu, děkuju za tip :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥