Rexona Maximum Protection

Najít dobrý deodorant, který opravdu funguje, který nepálí, který mi nedělá zanícené potní žlázy, to je dlouhodobé a zřejmě celoživotní hledání. Vzpomínáte na můj dubnový výlet do DMka? Přinesla jsem si domů mimo jiné taky antiperspirant Rexona Maximum Protection Sensitive Dry. Přečetla jsem si na tento antiperspirant dobrou recenzi a zajímalo mě, jestli bude účinkovat i na mě. 


Rexona není moje první volba, kdysi jsem měla nějaký ve spreji, který byl opravdu hodně parfemizovaný, dělal mi skvrny na oblečení a nebyl vůbec příjemný. Ale nechala jsem se přesvědčit (sama sebou, ráda zkouším nové věci). Vybrala jsem si Sensitive Dry, protože mám citlivou pokožku a chtěla jsem něco "jemného". Navíc fialová je príma a balení se na mě tak hezky culilo z poličky... Cena (v dubnu) 159 korun. 

Na první pohled mě zaujala velikost. Na obalu uvedeno 45 ml, což není zas tak moc. Plastový obal, ve kterém je antiperspirant umístěn, je o mnoho větší, než samotná náplň. To mi přijde takové zbytečné plýtvání místa i obalu, balení by mohlo být menší, nebo by tam mohlo být naopak víc náplně. Jinak co se dizajnu týče výtky nemám, v jednoduchosti je krása, kombinace fialové a bílé mě podivně uklidňuje, takže za mě plus. Antiperspirant je zabalený v papírové krabičce, na které je popsáno i složení, stručný popis i návod, jak přípravek používat. Složení je samý hliník, nic přírodního nečekejte.


Po odlepení ochranné fólie mě ovanula klasická Rexoní parfemové vůně. Hodně silná, nemám ji moc ráda, protože převoní úplně všechno. Myslím, že jsem měla Rexonna sprej taky ve fialové, vůně byla dost podobná. V tomhle případě mi ale silně parfemovaná vůně starosti nedělá, protože antiperspirant Maximum Protection Sensitive Dry se nanáší večer před spaním, takže do rána nejsou po vůni ani stopy. Krémčico se z obalu vysouvá klasickým točicím mechanismem. V návodu píší dvě otočení na jedno podpaždí, mi stačí bohatě jedno.


V čem spočívá účinnost tohoto přípravku? Právě v tom nanášení v noci. V instrukcích na obrázku je všechno hezky popsáno (instrukce k antiperspirantu! Vzrušující!). Aktivní látky, které zabraňují pocení, se nejlépe uvolní během klidové teploty těla přes noc, proto se doporučuje nanášení před spaním. 


Doufám, že jsem na nic nezapomněla a můžu přejít na můj verdikt. Docela jsem se bála, hliníkové věci mi ucpávají potní žlázy a nemám s nimi moc dobrou zkušenost. Po prvním nanesení (kdy jsem použila dvě otočení) se mi opravdu žlázky ucpaly, ale nevzdala jsem to a příště toho nanesla mnohem méně. A světe div se! Všechno bylo v nejlepším pořádku, ráno jsem se probudila svěže do nového dne bez pocení. Doplňuji různými vůněmi nebo deo spreji jen pro jistotu, ale Rexona Maximum Protection Sensitive Dry účinkuje k mé absolutní spokojenosti. Můžu se na ní opravdu spolehnout a nezradí mě (jak říká jejich reklama, že). Už několik měsíců jí používám, když potřebuji mít jistotu, že se přes den nezapotím. V létě je to trochu náročnější, ale při nežhavých teplotách účinkuje perfektně. Sama jsem překvapená, jak jsem s ní spokojená a s klidným srdcem ji můžu všem doporučit. Já ji mám od dubna ještě nevypotřebovanou a tak měsíc mi ještě vydrží. Účinkuje i proti silnému pocení a pokožku nedráždí, nepálí ani při nanesení na čerstvě oholenou kůži. Proste paráda a senzace!

Máte rádi přípravky proti pocení od Rexony? 
Které jsou vaše oblíbené?


Komentáře

  1. Já ji mám taky ráda, ale mě teda na oholené kůži pálila. A když jsem ji začala používat, tak mě svědila občas i na neoholeném podpaží. Ale už jsem si asi zvykla. Účinky jsou super, teď přes léto ty největší vedra sice úplně nedává, ale já ji nenanáším přes noc, protože chci nechat kůži odpočinout, takže to bude asi i tím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ji nedávám vždycky na noc, protože mi to přijde na čerstvě oholenou kůži docela drastické, ale i po ránu mi přes den docela funguje. Jsem zvědavá na další varianty, třeba najdu nějakou, která není tak voňavá :)

      Vymazat
  2. Tak to se po ní v drogerce podívám, používám zatím garnier antiperspiranty ve spreji a nic moc. Už jsem uvažovala i o blokátoru potu od Ziaji.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle je fakt skvělá, až jsem z toho překvapená. Používala jsem předtím Driclor a byla zoufala, že už mi asi nic nepomůže a Driclor byl fakt příjemný, ale tahle Rexona!!! Ruku do ohně bych za ní dala, jen nevím tu parfemaci, zkus žlutou novou, tu na blozích dost chválí :)

      Vymazat
  3. Mám tuhle rexonu zelenou a jsem s ní spokojená :) Krásně voní!

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelenou vyzkouším hned, co mi dojde, četla jsem, že vůně je super :)

      Vymazat
  4. super! už dlhšie ho chcem vyskúšať a po tvojej recenzií ešte viac! :) kedysi som rexonu používala, takže sa k nej musím vrátiť :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdi do ní! Jak říká Peggie výše, zkus zelenou, ta má vonět lépe :)

      Vymazat
  5. Ja pouzivam zatim fakt jen tuhy deodorant od dove na noc si ho davam a nejvetsi spokojenost.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥