Tričko s vlastním potiskem Shirtinator, vol. 2

Vzpomínáte si ještě na úterní článek o tom, jak jsem si vytvořila vlastní tričko s potiskem na stránce Shirtinator? Už ho mám doma! Včera mi ho přivezli až domů kurýrem! Nemůžu uvěřit té bleskové rychlosti! V pondělí jsem se o akci dozvěděla u Genevry, večer jsem jim napsala, v úterý jsem od nich měla odpověď, ten den jsem si vyrobila tričko, ve středu ho dali do výroby, ve čtvrtek odeslali a v pátek jsem ho měla doma. Kéž by takhle rychle fungovaly všechny eshopy (nebo třeba úřady a vůbec všechny možné služby). 

Co to ten Shirtinator vůbec je? Je to stránka, na které si můžete podle své libosti vytvořit vlastní tričko s fotkou, textem nebo jiným potiskem. Se stránkou už mám dřívější zkušenost a vždy jsem byla spokojená, stejně jako tentokrát.


Pan kurýr mi do rukou podal hnědou papírovou obálku (takové já vážně ráda, je to taková ta z tužšího papíru), po rozlepení jsem v ní našla své vytvořené tričko a informace o tom, z jakého je materiálu, jak s ním zacházet, aby potisk vydržel co nejvíce, a tak dále.


Víte, že vlastně vůbec trička s potiskem textu nenosím? Ne, že by se mi nelíbila, ale nikdy se nemůžu v obchodech rozodnout. Moc na takové ty "peace, love, yeah" nápisy nejsem (i když zrovna tohle bych s klidem nosila, asi si budu muset vytvořit ještě jedno :D), protože nikdy s těmi nápisy nesouhlasím. Ale vytvořit si vlastní tričko s vlastním potiskem? To jsem si nemohla nechat ujít.

Na přední stranu jsem si nechala napsat Your makeup is terrible (a pak jsem se modlila, že jsem ta napsala všechna písmenka správně :D), naprosto interní vtip, který zná málokdo. Ale protože jsem bjůty bloggerka, tak se k mému Primadonnímu já dost hodí. Potisk trička je z hladkého materiálu v černé barvě se třpytkami (abych měla něco do dalšího třipytkatého vcybarvování :D). Na zadní stranu jsem nechala natisknout lamu s brýlemi, obrázek jsem kdysi našla na internetu a hrozně se mi zalíbil. Ten jsem nechala v "klasické" tiskové variantě, která se mi líbí o něco víc, než ta na přední straně, protože je jakoby součástí trička, sotva nahmatám nějakou vrstvu, jak kdyby ho vymalovali barvičkami, prostě skvělé.


Samotné tričko je naprosto perfektní, lehoučké a hrozně příjemné. Hned jsem si ho vzala přes plavky (pokud zkoumáte detailně foto zepředu, tak si určitě všimnete mých překrásně barevných plavek :D). Těším se, až ho vezmu někam do společnosti, na ty dnešní pařáky je ideální. Na výběr mají na stránce Shirtinator spoustu střihů tílek i triček, tohle tílko měli v šesti různých barvách. Už teď vymýšlím, v jaké další barvě bych ho potřebovala.


S tričkem jsem maximálně spokojená! Všechno proběhlo s ohromnou rychlostí a ochotou, zacházení s programem na tvorbu vlastních triček s potiskem je jednoduché a zábavné. Nemůžu si tričko vynachválit.

Znáte stránku Shirtinator? 
Co říkáte na můj výtvor?


Komentáře

  1. SKvělé tričko :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/domaci-lazne-s-body-shop.html

    OdpovědětVymazat
  2. jj, mám ho tiež, a je fakt lahučké, na tieto teplá najlepšie! akurát, že ho mám stále dokrčené :D
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si tričko vyráběla a byla jsem z něj moc nadšená. To tvoje se mi moc líbí :))

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovědětVymazat
  4. Je pěkné...ta lama je skvěle idiotská, fakt mě dostala :D <3
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. tak už to vidím, předtím jsem to asi přehlédla :D to tričko je naprosto geniální! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥