Lush Oxford Street

Koncem léta jsem si vzala na pár dní dovolenou a vydala se do mé oblíbené země zaslíbené - do Anglie. Nemohla jsem jinak, než se jít podívat do největšího obchodu Lush na světe - Lush Oxford Street. Kdo neví, co je Oxford Street, tak je to ooooobrovská nákupní ulice, kde najdete snad úplně všechno včetně obchodních domů typu John Lewis, Debemhams a dvou několikapatrových Primarků a nově i třípatrový Lush

Moje první otázka při vstupu dovnitř byla "Můžu tu fotit?", odpovědí bylo usměvavé "ano", a prý kolik jen chci. Už v tu chvíli jsem se nadšeně usmívala. Do té doby jsem byla v Lush obchodech jen párkrát, nikdy jsem si nic nekoupila, protože mi to přišlo buď nezajímavé, nebo drahé. Obchody Lush mě ani ničím speciálním nezaujaly a přišlo mi, že to tam voní jak po pracích prášcích. O to víc jsem byla v šoku z Lush Oxford Street, kde je to úplně jiné a jako ve snu. 

Už předtím jsem si poctivě nastudovala všechny možné pro mě zajímavé produkty na internetu a byla jsem připravená klást nekonečné otázky, dokud se nedoberu odpovědí. Hned u vchodu jsem proto odchytla slečnu a jala se vyzvídat všechno možné i nemožné o péči o vlasy. Původně jsem si myslela, že rovnou představím i produkty, které jsem si koupila, ale protože mám spoustu fotek ze samotného obchodu, tak to rozdělím na několik článků. Zatím všechny výrobky poctivě zkouším a podám časem postupně report :) 

 Jaký je tedy ten nově otevřený Lush Oxford Street? Naprosto skvělý, úžasný a obrovský! Voní to tam jako v pohádce, všichni se poslušně usmívají a je vidět, že sami mají kosmetiku Lush rádi. Obchod má tři patra, v suterénu najdete dokonce vlastní SPA, kde se můžete za nekřesťanské peníze nechat namasážovat nebo si dopřát jinou terapii. V přízemí a prvním patře pak najdete neskutečné množství různých produktů. Ani já jsem neodolala a odcházela jsem s taštičkou naplněnou samými nádherami. Hodně mě zajímaly tuhé šampony na vlasy, ale nevěděla jsem, který si vybrat, tak mi slečna dala prostě od každého vzoreček (ale ne malý vzorečkový pytlíček, dostala jsem pořádné šamponové kusance!). V mezipatře jsem si pak dopřála zdarma naprosto úžasnou masáž ruk (rucí? rukou? Asi rukou :D) voňavým tuhým masážním olejovým zázrakem, který voní jako nejlepší dobrota na světě. Prostě, Lush Oxfor Street je oáza klidu, nejkrásnější místo na zemi, nebe a ráj! A teď už fotky (připravte se na kvantum!).



































A kromě toho, že to překrásně voní uvnitř v obchodu, mi krásně voní i celý byt, protože Lush prostě provoní úplně všechno :)

Máte rádi kosmetiku Lush? Co říkáte na Lush Oxfor Street?


Komentáře

  1. Zatím jsem od Lush nic neměla, tak počkám na tvé recenze a uvidím. Obchod vypadá úžasně, asi bych tam strávila celý den :D :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli budeš mít někdy cestu do Londýna, tak se tam určitě stav, je to ráj :) V "normálních" obchodech jsem si nikdy nic nevybrala, tenhle je ale opravdu výjimečný :)

      Vymazat
  2. Nádherné fotky.. :-) úžasné :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/coming-soon.html

    OdpovědětVymazat
  3. OMG! To je úžasné.. Normálně se mi z té krásy chce až brečet, fakt moc bych se tam chtěla podívat a mít při tom zlatou kreditku, haha :D Těším se na články, kde bude, co sis koupila!

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D Je to tam opravdu naprosto skvělé a perfektní :)

      Vymazat
  4. O této kosmetice jsem ještě neslyšela, ale ty fotky jsou opravdu nádherné :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Až pořádně vyzkouším produkty, tak budu informovat :)

      Vymazat
  5. Bože, to vyzerá ako raj :O Všetko také trblietavé, farebné a to si ani neviem predstaviť, ako dokonalo to tam muselo voňať :3 Fakt super fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jako v té nejkrásnější voňavé cukrárně :)

      Vymazat
  6. Tak to je paráda! A to mě teda náš Lush nechává chladnou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lush v Praze mě taky nechává chladnou, ale tohle je fakt neskutečné! :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥