Maryna - Mazání našich babiček


Moje babička zarputile odmítá veškerou "moderní" kosmetiku (až do chvíle, než ji od někoho dostane darem, kdy pak nadšeně vykřikuje blahem - všimněte si toho důmyslného rýmu!). Babička totiž tvrdí, že nejlepší kosmetika je obyčejné "mejdlo" a na obličej jedině čistou vodu. Babička nemá žádnou dekorativní kosmetiku (ani jedna rtěnka, ani jedna řasenka, nic), má krásnou pleť s minimem vrácek, nepotřebuje balzámy na rty a své krásné husté vlasy splachuje kopřivou. Ruce si ale moje babička hýčká něčím speciálním. Na suché ruce si babička kupuje speciální krém, který seženete všude a za pár kaček - LUX Maryna krém


Člověk nad takovou zarputilostí přivře oči a v duchu si říká, že přeci není nad krémíčky na ruce od všech jiných kosmetických značek, které stojí tři až desetkrát tolik, co nějaká obyčejná Maryna. Jenomže pak vás přemůže zvědavost, tuhle Marynu v ústraní otevřete, přičichnete, máznete a rázem pochopíte. Máte totiž před sebou jeden z nejlepších krémů na ruce vůbec!

Maryna od LUX je úplně obyčejný krém v úplně obyčejné šroubovací krabičce, ale s neobyčejnými účinky. První věc, kterou u vší nové (nejen) kosmetiky dělám, je to, že si čuchnu. Přivoním k Maryně a cítím nádhernou sladkou vůní, které se snad nikdy nenabažím. Je to taková krémová vůně kytiček a cukrové vaty, podobně voní i Candy Queen od Balea.


Vůně ale není to jediné, čím si mě Maryna získala. Je to především účinek. Krém je bílý, hutný a ohromně výživný. Na rukou zanechá nemastný film, který drží a ručičky ochrání. Hlavně je ale zachrání, ať už po náročné práci na babiččině zahrádce, po umývání nádobí, nebo prostě jen proto, že jste sušenka a za chladného počasí vám celé tělo šupinkatí. Stačí párkrát máznout krémem a ruce se zase blaženě tváří jako modelky z reklam na laky na nehty. Pro mě je Maryna jediným opravdu účinným zimním krémem na suché ruce, díky kterému netrpím.


Maryna je malá, placatá a ideální do kabelky, nebo třeba jen na domácí mazání. Stojí opravdu jen pár korunek a za málo peněz přináší hodně muziky (ba dokonce celý orchestr!). Závěrečné shrnutí, proč je Maryna prostě nej: velice příznivá cena (kolem 30 korun!), krásná vůně, perfektní účinky! 

Znáte Marynu? Jakou péči na ruce používáte?
Jaký kosmetický tip vám poradily vaše babičky?


Komentáře

  1. Krém je super, už jsem ho měla. Já zase u svých rodičů vyzkoušela taky levný krém na ruce Lonea a byla jsem velmi mile překvapená, jak byl příjemný a krásně voněl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! Taky mě to vždycky šokuje, že levné neznamená špatné :)

      Vymazat
  2. Tuhle znacku ani neznam a jak to ta vypada tak me i celkem zaujala. Ja ted pouzivam krem od Dove aten je super.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém znám od babičky, která ho používá, a je fakt super :)

      Vymazat
  3. Doma tiež máme tento krém a je super. Niet nad starú klasiku :) A treba s tým naprosto súhlasiť staršia generácia používa naozaj minimum produktov ako píšeš čistú a majú krásnu pleť - takže niečo na tom bude :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé na Marynu jsem zapomněla! Moje babička jí také používá. Až jí v drogošce uvidím, určitě koupím :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥