Pastelka na rty Yves Rocher

Všichni milujeme Yves Rocher! Taky jsem se do nich letos zamilovala. Ty krásně barevné poličky plné voňavých věcí, sázení stromků pro planetu, slevové kuponky, dárečky k narozeninám... Ale není všechno zlato, co se třpytí.


Když se objevila novinka v podobě hydratační rtěnky v tužce, musela jsem ji mít! Mám ráda tyhle barevné rtěnkopastelky, moje oblíbené jsou ty od Astoru s vanilkovou vůní. Když se objevily v Yves Rocher nemohla jsem jinak, než vyzkoušet nějakou zajímavou, kterou jsem ještě neměla. Když jsem kupovala v YR klasickou rtěnku, slečna mi říkala, že tyhle pastelky nemají nic moc výdrž. Stejně jsem neodolala a nakonec se pro pastelku přeci jen vydala. Jak jsem s ní spokojená? Všechno se dozvíte.


Vybrala jsem si hnědou, která dává rtům takový opravdu jen lehoučký nádech do ztracena, vlastně vůbec nebarví. Odstín má poetický název Sable dore a pyšní se jako Hydradační rtěnka v tužce. Voní strašně jemně, pokud čekáte nějakou omamnou vůni, jako tu vanilkovou u Astor pastelek, tak se nedočkáte. Pastelka voní jemně nasládle.

Takže, už víme, že nám rty nic moc neobarví (mnohem víc barví třeba fialové Baby Lips). Pastelka je na rtech docela příjemná a na první pomazání se zdá, že by mohla docela hezky i hydratovat. Jenomže ouvej! Na mých rtech vytvoří takový nepříjemný film, který se ne a ne vstřebat, po ani ne dvaceti minutách byla pastelka pryč a na rtech  se mi vytvořily šupinky. Rty jsem pak rychle zachraňovala balzámy.


S těžkým srdcem musím říct, že toto je zatím nejhorší Yves Rocher produkt, který jsem kdy měla. Předčil dokonce i Low Poo shampon, po kterém mě nesnesitelně svědila hlava. A to jsem myslela, že to se rty YR docela umí, s balzámky jsem max spokojená a se rtěnkou taky.

Vyzkoušeli jste rtěnku na rty v tužce od Yves Rocher?


Komentáře

  1. Já jsem zatím od YR vyzkoušela jen vůni a tělové mléko, ale obojí mi sedlo a jsem nadšená. Tahle pastelka vypadá fajn, líbí se mi neutrální barva. Většina těhle pastelek má výrazné odstíny.

    Maru adventní giveaway o balíček značky Too Faced

    OdpovědětVymazat
  2. Balzámovou rtěnku jsem nezkoušela a škoda teda, že Ti nesedla. Ale balzámky na rty jsem měla už 2x kokosový a jednou vanilkový a ty mi vyhovují moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Másla od Astoru mám ráda a taky už jsem se po těchle pastelkách od YR dívala a raději u toho dívání zůstanu
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že máš teda na ty výrobky na rty docela smůlu. Já od YR rtěnku v tužce nemám, ale už jsem po nich také pokukovala. No, po přečtení mě přešla chuť. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Treba zkusit jinaci odstin nez takovy tento neutralni. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Já si tuhle pastelku chtěla pořídit, ale zatím jsem se k tomu ještě nedostala. A moc mě mrzí, že tebe zklamala :(

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥