Lush: Trichomania

Někdy se prostě stane, že ve spěchu a nadšení z nového produktu zapomenu na dostatečnou foto zásobu a vyfotím jen něco málo s tím, že se k tomu dostanu někdy příště. Pak začnu produkt používat a už vůbec není tak krásný, jako při prvním rozbalení. Takhle jsem si ve spěchu dostatečně nenafotila třeba právě produkty Lush. Dnes budeme proto pracovat hlavně s textem a vaší představivostí. Mou zálibu ve zkoušení tuhých šamponů jste už určitě postřehli. A určitě vám neuniklo ani mé zklamání téměř z každého tuhoše, který jsem vyzkoušela. Dneska je na řadě další tuhá varianta na mytí vlásků, která se jmenuje Trichomania a jejím tvůrcem je Lush.

Při své letní návštěvě v Londýnském Lush Oxford Street jsem od přezlatého personálu dostala na vyzkoušení obrovské vzorky tuhých šamponů, mezi nimi byl i kokosový Trichomania. Myslím, že už jsem ho dostatečně ozkoušela k tomu, abych vám podala hlášení o jeho účincích.


Lush produkty jsou voňavé a na první pohled ohromně krásné, v tom se shodneme asi všichni. Jenomže všechny Lush věci, které jsem vyzkoušela, měli něco, co celý produkt zkazilo. Tuhý šampon Lush Waves má pevné části, které zůstávaly ve vlasech, a mořskou sůl, ze které vlasy vypadávaly. Masážní kostka Lush Soft Coeur zase tmatou čokoládovou část, která se nevpíjela do těla a jen upatlávala. Tak jsem si říkala, co (jestli vůbec něco) bude mít kokosová Trichomania.

Vidíte tu pěknou červenou/lososovou část posypanou kokosem, která vypadá jako lahodná poleva? Nu, tak v ní jsem našla TO něco, co kazí celý produkt. Protože to červené je snad vosk nebo co! Nalepí se na vlasy a nejde sundat ani kdybyste se na hlavu postavili! Pokud už se rozhodnete Trichomania šampon vyzkoušet, rozhodně si v prodejně poručte bez toho červeného svinstva!

Když jsem po první koupeli zdárně odstranila ten červený vosk ze šamponu a z vlasů (a to byl sakra boj), mohla jsem se začít soustředit na účinky samotného šamponu. Všimla jsem si jedné věci. OBJEM! Takový jsem neměla snad nikdy! Vlasy načechrané, obrovský objem a záře do všech stran. Trichomania taky moc hezky voní, je to prostě kokosová paráda.


Z tuhých Lush šamponů je Trichomania jeden z mých nejoblíbenějších. Krásně voní, skvěle umývá (i mé oblíbené olejovací procedury zvládne levou zadní) a dělá neskutečný objem. Kdo trpí na svědivou hlavu, tak toho nepotěším, hlava mě po Trichomania trochu svědí, jako po každém jiném chemickém šamponu se SLS. Celé složení naleznete tady.

Na závěr si ještě připomeneme fakt, že Lush není přírodní kosmetika, ale handmade, čerstvá a veganská. Filozofie značky je mi blízká, její produkty ale bohužel už tolik ne. Trichomania je moc fajn a pokud mermomocí chcete nějaký šampon vyzkoušet, zkuste tento. A bacha na červenou.


Komentáře

  1. To je škoda.. mě tuhé šampony lákají už dlouho, ale lush se mi zdá hodně drahý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem moc ráda, že jsem je dostala jako vzoreček na vyzkoušení (to nevím, jestli v čechách taky dělají), protože za peníze bych do nich nešla :D

      Vymazat
    2. To nevím, ale někdy bych ocenila vzorečky nebo miniatury produktů k dostání normálne v obchodě.

      Vymazat
    3. To by bylo super, moct si všechno vyzkoušet. Mě by obecně potěšily alespoň testry opravdu u všeho :D

      Vymazat
  2. Taky mě tuhé šampony dost lákají, ale stále mě od nich odrazuješ. :-) I když tento vypadá docela fajn, když si odmyslím to červené. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nejlepší je zatím šampuk Honey I Washed My Hair, na druhém místě Trichomania, ale až je dopotřebuji, už mi chybět nebudou. Tuhé šampony se mi hrozně líbí, ale ještě jsem žádný fakt dobrý nenašla a pomalu mi začíná docházet trpělivost je pořád zkoušet :D

      Vymazat
  3. O Lush som počula toho dosť, no neviem či sa niekedy odhodlam za tú cenu vyskúšať. :) Tuhé šampóny som taktiež este neskúšala. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥