Na ručičky: Yves Rocher


Taky máte někdy takový ten den blbec, který začne už večer tím, že chcete uklidit zbytky véči do ledničky, ale při sundávání misky z poličky omylem svrhnete jinou, skleněnou, která ve zpomaleném záběru sletí nejdřív na linku a přesně se trefí do plastové podložky pod horké hrnce, takže se nerozbije a vás na vteřinu zaplaví vlna radosti, ale vzápětí se odrazí, dopadne na dlaždičky a rozletí se na milion kousků, které nacházíte i ve dřezu? Namísto rychlého poklizení a brzy spát vás pak čeká zametání, opatrné sbírání střepů a půl hodinové luxování, následované utíráním všeho viditelného, hledáním tajných koutů, kam by se mohl střep schovat, a doufáním, že se nepřipletl někam, kde ho nevidíte. A takhle se to prostě někdy stává. Díky Bohu za ty blogy, na které si člověk může postěžovat.


Na další den jde člověk utahaný a ještě ve smutečním za tu skleněnou misku (aby se neřeklo, protože jsem jí stejnak nenáviděla a bylo mi jasné, že jí dříve nebo později rozbiju) do práce, kde jsou všichni nemocní, přešlí a skleslí a už se všichni vezete na té brblací vlně o tom, jak je ten život ohromně těžký. A tak sáhnete do kabelky, že si namažete ručičky, a naštěstí tam máte tenhle žlutý od Yves Rocher, který je hrozně fajn a hned je člověku zase o něco veseleji. A pak že nejsem materiální děvče!


Hydratační krém na ruce Yves Rocher je přesně taková ta malá potvůrka (teda docela velká, 75 ml vydrží poměrně dlouho), kterou mají u pokladny a lákají vás na ní akcemi, pokud máte tu členskou kartičku. Nikdy neodolám! Tenhle s výtažky z arniky a jeho podobné žluté sestřičky mám do kabelky nejradši. Je sluníčkový, moc hezky hydratuje a má skvělou velikost i tvar na to neustálé přenášení a nošení.


Co mi na krému trochu vadí je jeho vůně. Nevím, nějak jsme si nesedli a mi je ta nasládlá vůně spíš nepříjemná. Ale neberte mě vážně, ještě truchlím za mističku! Yves Roches krém na ruce neobsahuje parabeny, což je fajn. Celé složení si můžete přečíst o pár fotek výše, já tomu stejně houby rozumím. 


Svým úvodním proslovem o tom, jak se mám, jsem chtěla naznačit to, že dnešní recenze nebude vlastně nic moc. Ale to si tenhle krém nezaslouží, takže překonám své brblání nad životem a říkám vám - skvělý krém do kabelky! Má záliba v přenášení Yves Rocher produktů vám už musí být jasná. Jsem asi jediný člověk, který se raduje z cestovních velikostí. To není jen tak si dobře zabalit jednu malou kosmetickou taštičku a s tou pak jezdit tam a zpátky. Vždycky na něco zapomenu (třeba na kartáček na zuby, takže pak letím do nejbližší drogérky a dokupuju nový, přičemž pak doma skladuji zásoby všeho, co si nejčastěji zapomínám, protože to zas a znovu zase zapomenu příště), nebo mi něco přebývá. Ale krém na ruce, ten nezapomínám nikdy. Hlavně ne během zimních měsíců, protože ať je kosa, nebo nad nulou a svítí sluníčko, stejně mám ty ruce nakonec vysušené. Yves Rocher je můj zachránce na všech frontách. Krém se z tubičky dobře dostává ven. Není ani moc tekutý, ani moc hustý. Je trochu hustší, než by člověk mohl čekat, ale to je mi jen příjemné. O vůni jsem říkala, že mi moc nesedla, ale není to nic, kvůli čemu bych se musela krému vzdát. Na ruce je příjemný a všechny vysušené neduhy po něm hned zmizí. Kdybych měla závěrečné hodnocení v podobě bodů, tak bych dala čtyři z pěti, tak dobrý tento krém je.

Kdybyste byli ovoce, jaké byste byli?


Komentáře

  1. Nevypadá špatně, někdy ho vyzkouším :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Ten mám taky, nevím proč, ta vůně mi připomíná banány. Ale takové ty nakrájené sušené. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo! To je přesně ta vůně, taková nasládlá podivná :D

      Vymazat
  3. V prodejne jsem ho zahledla, ale konkretne tento jsem nemela. Momentalne mam od YR krem z vanocni limitky a vune je fantasticka. Sice je to vanilka, ale ja ram citim i pomeranc. A zajimava otazka na konec :D nejspis bych byla bananem nebo hroznem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňam, vanilka, ten by se mi líbil. Banán nebo hrozen je dobrá volba :D

      Vymazat
  4. Pěkný článek :) já teď používám nějaký krém na ruce od Avonu a celkem mi vyhovuje :)zajímavá otázka, nejspíš asi hruškou :D

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsem si objednávala YR, tak jsem se na něj taky dívala, ale odolala jsem. Teď používám přírodní krém od Dulcie a jsem s ním taky spokojená. Přítel před pár dny rozbil sklenici v kuchyni, která se naštěstí rozletěla jen po podlaze. Největší kusy posbíral a zbytek jsem prostě povysávala. Střepy přinášejí štěstí. :-) Ty vždycky na konec dáváš takové dobré otázky. :-D Nevím proč, ale jako první mě napadlo jablko. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že je nějaké rozbíjecí období skleněných věcí :D Největší štěstí je ty střepy uklízet :D

      Vymazat
  6. Mňam, meloun! Úplně jsi mě naladila na léto :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥