Po roce v bjůty krajince

Dneska je to přesně rok, co jsem ofiko spustila bjůty blog Primadonna Realness prvním vykopávacím článkem o holčičce Primadonnce a její chuti psát veselé článečky. Ten rok utekl rychleji, než voda, skoro ani nevím, kam se poděl. Stalo se toho tolik! 

Řeknu vám, že jsem na začátku vůbec nevěřila, že bude někoho bavit číst nějaké mé výplody ze světa kosmetiky. Nevěřila jsem, že bude někdo pokládat mé bjůty články za důvěrohodné, protože pro mě byly do té doby všechny kosmetické bloggerky velké znalkyně a guru krásy. Dnes a denně jsem z vaší přízně zaskočená a dojatá. 

Tolik jsem se toho za ten rok naučila! A stále se učím. Rok 2016 je rokem velkých změn a rozhodnutí (taky to pociťujete?). Jsem teď v tom nejpodivnějším období svého života. Hezky je to vidět i na mém kosmetickém arzenálu. Opouštím staré zažité (nejen kosmetické) stálosti a nahrazuji je novými, svěžími a (doufám) zdravějšími. Ale všechno to nejde tahem šmahem jako mávnutím kouzelného proutku, je to zdlouhavý proces, který má za příčinu akorát hromadění napůl spotřebovaných kosmetik. Jsem zvědavá, co budu říkat zase za rok.

Říkala jsem to už mnohokrát a ještě to mockrát zopakuji znovu. Jako bloggerka jsem už pěkná veteránka, bloguju bezmála 10 let. V bjůty sféře jsem ale úplný nováček a je to něco úplně jiného, než undergroundové deníčky. Na začátku Primadonnčího blogování jsem si říkala "týjo, bjůty bloggerky dostávají kosmetiku zadarmo, to musí hrozně ušetřit!". Nevím, jak úspěšné dlouholeté bjůty holky, ale u mě je to pravý opak. Čím víc se o kosmetiku zajímám, tím víc mám potřebu zkoušet nové a jiné značky a druhy. Uplynulý rok i přes všechny možné i nemožné stopky to byl pro mě rokem, kdy jsem za kosmetiku utrácela nejvíc za celý život. Nejdřív jsem tomu říkala "investice", ale pak mi došlo, že je to prostě radost! Kosmetika mě baví, tečka. 

Změnilo mě roční kosmetické blogování? Ráda bych řekla, že ne, ale nebude to tak úplně pravda. Začala jsem používat jinou kosmetiku a začala se jinak starat sama o sebe. Největší změnu pocítily moje vlásky. Kdo by to byl řekl, že po přírodních šamponech přestane svědit hlava? Bez beauty blogu bych k tomuto prozření asi nikdy nedošla. Nosím častěji rtěnky, ale zároveň chodím mnohem častěji úplně bez makeupu s mastným obličejem a nezakrytými pupínky a přijdu si krásná prostě proto, že jsem. A začala jsem hodně poučovat všechny, kdo mě alespoň chvilku poslouchají, o tom, jaká kosmetika je skvělá a jaká je hrozná, jak se nanáší co a kam, a tak podobně. Jsem houby bjůty guru, ale mluvím o tom, jak kdybych spolkla všechnu moudrost světa. 

Tak tedy, všechno nejlepší milá Primadonnko! Už je ti rok, naučila jsi se brouzdat ve vodách bjůty krajinky a nosit rudou rtěnku s hrdým úsměvem na tváři. Jen tak dál! A vám, moji milouškové, děkuji převelice za přízeň, krásné komentáře a atmosféru, kterou díky vám můj bjůty blogísek získal. Jste nej a mám vás ráda!

Pac a pusu


Komentáře

  1. Gratuluji, myslím, že tě blog změnil k lepšímu. Já se díky blogu také více začala zajímat i o jiný tip kosmetiky (přírodní) a není to o tom dostávat něco zadarmo, ale spíše o větším utrácení, protože při komentování článků vždy narazím na něco, co mě zaujme a prostě to musím mít taky. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak říkáš, posun směrem k přírodě a víc utrácení :D Je to peklo, mít větší přehled o všech novinkách a zajímavostech, které prostě člověk musí mít :D

      Vymazat
  2. Všechno nejlepší k výročí! Ať tě blog a kosmetika dál baví! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Blahopřeji k výročí :) úžasně si to napsala, nějak jsem si tak uvědomila, že u mě blog změnil asi hlavně vzhled nehtů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji pěkně! Je zvláštní se pozastavit nad tím, jak to člověka změní a jestli k lepšímu a horšímu :)

      Vymazat
  4. Krásné narozeniny Primadonno! Těším se s Tebou :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥