Řasenka pro objem Couleur Caramel


Když jsem poprvé slyšela jméno značky přírodní kosmetiky Couleur Caramel, dostala jsem okamžitě chuť na takové ty tahací karamelky, jak se vám nalepí na celé patro a nejdou dolů. Miluju všechno karamelové a stejně tak jsem se platonicky zamilovala do Couleur Caramel, aniž bych věděla, že se mi kdy povede něco doopravdy vyzkoušet. Díky spolupráci s roztomilým eshopem s přírodní kosmetikou Krásná každý den jsem dostala možnost vyzkoušet zbrusu novou novinku, která v době, kdy mi dorazil balíček, ještě ani nebyla v samotném eshopu, a to řasenku pro objem řas Mascara Volumateur Couleur Caramel. Po nespokojenosti s řasenkou Alverde jsem se přírodních řasenek trochu bála, ale neměla jsem v plánu své hledání vzdát. A vyplatilo se!


Jen se na ní podívejte! Mascara Volumateur Couleur Caramel je prostě krásná sama o sobě. Od první chvíle, co jsem jí vzala do ruky, jsem se do ní zamilovala. Proč? Protože je ekologická! Obal je totiž z papíru. Cože? Ano, čtete dobře. Papírové tělo rtěnky! Je to takový lesklý povoskovaný papír v karamelové barvě s jemným oranžovým potiskem, který alespoň na mě působí jako vrchol všeho luxusu. Mám ráda všechno jiné. Originalita v obalech na mě působí jako bonbon na vosy. K přírodnímu šetrnému složení řasenky se tak přidává i ekologický obal a hned mi přijde, že té naší planetce ubližuju zase o něco méně.


Z drogérek jsem zvyklá kupovat řasenky bez obalu, přinejlepším zabalené v plastové fólii, a to už mám fakt dobrý pocit, že kupuju nový produkt. Má reakce, když jsem viděla, že má řasenka vlastní překrásnou krabičku, byla jako při rozbalování dárečků na Vánoce. Přišla jsem si luxusně a užívala jsem si celé to rozbalení, než na mě vykoukl nádherný obal samotné řasenky. Co teprve, když jsem řasenku držela v ruce a prohlížela si ten krásný symetrický obal! Spousta řasenek má divoké různě zakulacené a moderní obaly, které jsou sice ultra cool, ale ve funkčnosti by se z nich člověk picnul. Pro mě je důležité, aby se dala postavit jak řasenka, tak víčko s kartáčkem. A díky jednoduchosti obalu řasenky Couleur Caramel můžu stavět bez strachu, že se mi víčko s kartáčkem převrhne a než ho chytím, upatlá celou koupelnu.


Řasenka pro objem Mascara Volumateur Couleur Caramel krásně voní. Jemně a sladce, jakoby pudrově, trošku po vanilce, kaštanech, podzimu a spadaném listí. Kartáček má klasický jemný štětinkový a výrobce nemohl udělat lépe. Víte, jak moc mě štvou ty ultra hypermoderní kartáčky, kde je každá štětinka jinak velká a míří jiným směrem? Tím se přeci nedá malovat! Couleur Caramel řasenka vsází na klasiku, která se vyplatí, protože maluje skvěle. A nejlepší věc? Dělá neskutečně krásné a husté řasy! Z toho jsem v šoku snad po každé, co se s řasenkou maluji. Z dřívějšího řasenkování jsem byla zvyklá, že čerstvé řasenky nanesly na řasy až příliš moc barvy, takže jsem pak brala jinou řasenku a přebytečnou barvu z řas sčesala. Řasenka Couleur Caramel ale maluje precizně od prvního dne. Mám jí měsíc a nedám bez ní ani ránu.


Řasenka pro objem Couleur Caramel z Krásná každý den maluje hezky, voní hezky, krásně vypadá a má přírodní složení. Co dál? Vydrží! Alverde zalézala do koutků a měla jsem strach s ní vyjít ven, když bylo nepříznivé počasí, abych nevypadala jako panda. Couleur Caramel je skvělá, výdrž jsem otestovala během únorového sněhopršení. Nedělá šmouhy a po zaschnutí opravdu drží celý den, aniž by se někam ztrácela. Bála jsem se, jaké bude její odličování, když tak dobře drží, a musím říct, že se z řas dostává rychle a bez problémů. Jsem okouzlená a naprosto zamilovaná. Nestává se mi tak často, abych nad nějakým kosmetickým produktem doslova jásala. Řasenka Couleur Caramel má všechno, co od řasenek očekávám, a rozhodně je jedním z objevů letošního roku.

Kde se dá kosmetika Couleur Caramel sehnat? V eshopu Krásná každý den 


Komentáře

  1. Moc se mi líbí kartáček :-)) jistě řasy krásně zahustí a natočí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super. Konečně dekorativní kosmetika, která je skvělá a vím s čím začnu. Trošku mi chybí fotečka, jak vypadá na řasách, ale budu věřit tvému popisu a třeba taky někdy vyzkouším. :-)

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na focení svého obličeje moc nejsem :) Budeš muset slepě věřit nadšené recenzi anonymní bloggerky :D Ne, ale opravdu jsem moc mile překvapená, zatím mám v přírodních srovnání jen s Alverde a toto je úplně jiný level.

      Vymazat
    2. Já se taky neukazuji, ale oko jsi nám už v dřívějších článcích ukázala. :-)) No, nevadí. Budu muset věřit a sama vyzkoušet. :-)

      Vymazat
    3. Zavřené ano, to je pravda :) Jen nevím, jestli je na něm dost vidět efekt řasenky. Zatím se mi do toho nechce, až budu profláklá, tak možná budou i oči :D

      Vymazat
    4. V pohodě, zatím si vystačíme i takto. :-D

      Vymazat
  3. Tak podle fotky kartáčku by mi mohla sednout, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ale jake krasne baleni ma, jen skoda ze nevidim fotku jak vypada nanesena.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení je nádherné :) Fotky obličeje ale budu bojkotovat :)

      Vymazat
  5. Tolko superlativov??? Ak povies, ze najblizsi rok nebudes pouzivat ziadnu inu riasenku, tak ju hned objednavam :-)
    Z prirodnych riaseniek som bola spokojna s riasenkou od Cosm´etika, takze urcite aj prirodne riasenky mozu byt super. Myslim, ze riasenku Cosm´etika maju tiez v tomto zaujimavom e-shope, takze urcite odporucam.
    |Kaviareň u mačky|



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cosm´etiku jsem nezkoušela, mám porovnání jen s Alverde a to snad ani nejde dávat vedle sebe. Couleur Caramel je jedna z nejlepších, které jsem kdy zkoušela, snadno porazí i spoustu "chemických". Já jí teď používám neustále a dlouho budu :)

      Vymazat
  6. Podľa popisu by sa mi táto mohla veľmi pozdávať :) vďaka za tip!
    Ja som asi zatiaľ prírodnú riasenku nemala, tak táto by mohla byť prvá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nebudeš zklamaná, tolik jsem přírodních ještě nevyzkoušela, ale opravdu musím říct, že jsem s řasenkou spokojená :)

      Vymazat
  7. Pečující přírodní kosmetiku miluju, ale z přírodní dekorativky jsem měla vždycky hrozný strach, protože jsem měla v hlavě zaryté, že není tak "kvalitní". Chci však už delší dobu něco vyzkoušet, protože mě zajímá, jestli názor změním nebo ne. :) Tahle řasenka vypadá vážně moc dobře - má pro mě ideální kartáček. Přemýlím o tom, že bych ji opravdu časem vyzkoušela. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥