Šeříkový Yves Rocher

Šeřík je moje úplně nejoblíbenější kytička na světě. Miluju vůni šeříků a celý květen a červen, když šeříky kvetou, nasávám tu sladkou vůni. Někdy se pod takovým šeříkem zapomenu a se zavřenýma očkama sosám ten blahodárný voňavý nektar. Mám k šeříkům úctu a je mi líto je trhat a strkat do vázy, kde po několika dnech chcípnou. Čas od času to ale udělám a o to víc čuchám. Radši mám ale ty venkovní keříky. A ty barvičky! Každý je jiný! Mé nejoblíbenější jsou fialové, fialová je taky má nejoblíbenější barvička. Prostě, šeřík je moje láska se vším všudy.

Když jsem v Yves Rocher uviděla Tělové mléko šeřík, nevěřila jsem svým očím. To existuje i šeříková kosmetika? Jakto, že jí ještě nemám?! Šup s ním do košíčku a alou domů užívat si šeřík i na poli kosmetickém.

Víte o mě moc dobře, jak moc mi záleží na hezké vůni. Překousnu i produkty nevoňavé, pokud jsou jejich účinky zázračné (třeba kopřivový čaj/nálev nebo konopný balzám od Saloos). Hned jsem se tedy dala do očichávání a nemohla se dočkat, až se mi do nosíku dostane ta sladká šeříková vůně. Ale ouha! tělové mléko vůbec nevoní jako můj šeřík! Vůně to není špatná, to ne. Je sladká, připomíná kytičkovou zahrádku v létě. Je hezká a líbivá. Ale není to šeřík tak, jak ho znám. Nu co, nebudu přeci zklamaná z toho, že něco nevoní jako autentické kytičky, s tím bych v životě daleko nedošla. Důležitější jsou v tomto případě účinky šeříkového krému.


Etiketa slibuje sametově hebkou pokožku díky sezamovému oleji a vody z chrpy. A co ten šeřík? Ten tam není vylouhovaný k naprosté spáse vší pokožky? Musím říct, že mi obecně (tedy nevztahujme to na všechno) Yves Rocher krémy přijdou málo hydratační a hodně jakoby vodové. Stejný je i tenhle šeříkový poklad. Je jemný, má jemnou konzistenci a pokožku taky zanechává jemnou a hezky voňavou. Do zimy bych ho ale nedoporučovala. Zato ale na jaro, kdy kvetou kytičky, vylézá sluníčko a zpívají ptáčkové, je ideální. 


Doporučila bych vám Tělové mléko šeřík Yves Rocher? Ale jó. Všímáte si taky, jak některou kosmetiku neberete příliš vážně, protože vám nic "neudělá"? Člověk si pak ve chvíli, kdy mu vyskáče vyrážka nebo se udělá suché místo pod nosem, začne vážit všech těch krémíků, se kterými byl život v pohodě. Takové je i toto šeříkové tělové mléko. Neurazí, ale zároveň ničím výrazně neoslní tak, aby bylo zapamatovatelné. Vyloženě skvělých věcí, na kterých bych vzpomínala, je málo. Zato na ty špatné, kterých je mnohem víc, vzpomínám často. Na Tělové mléko šeřík Yves Rocher nemám ani negativní, ani vyloženě pozitivní názor. Je fajn, takový kamarád, který se může jednou za čas objevit u vás doma, ale když odejde, nebudete si pamatovat, jaké to s ním vlastně bylo.


Komentáře

  1. Hmm zajímavé, tělové mléko od této značky, kterou mám jinak velice ráda jsem zatím neměla,ale měla jsem máslo na tělo a bylo naprosto peckové :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaké máslo? Já zkoušela jedno kokosové, ale taky to nebylo nic, co bych potřebovala znovu.

      Vymazat
  2. Tělové mléka od YR jsem ještě nezkoušela a zatím mě nějak ani nelákají :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Šeřík je moc pěkný a krásně voňavý. Kdybych ho měla před barákem nebo uvnitř ve váze, tak by mi ho přítel rychle vyhodil, je na něj alergický. :-( Krém by mě asi hodně nalákal, ale po přečtení celé recenze mě zanechal chladnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé to je škoda, že je přítel alergický zrovna na šeřík, protože ho fakt miluju. Mrzí mě, že se ta autentická šeříková vůně nepřenesla i do krému, ale to je asi velká utopie :)

      Vymazat
  4. Ja som ho mala niekedy dávno. Nie som veľmi fanúšik kvetinových vôní, skôr mám radšej ovocné a svieže, ale vypoužívala som ho a bol ok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně takhle jsem to měla taky, i když nejradši mám sladké vůně a ovocné tolik ne. Je to takový okej krém.

      Vymazat
  5. Tento měsíc jsem k nákupu v YR dostala šeříkový sprchový gel ze stejné řady. Dlouho jsem se rozmýšlela, jestli ho mám začít používat, ale nakonec jsem usoudila, že mám sprcháčů dost, tak ho přidám k dárku na mamčiné narozky :)

    Makronka, po které nepřibereš

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥