Unboxing: Zimní DM box 2016

Tak se mi to povedlo! Vyhrála jsem svůj druhý DM box! Pojďme se spolu podívat, jaké kosmetické nádhery jsem tam tentokrát našla. 


Krabička DM boxu byla tentokrát laděná do hezké zimní modré. Uvnitř na mě po otevření vykoukl puntíkatý vnitřek, letáček s popiskem všech produktů a balící papír převázaný stuhou, pod kterým se ukrýval obsah krabičky.


Nedočkavě rozbaluji a už je tu mám! Otevřu si k tomu všemu i letáček, abych přesně věděla, s čím mám tu čst. 



Nivea Repair & Targeted Care šampon 250 ml a balzám na vlasy 250 ml ze stejné řady. Niveu moc nemiluji a nepoužívám, maximálně tělové krémy nebo sprchová mýdla. Šampon ani kondicionér bych si na vlásky nedala, takže hned první produkt poputuje k někomu jako dárek.

Balea krém na ruce na suchou pokožku se solí z Mrtvého moře a aloe vera 100 ml. Naopak Baleácký krém si nechám líbit! Usilovně jsem si přála, aby bylo v boxu nějaké mazání a krém na ruce mi v kabelce zrovna dochází.

L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 denní krém 15 ml. Mini balení krému proti stárnutí pleti taky nevyužiju a pošupajdí k někomu dalšímu.


Velta Bio mátový čaj 20 ks. Čajík jsem už ochutnala, vzala jsem si ho do práce a je moc dobrý a hezky voní. Čajem nikdy nepohrdnu, tímhle mátovým se mi DMko trefilo do vkusu.

Balea micelární čistící ubrousky pro citlivou pokožku bez obsahu ethanolu 25 ks. Na micelární
čistící ubrousky jsem obrovsky zvědavá! Doma k odličování ubrousky nepoužívám, nosím je ale s sebou třeba na cvičení, nebo když přespává mimo domov, takže je určitě taky využiju.

Maybelline Color drama rtěnka v tužce odstín 140. Jediný zástupce dekorativní kosmetiky je rtěnka v tužce v odstínu, který se mi moc líbí! Po prvním vyzkoušení ale moc nadšená nejsem, rtěnka je na rtech taková suchá. Nedávno jsem psala recenzi na rtěnku v tužce Avril a musím říct, že přehodnocuji ve srovnání s touto Maybellinkovou její příjemnost a schopnosti. Nu, uvidíme, co řekne čas a více zkoušení.


Ria Intim s vůní leknínu. S vůní leknínu? Nu, že by se mi chtělo vložky nějak speciálně očuchávat, to nemůžu říct. Uvidíme, tyhle dámské hygienické potřeby se nikdy neztratí.

Poslední produkt v DM boxu byl vzoreček Max Factor X Skin Luminizer Foundation, který přidám do krabičky vzorečků a uvidíme, co se s ním stane a kde skončí.


Jak bych zimní DM box 2016 hodnotila? Oproti letnímu, který byl můj první, docela slabota. Obsahuje 7 produktů + vzoreček, v letním jsem jich měla 11! Využití pro všechno najdu, ale nenašla jsem nic extra skvělého, co by mě hnalo do DMka pro další kusy. Trošku mě tento zimní box nudil a produkty jsou takové na jistotu, nezdá se vám? Za 200 bodů (což jsou utracené 4 tisíce! To není zrovna málo) to není zase až tak špatné. Kdybych měla za takový box platit, tak si to pro příště dvakrát rozmyslím.





Komentáře

  1. Já box nevyhrála a ani mě to nemrzí. Přesně jak říkáš, proti minulým slabota.

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší je na tom moment rozbalování a taky to, že je to "jen" za body, jinak by mě box vůbec nepotěšil :)

      Vymazat
  2. Mě se taky někdy podaří vyhrát DM box, ale slovenský. Gratuluji k výhře, nejvíce se mi v boxu líbí krém na ruce od Balei. Taky mě zaujala rtěnka v tužce, ale jsem zvědavá na bližší recenzi. Snad nebude až tak hrozná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Slovenské vypadají vždycky líp přijde mi. Sama jsem zvědavá na tu pastelku, snad mě mile překvapí :)

      Vymazat
  3. Tyhle DM boxy bývají zajímavé a líbí se mi, ale máš pravdu, že tenhle je celkem slabý :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem na dm boxy vždycky strašně zvědavá, ačkoliv jsem si sama žádný nikdy nekoupila, protože já v poslední době jedu hlavně na přírodní kosmetice a v dm boxu jsou vždycky zrovna takové věci co moc nemusím... Je fakt že se mi tento zdá celkem slabý, já bych využila ten krém na ruce a čistící ubrousky :). Jinak nevím jestli jsi si všimla nebo ne, ale chtěla bych upozornit že se změnila adresa mého blogu, už to není indianwhitetea.blogspot.cz ale je to fellien.blogspot.cz :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych do něj za penízky nešla, ale je "jen" za 200 bodů a člověka zláká i ta exkluzivita formou výhry. Ale máš pravdu, vždycky se těším na nějaké Alverde nebo Weledu, ale zatím nic. Většinu věcí rozdám a nechávám si jen pár :) A děkuju za novou adresu, to jsem nevěděla :)

      Vymazat
  5. Gratuluji k výhře, já jsem zatím žádný DM box nevyhrála, ale tak třeba se i na mě někdy štěstí usměje.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a budu držet palečky, příště se ti určitě poštěstí :)

      Vymazat
  6. Vždy se mi strašně líbí ty jejich krabičky :) Tento box je obsahově opravdu celkem slabý

    OdpovědětVymazat
  7. Ja ani tolik bodu tam nemam takze se nezucastnuji, ale gratuluji. :-) niveu mam velmi rada i jejichsampony jsou celkem fajn. Krem od baley vypada dobre.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥