Duo minerální oční stíny Dermacol MOON


Když se vydám ve vzpomínkách do svých nedávných kosmetických začátků, musí se mi nutně vybavit Duo minerální oční stíny MOON v odstínu 04 od Dermacol, které byly jedny z prvních, které jsem si koupila z parádivých důvodů. Mám ráda fialovou a tahle duo kombinace mě uchvátila na první pohled. S dekorativní i pečující kosmetikou Dermacol mám dlouhodobě dobré zkušenosti, takže mi bylo už předem jasné, že i se stíny budu spokojená. A pište si, že jsem. 


Duo a minipaletky mám ráda, protože s barvičkami může člověk najednou kouzlit a stačí k tomu jeden produkt, jedna krabička. Kombinace fialové a růžové je fajn, ale to ještě nevíte, že v obou odstínech je spousta dalších barev! Vlastně je to takové kolo štěstí, protože nikdy nevíte, jestli správně naberete odstín s fialovým nebo třeba modrým nádechem (pokud teda jako já šmrdláte rychle a zběsile po celé ploše stínu, protože malujete chvilku před odchodem a těžce nestíháte). Stíny jsou s perleťovým nádechem a hrají celou duhou modrých, fialových a růžových barev. 

Ukázka stínů na kůži je jako vždy v mém podání nevýrazná (když já nemám to srdce nanášeč ZABOŘIT do stínu a sice pěkne ukázat pigmentaci, ale do stínu si vyrýt rýhu), ale věřte, že stíny umí být velice výrazné a jsou dobře pigmentované. Mám ve zvyku volit spíš jemné nádechy při líčení, takže dolní fotka je taková moje realita. Stíny dobře drží i bez báze, s bází je to jako pohádka. 


Mám je už docela dlouho, vůbec neubývají a při trvanlivosti 36 měsíců mi ještě nějaký čas vydrží. Doporučuji všema packama.

Na který nový film se letos těšíte?


Komentáře

  1. Super stíny, taky je mám a používám docela často.

    OdpovědětVymazat
  2. Když nad tím tak přemýšlím, tak by se mi taky nějaké duo hodilo. Mám paletku očních stínů, kde je asi 12 odstínů a já používám jen dva. Světle hnědý a tmavě hnědý. :-D Tyto stíny vypadají hezky. Taky mám ráda jemnější líčení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám tenhle "problém" s paletkami, tisíc barev je sice super, ale člověk si oblíbí dvě a dalších x nepoužívá vůbec :D

      Vymazat
  3. Stíny vypadají dobře a mojí mamce by se určitě líbily, každopádně já moc na stíny nejsem, takže já bych je nevyužila.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému to své :) Přiznám se ale, že stíny taky nenosím tak často, hlavně kvůli své lenosti se každé ráno líčit :D

      Vymazat
  4. Wow, tak ty stíny jsou krásné.. Mrknu po nic, určitě bych je využila :))

    Nela Agáta z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín vypadá moc hezky. Je super, že nikdy nevíš, jaká barvička tě čeká, aspoň máš překvápko :)

    Weleda | Mandlová tělová péče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juju, je to takový adrenalin :) Ale zas když chceš mít stejnobarevné oči a omylem nabereš modrou, když na druhé máš růžovou... :D

      Vymazat
  6. Já mám ty hranaté duo stíny s jedním normálním a jedním flekatým stínem a jsem s nimi spokojená, dobře mi drží na očích. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a chystám se na Batman vs Superman. :)

      Vymazat
    2. Na ty se budu muset v drogérce mrknout :) Těším se na souboj superhrdinů! Doufám, že vyhraje Batman :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥