Yves Rocher Malina


Kdo by neznal klasické balzámy na rty Yves Rocher, které na vás svůdně pomrkávají ze stojánků v tolika provedení a barvách, že si s povzdechem každou návštěvu prodejny odnášíte další a příště se stejně zase necháte nalákat tím jednoduchým svůdným dizajnem, šťavnatým obrázkem a voňavým testerem. Takhle jsem přihodila k nákupu malinový balzám na rty Yves Rocher i já a vůbec mi to jako špatné rozhodnutí nepřijde. 

Poslední měsíce používám JEN přírodní balzámy na rty, ke kterým ale Yves Rocher nepatří! Jedu teď staré známé Alverde a méně známé balzámy z LoveLula: včeličkový ohromně příjemný balzám na rty Simply Bee a neskutečně voňavý kořeněný Hurraw Chai Spice balzám. Na oba chystám nadšené recenze. Ale znáte mě, než se k aktuálně používané kosmetice prokoušu, uběhne několik ročních období...  


Tak tedy, malinový balzám Yves Rocher. Hezky sladce voní po malinách a jemně rtům dodá červený nádech. Opravdu jemňounce a skoro neviditelně, nemusíte se proto bát jeho použití i na běžné nertěnkové nošení, takovou pigmentaci nemá. Na rtech je příjemný (i na těch mým citlivých), dobře se vstřebává a taky hezky hydratuje. Můj jediný problém je ten, že s chemickými balzámy si mé rty tvoří závislost a musím mazat co pět minut, proto jsem je vyřadila a přešla na ty přírodní, které u mě takový efekt nemají. Yves Rocher malinu ale nezatracuji! Čas od času mě chytne nostalgická nálada a jdu se podívat do své krabičky nepoužívaných balzámů. Malinový pak beru do ruky docela často.

Co byla první věc, která vás dnes po probuzení napadla?


Komentáře

  1. Taky jsem měla malinový a v zásobě mám ještě kokos :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Yves Rocher jsem ještě balzámy nezkoušela.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od YR třešňový a leží mi jen v šuplíku. Není špatný, ale moc mě nenadchl. Na blogu jsem teď psala o přírodním balzámu na rty, který stojí za vyzkoušení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. miluji maliny.. a měla jsem malinový balzám od Manufaktury, ale už mi došel. Tak možná tenhle bude jeho náhradník.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento balzám jsem měla ještě ve starém balení a měla jsem ho moc ráda, ale časem se mi omrzel. Nejraději mám jahodové nebo třešňové labello, to je jeden z mála balzámů, který mi na rty opravdu pomáhá :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ja milujem všetko malinové, takže ma tento aj láka, ale akosi si na tie balzamy presne kvôli tej závislosti dávam pozor. Používam len 2x denne, ráno pred rúžom si dávam EOS a večer pred spaním také masielko Balea.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mam jahodovy a s nim jsem spokojena.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Tyto balzámky YR mám strašně moc ráda, ale je pravda, že jsem s lehkým zabarvením nezkoušela, protože mi přijde, že bych je asi nespotřebovala.

    March Favourites

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥