Lush: The Plumps


Lush, Lush lalala tralala. Touto úvodní písní bych vám ráda představila další Lushácký produkt na vlasy - tuhý kondicionér The Plumps, neboli švestky. Když jsem začala zkoušet Lush tuhé šampony, tak jsem si uvědomila, že k nim nemám žádný kondicionér a proces rozčesávání čím dál tím delších vlásků se stává větší a větší drama. Tak jsem skočila do dalšího Lush obchodu, které jsou v Anglii na každém rohu, a z nabídky kondicionérů vybrala růžovku The Plumps.

Aby bylo jasno, dávám kondicionéry a masky jen na konečky a do délek, nikdy ne k hlavě. U složení proto můžu být shovívavější, protože se mi výrobek nedostane k pokožce hlavy a tím pádem nedělá svědivou paseku. Ať hledám, jak hledám, nemůžu ten svůj tmavě růžový na žádných oficiálních Lush stránkách najít. Doufám, že se složení podobá světle růžové variantě, která je k nakouknutí zde.


Tuhý kondicionér The Plumps obsahuje mořskou sůl a med. Asi víte, že sůl v kosmetice příliš nevyhledávám a ze solného Lush Waves mi vypadávaly vlasy. U kondicionéru mi sůl nevadí, protože není v tak obrovských kusech jako u jiných solných kousků. Naopak, kondicionér je jeden z mála produktů, který je kompaktní a nemá v sobě žádné podivné částečky, které ubírají na efektu. 

Kondicionér voní jemně sladce a kytičkově. I přes obsah SLS skoro vůbec nepění. Nanáším ho na vlasy buď tak, že potírám celou cihličkou vlásky, nebo ji "rozmydlím" v rukou a následně nanesu. Nechám chvilku působit, smyju a hotovo. Vlásky se pak dobře rozčesávají a získají takový šmrnc, který bez kondicionéru nemají. Nejsou tak suché, jako když použijete jen šampon. Co na kondicionéru oceňuji je i to, že nemá "přehnané" účinky. Známe přeci ty kondicionéry, které naneseme na vlasy, ze kterých se rázem stanou hebké a kluzké nitky, což sice může na první dojem vypadat jako vytoužený efekt, ale je to jen obalení vlasů něčím, co vůbec není potřeba.


Tuhý kondicionér Lush The Plumps mám moc ráda, z Lush vlasové kosmetiky zatím nejvíc. Přijde mi, že vytváří takový nejpřirozenější efekt po umytí, vlasy nezatěžuje, ale dodá jim lesk a přirozenou hebkost.




Komentáře

  1. Vypadá hezky. Já mám teď kondicioner od ponia a musím se přiznat, že ten pocit do obalení něčeho mi docela chybí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥