Unboxing: Dubnový LoveLula Beauty Box

Jsou dny, kdy mě potěší nalezená skleněnka tak, že bych o ní mohla psát oslavné sonety. Pak jsou dny, kdy by mi ani nejlepší šampaňské, projížďka limuzínou v krásných šatech a záplava vitonek zdarma neudělala radost ani trochu. V takových dnech je lepší vůbec neotevírat poštu, protože se z věcí, na které se těším, třeba vůbec radovat nebudu. S takovouhle unavenou a nenadšenou náladou jsem otevřela dubnový Lovelula beauty box a s úšklebkem jsem si řekla "to má být jako všechno?" Bylo mi jasné, že s takhle protivnou a nevděčnou Primadonnkou radši nechci mít nic společného a důkladné obhlížení "co nového v krabičce" jsem nechala na další den.


Vyspala jsem se do růžova a ráno moudřejší večera. Hned se mi krabička líbila víc! Na úvodní kartičce jsem si přečetla, že se jedná o nejdražší produkty, které kdy LoveLula v beauty boxu posílala. Kartička hlásá, že mají produkty cenu více jak 50 liber. Nu, teda! Pojďme se podívat na ty zázraky!


V Lovelula Beauty Boxu jsem našla šest produktů, tři v plné velikosti a tři vzorečkové. U minulého březnového boxu, který byl mým prvním, jsem se radovala, že můžu konečně vyzkoušet značku Skin Blossom. U druhého boxu jsem doufala ve větší rozmanitost, Skin Blossom se tu objevil znovu v podobě pleťového krému. Skin Blossom Nourishing Face Moisturiser má objem 50 ml a vyjde na £7.95.

Co mě trochu zamrzelo jsou další vzorečky/cestovní balení péče o pleť značky Urban Veda, protože ty stejné (jen jiné verze) byly i v předchozím boxu. Nejsou špatné, ale radši bych vyzkoušela něco jiného. Tyhle malé cestovní verze se dají na stránkách najít mezi vzorečky a jsou po jedné libře, dohromady stojí tedy tři.

Nejdražší produkt z celého balíčku (který sám o sobě stojí víc, než na kolik jeden balíček vyjde) je pleťový krém Barefoot Botanicals SOS Repair & Renew Light Moisturising Lotion, který má 28 ml a stojí £21.00. 

Druhý nejdražší produkt je oční gel PHB Ethical Beauty, Brightening Eye Gel with Organic Eyebright & Neroli, má 15 ml a stojí £16.95. Se slevou, která na stránkách ještě před pár dny běžela, ho pořídíte za £12.71.

LoveLula se tentokrát plácla přes kapsu a poslala drahou a "luxusní" péči o pleť. Worth over £50 ale není tak úplně pravda. Ať počítám, jak počítám, při plné ceně všech produktů mi vychází 48,90. Padesát liber zní ale lépe, než čtyřicet osum devadesát, to uznávám :D Na mě u beauty boxů působí spíš kvantita, než kvalita (pitomost, že?), protože mám pocit, že když toho mám hodně, tak je to super. Zatím jsem otestovala jen gel kolem očí a je ohromně fajn, tak se těším i na další produkty. 


POZOR! AKCE! SLEVA! Sleva 20% do konce dubna! Koho obsah beauty boxu zaujal, nebo si brousí zuby na jiný produkt těchto značek, dostane při nákupu do konce dubna slevu 20% - stačí zadat kód BBAPR16. Pokud se necháte unést a nakoupíte za 50 liber, pak získáte při zadání kódu FREEBOX jeden beauty box se šesti produkty zdarma!



Komentáře

  1. To je taková krása! Tolik pěkných tubiček a krabiček! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Noo, ja bych spokojena asi taky moc nebyla 😭

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Mně by asi taky štvalo, že se produkty opakují, mám ráda různorodost. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mě je taky přednější v těchto beauty boxech kvantita. Byla bych spokojená, ale očekávala bych více. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Jak prijedu z ceska, tak si tento boxik objednam.:-) uz se tesim:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥