Soaphoria: tělové suflé Soapgasm


Historku o tom, jak jsem si na podzim objednala celý kopec produktů Soaphoria z eshopu NuSpring omílám u každé Soaphoriácké recenze. Dnes tomu nebude jinak! :D Než přistoupím k recenzování, řekněte mi, jaká frekvence článků je pro vás nejsněsitelnější? Stíháte číst blogy každý den? 

Dnešní recenze bude tuze mňamózní, protože se podíváme na tělové suflé Žena - Soaphoria - Soapgasm. Pokud to správně chápu, jedná se o limitovanou edici speciálně ženského tělového suflé (kdyžtak mě opravte). Taky se vám při slově suflé začínají sbíhat sliny?


Kdo se v blogosvětě krásy pohybuje, určitě na první pohled výrobek Soaphoria pozná. Bytelná sklenička jako od babičky ze spíže převázaná červenou mašličkou. Kromě tělového suflé tak získáte i skleničku na povidla. Už si nevzpomínám, proč jsem si verzi Žena vybírala, ale trochu myslím, že to bylo proto, že jiné v nabídce tou dobou nebylo. V NuSpring od té doby rozšířili sortiment o spousty krásných věcí.


Co to to tělové suflé je? Je to jako našlehaný olejový krém, který se při doteku kůže rozpouští na výživný olejíček. Není ho k mazání potřeba moc, takže i velikost 125 ml docela vydrží. Co si ale budeme nalhávat, všechny tyhle specialitky z blogů jsou hlavně pro fajnšmekry, kteří se o kosmetiku a její složení zajímají a není jim jedno, čím se patlají. Na mě všechno, co vypadá jako šlehačka, ale slouží to k mazání, ohromně působí. Nadšená jsem byla i z tělového suflé. Jemné, dobře se roztírá, rychle vsakuje, hydratuje, vyživuje a všechno toto splňuje na jedničku.


Vůně? Hm... Vůně je asi to jediné, co mi úplně nesedlo. Taková nasládlá, trochu jako pudr, trochu jako voňavka, trochu jako tlupa načančaných babiček na dopoledním kafíčku v kavárně. Určitě je to ženská vůně. Radši bych se ale balila do vlny čokolády, než do vlny babiček. Chtěla jsem ale vyzkoušet Sopahorii stůj co stůj, jejich český eshop ještě nefungoval a NuSpring měli největší výběr, takže asi proto jsem skončila s touto verzí suflé - snažím se myšlenkovými pochody přijít na to, proč jsem si koupila produkt, který bych za normální okolností nevolila.


Příště (protože příště určitě ještě bude) sáhnu po jiné voňavé variaci. Žena - Tělové suflé Soaphoria by se mohla líbit všem, kdo mají rádi kytičkovější vůně. Popis produktu uvádí kombinaci vanilky, irisu a jasmínu, z čehož jsem poměrně překvapená, protože ani jedno jsem necítila. Když pominu vůni, kterou jsem se svému vkusu netrefila, je to skvělý produkt a mít víc palců, dám je nahoru všechny.



Komentáře

  1. Z telového suflé som nadšená i ja, ale tiež som netrafila voňu. Chcela som ružu, lebo milujem voňu ruží, tak som si vybrala Romantickú ružu, ale nevonia mi ako ruža. Je to silná, až chemická voňa, ktorá ma vyrušuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trefit vůni jen z popisu je těžké :-/ Účinky a konzistence jsou ale super :) Jinak děkuju za komentář, na růži si dám pozor :)

      Vymazat
  2. Já měla ve vzorku Levandulové pole (fakt drsná levandule, ostrá, skoro až pepřová) a Ovocný sad (sladká malinovka), v plném balení pak Anglickou snídani (krásná čajová vůně), Mléčné potěšení (kokos a vanilka, mňam) a Slaďoučký med (pravá medová vůně). Ty tři poslední tedy rozhodně doporučuji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a frekvence článků mi vyhovuje každý druhý či třetí den, jinak to nestíhám sledovat. Ale teda obdivuju ty, co to takhle rychle stíhají psát, já potím jeden článek vždycky minimálně týden...

      Vymazat
    2. Hmm, slaďoučký med a kokos s vanilkou bych si dala líbit, děkuju za tipy :) Já zas obdivuju tebe za jednotlivé články, kde recenzuješ několik produktů najednou, takové bych taky psala týden :D

      Vymazat
  3. Měla jsem již pár vzorků od téhle značky a ty vůně jsou božské.. Určitě si plánuji pořídit nějaké plné balení :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna vůně mi u tohoto produktu nesedla, ale jiné budou určitě skvělé :)

      Vymazat
  4. Strukturou vypadá skvěle! Ale... Zase ta Soaphoria! Všude Soaphoria! :D Ještě jsem nic nezkusila a už se mi o ní i zdálo v noci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D promiň! Zrovna se to asi všechno sešlo v jednu chvíli. Můžu tě ale uklidnit, že už mám od Soaphorie JEN dva produkty, které jsem ještě nerecenzovala, a pak dám (možná) na chvíli pokoj :D

      Vymazat
  5. Škoda té vůně, ale bože tímto si mě asi přesvědčila, že si to tělové suflé musím pořídit, protože ta konzistence!! :D To musí být dokonalé. Prostě už musím značku Soaphoria vyzkoušet!


    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konzistence je neskutečná. Radši nebudu znovu začínat, nebo začnu slintat :D

      Vymazat
  6. Vlna babičiek ma podbavila :D
    Ja som mala suflé vo vôni citrusová bomba a vôňa bola geniálna, odporúčam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm to zní pěkně, taková vůně by se mi líbila :) Jsem ráda, že ses pobavila, Zuzi :)

      Vymazat
  7. Ja bych chtela vyzkouset ten ovocny sad, tohle si myslim ze by mi moc nevonelo.:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by mě zajímalo, jak voní Ovocný sad. Vůbec bych potřebovala očuchávat i přes internet :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥