Unboxing: Krásná každý den


Dneska jsem tak líná! Člověk by myslel, že víkendy jsou k odpočívání a člověk nabere na týden energii, ale vůbec to není pravda. Mé víkendy jsou většinou ve znamení dohánění restů z týdne. Uklízím, peru, luxuju, umývám, vařím a večer padám unavená do čerstvě povlečené postýlky. Mezi věšením prádla a mícháním polévky taky ještě testuji kosmetiku. Některé věci je totiž dobré testovat jen v sobotu. Proč? Protože mám celý den, nejsem unavená z práce, jako v pátek, takže se pouštím do testování s nadšením a vím, že pokud se něco pokazí, mám ještě celou neděli na zachraňování. Stejně tak je dobré využívat sobotu ke stříhání a barvení vlásků, pokud se o ně takto staráte sami, jako já. Nedej bože ať vás napadne stříhat si vlasy třeba ve středu večer! Z vlastní zkušenosti vím, že dobře odpočatá odvedu lepší výkon, než z hecu večer ve všední den, kdy jsem unavená. Po náročném víkendu, kdy si tedy vlastně vůbec neodpočinu, přichází další pracovní týden. Abych to náročné vstávání a mluvení s lidmi přežila, raduji se z maličkostí. Třeba z testovacích balíčků plných krásné a roztodivné kosmetiky.


Dnešní článek ale není o tom, kdy si stříhat vlásky a kdy je dobrá konstelace pro žehlení. Dneska rozbalujeme další testovací balíček z eshopu s přírodní kosmetikou Krásná každý den. Pro tentokrát jsem se rozhodla zaměřit péči na vlásky. K testování mi dorazil práškový šampon Johnny Organic Shikakai  a Mandlový olej Soaphoria. Řeknu vám, to jsou v dnešní době vymoženosti! Balíček dorazil opět krásně zabalený. Víte, že mottem eshopu Krásná každý den je "Čerstvá přírodní kosmetika zabalená s láskou"? Láska je z každého balíčku a ručně podepsaného vzkazu opravdu cítit. Milé Míše, která má eshop pod palcem, děkuji! ♥


Nerada bych vám spoilerovala, jak testování probíhá a jestli jsem spokojená, ale pokud jste zrovna na vážkách, jestli některý z těchto produktů vyzkoušet, s klidným výrazem v tváři na vás mrkám a pokyvuji hlavou, určitě do nich jděte. Kdo ještě na vážkách není, tomu prozradím víc v dalších napínavých recenzích.



Komentáře

  1. Sampon bych rada vyzkousela, tak se tesim na recenzi👍👍👍 soaphoriu mam merunkovy olej a jsem spokojena👍👍👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký je meruňkový olej? Taky bych ho jednou ráda vyzkoušela. Shikakai je naprostý borec! Recenze bude brzy :)

      Vymazat
  2. Těším se na recenze. Ten šampon mě láká už delší dobu, ale počkám až si zkrátím vlasy. Mám je moc dlouhé a myslím, že by mi šampon dlouho nevydržel.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám šampony jen na pokožku hlavy, takže mi všechny vydrží dlouho. Shikakai mi taky připadal, že moc dlouho nevydrží, ale zatím neubyla ani půlka :)

      Vymazat
  3. Moc se těším na recenze.. Já pár produktů vyzkoušela a s mnoha jsem byla spokojená. Ale s jednim vůbec, hrozně mě pleť vysušoval a vůbec mi nevoněl, tak putoval dál :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Zase dalsi pekny balicek. Tesim sa na recenzie :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
  5. Tento eshop je naprosto dokonalý, musím si z něj něco objednat a asi to bude právě něco od Soaphoria :D


    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥