Jarní limitkové Alverde - sprej na tělo


V kabelce vždycky nosím nějaké vonítko. Parfémy se kvůli skleněné lahvičce docela pronesou a protože taškou, batůžkem nebo kabelkou prostě vždycky někde prásknu, mám trochu strach, abych si sklo nerozbila a nezpůsobila omamně vonící potopu. Momentálně proto hledám nějaké voňavé spreje na tělo. Loni v létě jsem si pořídila jablíčkovou záležitost z Yves Rocher. Letos jsem při okukování jarní limitované edice Alverde uviděla tohodle prďolku. Nemohla jsem odolat, protože velikost je naprosto přesně kabelková, obal plastový a s jemnými kytičkami, kaligrafický nápis v radostné modré, prostě láska na první pohled. 


Alverde tělový sprej obsahuje výtažek z květů slézu a slibuje květinovou vůni. Voní hodně sladce. jako přeslazená žvýkačka hubabuba, kytičky bych v tom úplně nehledala. S tou vůní nejsem upřímně úplně tolik spokojená. Svůj účel splňuje - je to vonící vodička. Na osvěžení je fajn, ale žádnou dlouhou trvanlivost od něj nečekejte. Pro mě je to taková záchranná voňavčička, kterou se osvěžím během teplejších dnů nebo když mám nějaké pobíhání. Není to ani deodorant, ani voňavka a nemá účinky ani jednoho, pokud něco takového čekáte. Prostě jen voňavé osvěžení pro lepší pocit. 


Z vůně jsem pořád taková skeptická a nevím, jestli bych si limitovaný sprej na tělo od Alverde koupila, kdybych předem očuchala tester. Kdo má rád hodně sladké žvýkačkové vůně, pro něj je tento produkt ideální. 



Komentáře

  1. Občas mám náladu na sladké žvýkačkové vůně, takže u mě by si místo možná našel.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se na něho jít mrknout, ale musím říct, že tyto spreje jsou pro mě v létě nezbytností!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě taky! Koukala jsem, že i Balea něco vymyslela, tak se na to půjdu brzy mrknout :)

      Vymazat
  3. Ja takýto typ výrobkov veľmi nepoužívam, nejak s nimi neviem čo a ako a kedy :) mám jeden doma, ktorý som mala ešte niekedy dávnejšie v Ladyboxe a nosím ho so sebou na kúpalisko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je používám vlastně místo deodorantů, vždycky k navonění a osvěžení :)

      Vymazat
  4. Ani jsem tento sprej nepostřehla :/ Každopádně já si nedávno koupila melounový body spray od Balea a jsem s ním moc spokojená.

    Co je nového v drogeriích?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na ten se taky chystám! On ten Alverďácký nebyl úplně má nejoblíbenější vůně, ale melounový si nechám líbit :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥