Sportique: Jasmínový olej


Miluju olejíčky. V jakékoli podobě a množství, hrňte je sem! Miluju je na vlasy, na nehty, na nohy, na zuby (kokosový), na vaření a salátky (olivový, znovu kokosový, sezamový, ostropestřecový)... Kam je teda moc nemiluju je na odličování očí, jinak je můžu pořád, ať teplo nebo chladno. Proto tak zbožňuju českou přírodní kosmetiku nejen pro sportovce Sportique. Mají olejíčky ve všech možných podobách a vůních. Na vyzkoušení jsem si vybrala Tělový pěstící a masážní olej jasmín a dobře jsem udělala. 


Pěstící a masážní olej, co to tak může znamenat? Znamená to, že je olejíček vhodný nejen pro tu masáž, ale zároveň při ní pěstí vaše tělo, ošetřuje pokožku, je vhodný po slunění ke zklidnění rozpálené kůže a můžete ho přidat i do koupele, pokud ji chcete mít obzvlášť voňavou. Tělový pěstící a masážní olej jasmín je směs hezkých olejíčků s kapkou jasmínové vůně. Najdeme v něm jen tak namátkově kokosový, makadamiový nebo rozmarýnový olej. Konzistence je olejíčková a tuze voňavá. Vůně je taková jasná, světlá, třpytivá, osvěžující a rozjasňující. 

Sklenička olejíčku je z tmavého skla s úplně prťavým hrdlem a mini víčkem, které mi přijdou ohromně roztomilé. Zatmavené sklo je fajn, protože chrání kosmetiku před světlem, díky kterému by se mohla třeba rychleji pokazit. Přelepka je papírová a její vzhled je jemný, jednoduchý a takový retro. Celá lahvička vypadá jako z lékárničky nebo z bylinkového obchůdku. To druhé spíš. Jako by v sobě obsahovala nějaký tajný bylinkový všelék. Nejsem daleko od pravdy, protože se v ní skrývá zhebčující a zjemňující olej s vůní rozkvetlého jasmínu.


Olej se celkem dobře vstřebává, pokožku nechává krásně hebkou a voňavou. Osobně ho používám jako pěstící olej po večerní koupeli. Stačí pak hupknout do pyžamka a usnout společně s jemnou jamsínovou vůní. Někdy s ním i během dne přemáznu suché holeně, když jsou z venku nějak moc ošlehané a osluněné. 

Olejíček najdete v eshopu Sportique společně s dalšími voňavými variacemi. Kterou byste si vybrali?



Komentáře

  1. Ja mam olej Pina colada a je k sezrani nebo piti... No proste nej😍😍😍

    Andreablog®

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá hezky, já mám ráda když jsou oleje v těch tmavých lahvičkách, působí to pak na mě tak jako vintage :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je mám ráda, na mě působí zase jako něco zdravého z lékárny :D

      Vymazat
  3. Taky mám ráda oleje a to úplně na všechno, i na odličování :) Kokosový olej si chci zase koupit a budu ho využívat taky na zuby, slyšela/četla jsem, že má mít bělicí účinky tak jsem zvědavá.
    Koukala jsem na ty parfemace olejíčku a já bych si vybrala piňa coladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosák je na zuby super, bělení jsem nezkoumala, ale používám ho na záněty dásní a to je super :)

      Vymazat
  4. Mě dříve oleje obcházely obloukem, ale co jsem vyzkoušela marulový olej, tak mám v plánu je zkoušet více. Teď uvažuji na olejíčkem Nuxe, ale tenhle taky nevypadá špatně. Od sportique pár produktů z jasmínové řady mám, a božsky voní. Nevím proč, ale cítím z nich čisté vyprané prádlo.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥