Vzorečkování: Mylo a Dulcia

Dnés se podíváme na tó... Posloucháte Evropu 2? Protože dneeees se podíváme na tó, co se skrývalo v testovacím balíčku, který mi poslali z NuSpring. Respektive, podíváme se na vzorečky od Mylo a Dulcia.


Abychom měli dnešní článek pěkně rozdělený a v té záplavě vzorečků se neztratili, rozdělila jsem vzorečky do dvou skupin podle výrobce. Nejprve na nás čeká Dulcia.

Dulcia


Oční krém s kofeinem

Kdo o opěvovaném krému s kofeinem od Dulcia neslyšel, pravděpodobně nežije kosmetickými blogy. Na mě se v jednu chvíli tento krém valil ze všech stran. Zajímal mě, ale zrovna to bylo období mé peorální dermatitidy a žádnou kosmetiku jsem kolem očí používat nemohla. Vzoreček ale přišel ve správný čas. Jedná se o noční verzi tohoto krému.

Kávová kosmetika většinou voní hezky, ale nevoní opravdově. Pamatujete si ještě tu vůni mleté kávy z Delvity, kdy byl u vchodu mlecí stroj a mohli jste si ji tam sami namlít? Nebo vůni lógru, takový ten kávový ocásek, které dobré kávy mají. Trochu spáleniny, trochu opravdová káva. Doma mám jako dekoraci kávová zrnka (která - a teď přijde hrozně dobrá informace - když je cucáte v ústech, pohlcují nezbavitelné chutě, typu česnek. Fakt. Člověk si dá topinku s česnekem, aby zahnal bacila, ale zároveň svým dechem zažene i všechny ostatní. Můžete si čistit zuby třeba hodinu v kuse a nepomůže to. ALE když chvilku pocumláte kávové zrnko - cucat, nekousat - česnek pohltí nebo co a tradá. Stejně funguje i zázvor, stačí malý kousek čerstvého cucat a pohlcovač pachutí a ocásků je na světě. Zázvor je ještě lepší, protože vás rovnou zbaví i bolesti v krku).

Krém voní tak krásně a opravdově, až mám strach, protože jsem zvyklá, že chemická kosmetika není tak moc opravdová. Co když se ráno probudím a budu vypadat ještě mladší, než jsem, protože bude krém tak účinný? Vzoreček mi byl ohromně příjemný, ale asi bych potřebovala celou verzi, abych dokázala posoudit účinky. Možná jsem na něj ještě mladá. Nemám moc vrásek a oční okolí ještě vypadá poměrně svěže, takže si spíš ukládám vzpomínku do budoucnosti, protože až se mi za rok objeví vrásky stresu a vyčerpanosti, určitě po něm sáhnu. Ta krásná vůně totiž vzpruží pomalu lépe, jak káva (ale na rozdíl od kávy po ní v klidu usnete, takže je noční verze velice přijatelným řešením kávového závisláka).



Regenerační krém na ruce

Ať čuchám jak čuchám, tak nemůžu načuchat žádnou vůni. Prostě nevím, jak krém voní. A to jsem čuchala ještě před začátkem alergické sezóny, takže jsem nějaký ten čich i měla. Krém je moc příjemný, hutný a vyživuje jako blázen. Absence vůně mě trochu mrzí, já totiž ráda voňavé věci. Kdyby voněl jako kofeinový krém, už je u mě plná verze.



Sérum na zuby

Cítím citrón a med. Přesně takhle voní čaj na chřipku, který si vždycky vařím. Spoustu čerstvého zázvoru, hřebíček, skořice, citrón a med. Vůně je krásná. Ale ta chuť! To nedokážu vydržet. Vždycky smočím krapítek kartáčku na zuby, sérum nanesu a snažím se vydržet alespoň 10 vteřin. Přijde mi to hrozně nechutné a prostě to nevydržím. Účinek se ale nezapře. Mám problémy s dásněmi, mám je citlivé a čas od času se mi dělají záněty, které pak léčím kloktáním šalvějového výluhu. Toto sérum na zuby znatelně pomáhá a od otoků a zánětů ulevuje. Mám pocit, že i trochu bělí zuby. Ale jeho chuť nedávám, takže si ho znovu určitě nepořídím (jen kvůli chuti). Myslím ale, že by se na něj dalo zvyknout. Stejně, jako si člověk zvykne na chuť Vincentky, nebo jednu slanou zubní pastu, kterou jsem si koupila omylem.


Mylo


Nohy bosé

Od Mylo mám vzorečky dva. Krém určený k péči o nohy a mýdélko. Krém Nohy bosé je super. Cítím hodně jemně levanduli a mátu. Nanáším večer s důrazem na paty a ráno se nestačím divit, protože moje hrubé, ztvrdlé a ochozené patičky jsou ráno jako žížalky (nevím, proč mě tato asociace napadla). Jsou hebké a měkoučké. Krém se mi hrozně líbí a dávám palce nahorů.



Sůl nad zlato

Soli se v kosmetice docela bojím, protože mi dráždí pokožku. Mýdélko od Mylo je ale skvělé! Takový ňuník malinkatý. Vůní mi připomíná Lushácký šampon Waves, který v sobě sůl taky obsahuje a ze kterého mi vypadávaly vlasy. Sůl nad zlato má v sobě jemné částečky, které trošku peelingují, ale vlastně si jich ani moc nevšimnete a nepřekáží. Je sice malinké, ale výdrž má pořádnou. Hezky pění a umývá, nevysušuje i přes obsah soli. Prostě fajn.



To je z dnešního vzorečkování všechno. Až na sérum na zuby jsem se se všemi vzorečky skamarádila a možná se některé časem objeví v plné verzi i u mě na poličce.


Vyzkoušeli jste některé z těchto produktů?


Komentáře

  1. :-D Teď jsi mi připomněla staré časy a vzpomínky na Delvitu s mletím kávy, taky si na to vzpomínám, klidně bych se do té doby na chvíli vrátila. Káva je velmi dobrá věc na různé problémy, s tím pohlcováním pachů u kávy souhlasím. Z tvých produktů bych si vybrala Sůl nad zlato, protože vím že mě naopak sůl dělá moc dobře. Kostička Nohy bosé by se mi hodily, dost trpím na ztvrdlé paty.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak oční krém mám a jsem do něj zamilovaná, bosé nohy si chci koupit a ty další dva vzorečky budu ještě prozkoumávat na internetu :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám oční krém i krém na nohy od Mylo a jsou super. To sérum na zuby jsem taky měla ve vzorečku a věř, že existují i hnusnější chutě zubních past. Tahle je ještě celkem v pohodě. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ten ocny krem je len taka legenda. Ano pekne vonia, ano prijemne sa nanasa, ano je prirodny, ano je v peknom obale. A to je vsetko. Viditelny ucinok u seba teda nepozorujem a navyse ani poriadne nevsakuje. Ked sa v noci neprehadzujem a neutriem ho v spanku do vankusa, zvysky kremu su v okoli oci aj rano a to ho davam malo. Jednoducho taky normalny krem. Ale aspon vidiet ako vznikaju legendy.

    OdpovědětVymazat
  5. To zubní sérum je brutální, vydržela jsem tak 3 vteřiny 😂.

    OdpovědětVymazat
  6. O zubním séru slyším poprvé.. Pár vzorečků od Dulcia jsem již vyzkoušela a velikost mi vůbec nevyhovovala.. Jsou velmi malé a mě vystačili některé tak tak na jedno použití :-(

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥