Unboxing: Letní krásy z Krásná každý den


Kdo už někdy dostal balíček z internetového obchůdku s přírodní kosmetikou Krásná každý den, ten zná tu radost z otevírání krásně zabalené krabičky s děkovnou kartičkou a tématickým doplňkem ke každému ročnímu období. Myslela jsem si, že mě po čase otevírání balíčků trochu omrzí, ale přijde mi, že mě to baví snad čím dál tím víc. A ještě aby ne! Jen se sami podívejte na ty krásy, které jsem si k testování vybrala tentokrát. 


Říkám sice krásy, ale není všechno zlato, co se třpytí. Tajně jsem už nějakou dobu doufala, že natrefím na nějakou hrůzu, kterou si budu moct v recenzi podat a konečně se mi to podařilo! Kromě oslavných recenzí na vás čeká i něco negativního. Schválně, tipnete si, který produkt nebo produkty dostanou v recenzi pěkně nabančeno?


Léto je v plném proudu a k němu neodmyslitelně patří i odhalené nohy. Vyprosila jsem si proto od Míši k testování eshopovou novinku - kávový peeling proti celulitidě Johnny Organic. Přes léto (ale i po celý rok) bych nemohla fungovat bez deodorantů. Mé hledání za absolutním přírodním favoritem je stále v plném proudu, proto tentokrát zkouším deodoranty od Mylo a Dulcia. Rozhodně nezapomínám ani na své vlásky. V koupelně mám přešampováno a přeolejíčkováno, rozhodně ale nemám překondiciérováno! To jsem musela napravit sladkým přírodním kondicionérem od Ponio Candy Mafia. Víte, co? Ještě jsem nezkoušela minerální makeup! Poprosila jsem proto i o dva barevné vzorečky minerálního makeupu Couleur Caramel, protože jsem po netu prostě nedokázala tipnout, který bude jako moje barva pleti. 


Hrozně se těším, až vám o všem zase popovídám. Pac a pusu!



Komentáře

  1. Jééé to já se těším taky co pěkného nám o produktech povíš! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle Míšiny balíčky znám, jsou krásné a voňavé. Mám na blogu článek o jílové masce, která je výborná.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se těším na recenze! Hlavně jsem zvědavá, jak ti bude vyhovovat tento peeling, protože si ho chci také pořídit. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu ti prozradit, že zrovna peeling se mi moc líbí ♥

      Vymazat
  4. Těším se na recenze. Jsem zvědavá, který výrobek se ti nelíbí. Já ze tvého balíčku vyzkoušela jen kondicionér a s ním jsem nebyla vůbec spokojená. Na moje dlouhé vlasy ho bylo málo a navíc mi moc nevoněl.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě chvilku tě budu napínat, který produkt se mi nelíbí. Recenzi na kondicionér jsem u tebe četla, ale rozhodla jsem se ho taky vyzkoušet. A...?

      Vymazat
  5. To je super, moc se těším na recenze :) Obzvlášť na ten peeling

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥