Mafie z cukrárny od Ponio


Když jsem o kondicionéru Candy Mafia četla u Genevry negativní recenzi, trochu mě to mrzelo, protože jsem chtěla přírodní kondicionér od Ponio taky vyzkoušet. Po nějaké době jsem Míšu z eshopíku Krásná každý den o kondicionér poprosila a udělala jsem dobře, protože mi přijde kondicionér poměrně boží. Jediné, co mi nevyhovuje (ať to máme rychle z krku) je šroubovací krabička. Radši bych uvítala "klasické šampónové tubové provedení", protože mi pořád všechno padá z rukou a děsím se dne, kdy mi spadne i tento kondicionér. Druhá věc je pak papírová přelepka, která není ideální do mokrého prostředí. 

Vůně kondicionéru je taková zvláštní gumídková, jako žužu hadi z pouti a věřím, že se všem nemusí líbit, protože není prvoplánově sladká a cukrová. Vždycky při psaní recenzí a popisování vůní zjistím, kolik sladkostí jsem za život snědla. Sice si nepamatuji hlavní města, ale pamatuji si chutě a vůně všemožných bonbónů. 


Kondicionér používám tak, že smočím prsty a nanesu ke konečkům. Žádný kondicionér nedávám k hlavě nebo do celých vlasů, jen ke konečkům (a když omylem naberu víc, tak do délek). Kondicionéru Ponio opravdu stačí malinko a musím pochválit antistatické účinky, které má. Pořád nosím svetry (hlavně přes léto, kdy se teploty střídají z plus milion na mínus Antarktida) a vlasy mi hrozně elektrizují. Camdy Mafia mi s elektrizováním trochu pomohl, při česání už nemám stojací vlasy jak pšenice, ale naopak se dají v klidu rozčesat a nezlobí. 


Kdo nad kondicionérem váhá, pro něj mám dobrou zprávu - můžete jako já vyzkoušet menší 50 ml verzi. Mám ho doma už přes dva měsíce a přijde mi, že vůbec neubývá. Vůně mi úplně nepřipomíná cukrovou vatu, ale rovnou celé cukrářství. Přírodních kondicionérů jsem ještě tolik nevyzkoušela, abych vám mohla dát celý srovnávací elaborát. Zato jsem ale vyzkoušela spoustu chemických a ne se všemi jsem byla spokojená, takže můžu s klidem říct, že Candy Mafia od Ponio patří k těm lepším, které jsem vyzkoušela. Vyhovuje mi proto, že ho nemusím patlat na hlavu moc, abych mohla po uschnutí vlásky rozčesat. Zároveň mi při pravidelném používání tolik neelektrizují. Kondicionér se z vlasů vymývá dobře, nemám totiž ráda ten chemický pocit, kdy vlasy najednou jakoby změnily celou strukturu a jsou z nich hedvábné nitky, což je sice skvělé pro reklamní slogan, ale ve skutečnosti je to dost nepřirozené. Za mě tedy rozhodně hurá, jen budu doufat, že se třeba jednou objeví trochu lepší balení.

Kondicionér Candy Mafia od Ponio seženete ve dvou variantách v eshopu Krásná každý den. Koho neláká vůně žužu hadů z pouti, ten se může pokochat výběrem z jiných voňavých variant. 




Komentáře

  1. Mě jeho vůně vůbec nesedla a právě naopak se mi hrozně rychle spotřeboval. Mám už dost dlouhé vlasy a tak musím dát i kondicionéru více. Možná, kdybych měla kratší vlasy, tak by mi taky vyhovoval. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kondicionér vypadá zajímavě ;) Já si teď dávám detox od chemických šamponům a používám ty od Yves Rocher. Ze začátku jsem vůbec nebyla spokojená, ale teď přes prázdniny jsem si je strašně oblíbila.

    Manufaktura | Pleťový olejový elixír

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥