Nákup v obchůdku NuSpring


Jdu si takhle Prahou a najednou stojím před obchůdkem NuSpring! Nu dobrá, takhle to nebylo, spíš jsem běžela Belgickou přímo do kamenného obchůdku s přírodní kosmetikou o polední pauze, abych si stačila koupit štětce, které jsem zrovna hrozně nutně potřebovala. Vlítla jsem tam, zasypala všechny spoustou otázek a vybrala si dva krásné štětce od Avril - větší na pudr a menší na oční stíny. Oba štětce jsou příjemné a ten větší tak heboučký, že se občas zapomenu a jenom si s ním šimrám obličej. 

Proč vám tu popisuji docela normální návštěvu nějakého obchodu? Protože jsem odcházela nejen se dvěma štětci, ale celou kupou věcí! Na "uměleckých" fotkách, které jsem fotila narychlo v noci telefonem (protože jinak jsem ohromný fotograf) je všechno, co jsem ke štětcům dostala. Třeba nádherný přírodní lak na nehty Avril, vzorečky čistící pěny od Soaphoria a makadamiového oleje od Havlíka a sušenku! K tomu spoustu letáčků a papírovou taštičku s mašličkou. Přišla jsem si jako princezna.


Poslední dobou nakupuji převážně na internetu, protože je to pohodlnější, nemusím se nikam vláčet a můžu své impulzivní nákupy realizovat klidně o půlnoci (což nedoporučuji, člověk si pak dopřeje úplně všechno). Byla jsem proto opravdu moc mile překvapená, když jsem našla tuhle pražskou oázu krásy, kde ke mě byli milí a hodní, se vším poradili a hezky se o mě postarali. Kdo budete mít cestu centrem Prahy, určitě se nezapomeňte do obchůdku NuSpring podívat.



Komentáře

  1. Tak to je vážně milý od nich :) a miluju Tvůj styl psaní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byli hrozně milí a bez protekce. Komunikuji s nimi přes email, ale osobně o mě nevěděli, takže takový dokázaný mystery shopping :D Děkuju za pochvalu ♥

      Vymazat
  2. Jééj, obchodík vyzerá byť fajn! Určite by som s prázdnymi rukami neodišla ani ja :) (・∀・)

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabi, to mi věř, že bys neodešla. Mají tam samé krásy neodolatelné :D

      Vymazat
  3. Jeee to mam rada i ja..kdyz dostanu spoustu pitominek k nakupu.. clovek z nich ma vetsi radost jak ze sveho vyberu...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥