Paní Kolombová vyšetřuje: Případ záhadného lesku

Moje úplně nejoblíbenější kategorie z celého blogu jsou případy paní Kolombové. Nápad kosmetické investigativní žurnalistiky jsem vymyslela před rokem, když jsem zkoumala kamarádčinu rtěnku a první článek jsem o té rtěnce napsala taky před rokem. A od té doby nic. Čas od času nutím své přátele, aby mi nechali ošahat si své kosmetické náčiní, které si vyfotím, uložím, ale k sepsání recenze se nikdy nedostanu. Abych to napravila, představuji vám druhé vyšetřování paní Kolombové, tentokrát se podíváme na zoubek barevnému lesku. 


Jedno z mých nejoblíbenějších míst v Praze je výprodejový stojan v Tetě. Pravidelně se tam chodím alespoň dívat a pravidelně tam taky vodím všechny své známé. Při jednom z těchto lovů odcházela moje kamarádka s leskem Essence XXL Shine za 30 korunek. Podezřele jsem se na ten lesk dívala a podezřele jsem sledovala i jeho celodenní chování, až jsem vypozorovala několik závěrů. 


Lesk je poměrně dost pigmentovaný a nanáší se lehce díky placatému aplikátoru. Vůně je taková normální lesková, obal taky klasicky normální leskový. Lesk mi sám o sobě přišel ve stojánku spíš nenápadný, ač je jeho barva výrazná a do vínova.


Lesk nelepí (hurá!) - nemám ráda lesky proto, že většina z nich lepí a to nemám ráda. Po nanesení drží poměrně pěkně. Nejprve je lesklý, postupně ale zmatní, což mi přišlo taky velice zajímavé. Zmatní, ale barva na rtech zůstává intenzivní. 


Lesk vydrží několik nápojů (během kterých probíhá ten matnící proces). Kávu, vodu i čaj si s ním můžete dát v naprostém klidu a ještě vám navíc zůstane pigmentovaná barva na rtech. Navíc vypadá nejen hezky, ale poté, co zmatní (tedy poté, co slížete tu lesklou vrstvu) taky přirozeně. 


Lesku musím zatleskat, protože se ukázal jako levný a skvělý produkt. Kdo shání pigmentovaný lesk s výdrží, tenhle je ten pravý. Takže šup do výprodejových stojanů v nejbližší Tetě a hledat, hledat :)



Komentáře

  1. Já jsem tento lesk měla, ale v jiné barvě a byla jsem s ním moc spokojená :). Je to teda jediný lesk z drogerky, se kterým jsem spokojená :D. Ráda bych tě pozvala na můj nový blog, který už je tedy oficiálně spuštěn na nové adrese fellienm.com :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na lesky právě moc nejsem, tak mě zajímá, co jiní nosí po kabelkách :D

      Vymazat
  2. Mě celkově lesky od Essence vyhovují jednak mě příjemně prekvapily že vůbec nelepí :) Tento odstín vypadá také dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To budu muset taky nějaký lesk vyzkoušet, i když je zas tak moc nemusím. Barvička je opravdu super :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥