Blogerčina výzva aneb Řekni, co mám vyzkoušet

Čas od času si jdu pro něco do drogérky, ale pak zjistím, že to vlastně nepotřebuji. Nerozhodně tam pak stojím, koukám se kolem sebe a přemýšlím o tom, jaký který produkt je. Někdy pak rovnou ještě dohledávám recenze, které mě buď přesvědčí o nákupu, nebo se naopak otočím na podpatku a mažu pryč. Stává se vám to taky?

Někdy bych prostě potřebovala, aby za mě někdo nějaký produkt vyzkoušel a já pak šla na jistotu. A proto je tu tato výzva. Řekni mi, co mám vyzkoušet a já to provedu. Produkt si koupím, otestuji a zrecenzuji. Na vás je teď navržení produktů ať už pod tento článek do komentářů nebo na email PrimadonnaRealness@gmail.com, které byste si přáli vyzkoušet, ale zatím si netroufáte nebo potřebujete čas na rozmyšlenou. O návrzích pak budeme hlasovat v anketě na blogu a jednou do měsíce vyberu vítězný produkt. Co vy na to? Jdeme do toho? :)



Komentáře

  1. Zajímavý nápad :-) Když mám tenhle nerozhodný stav a zároveň náladu, že prostě chci odejít s něčím novým, tak se mi stává, že začnu pročítat ty kecy na obalech a rázem bych odešla s půlkou sortimentu :-D
    Asi mě ale nenapadá nic speciálního, co bych vyloženě doporučila na ozkoušení... :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych navrhovala XXXL Bronze paletku od Rival Loop Young (privátní značka Rossmann drogérie) a oční stíny Skarabeus a bázi pod rtěnku od Trent It Up (nová značka Drogerie). Oboje stíny jsem zkoušela a vypadají nadějně, ovšem báze pod rtěnku tester neměla, její kvalita je záhadou.

    OdpovědětVymazat
  3. Anti-aging make up Annemarie Borlind

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý nápad! Za mňa telový olej Nuxe :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥