Oči jako pikaču aneb Miss Manga


Někdy si říkám, jestli se výrobci kosmetiky nezbláznili. Už je to nějakou dobu, co jsem dokonce v televizi viděla reklamu na řasenku Miss Manga L'Oréal Paris a nechápala jsem, proč bych měla něco takového chtít. Matně se mi vybavuje reklama, ve které měla modelka schválně slepené řasy do trsečků. Zmateně jsem se na tu reklamu dívala a pořád si nebyla jistá, jestli je to opravdu pravda, nebo se mi to zdá (zároveň je to ale už tak dávno, že si nejsem jistá, jestli jsem si to náhodou nevymyslela). Po řasence Miss Manga jsem tedy rozhodně netoužila. I přes to se stalo to, že jsem jí dostala k nějakému výročí a rozhodla se jí vyzkoušet. Přinejhorším použiju jen tu náplň a používat budu nějaký lepší kartáček z vyschlé řasenky. 


Od té doby, co je ze mě bjůty bloggerka, jsem všem zakázala mě obdarovávat kosmetikou. Můj vkus se vytříbil a některé kousky už používat nechci. Někdo mi naslouchá a když už mi něco dává, tak je to po konzultaci nebo z oblasti přírodní kosmetiky. Ani dekorativka mě neurazí, i když bych nejradši používala jen tu svou až do dna a pak si pořídila něco dle svého aktuálního vkusu. Sama jsem dřív kosmetikou své blízké moc neobdarovávala, protože si myslím, že je to tak individuální záležitost, že je lepší se předem zeptat a trefit se správně, než namátkově střílet a dávat něco, co bude ležet zaprášené na poličce nebo co se po čase vyhodí. Z Miss Manga jsem radost neměla, to říkám zcela otevřeně. Kamarádce jsem ale samozřejmě nemohla říct "proč mi to děláš?". Naopak jsem říkala "ale to sis neměla dělat škodu" a myslela jsem to zcela upřímně. Holčičí vztahy jsou vůbec zvláštní, všimli jste si? 


Řasenka Miss Manga má barvu černou jako tmavá noc. To je to jediné, co se mi na ní líbí. Kartáček má podivný, už na první pohled vypadá, že vám slepí snad celý obličej do jednoho černého cucku. Nečekala jsem žádné skvělé rozčesání a ani jsem se ho nedočkala. Oči jsem sice měla jako manga, ale rozhodně to nebylo "kjůt". Řasy se podobaly spíš obrázku dole (což je součást reklamy na jinou verzi řasenek Miss Manga - Rock).

Zdroj
Může mi, prosímvás, někdo vysvětlit, proč bych měla chtít vypadat takhle?


Ohýbací kartáček rozhodně vypadá jako krok do budoucnosti řasenek. Jenomže, je to vůbec potřeba? Nevím, jak vy, ale moje řasy nejsou z pancíře a při nanášení barvy se kartáček rozhodně ani nepohne. Na nic jiného řasenku, než na řasy, nepoužívám, takže mi přijde ohýbání poměrně zbytečné.


Vůbec nevím, jestli se dá tahle slečna pikaču ještě koupit. Rozhodně to není informace, po které bych se nějak zvlášť pídila, protože si jí koupit určitě nechci. Slepené řasy jsou něco, co mě v životě vůbec neláká. Výdrž má ale řasenka dobrou a barví hezky, takže alespoň taková pozitiva na konec, abych končila v dobré notičce.



Komentáře

  1. Oci jako pikacu😝😝😝 nechapu proc vlastne vymysli takove rasenky jako je Manga nebo Spider?! A nechapu ani toho, kdo si rasenku dobrovolne koupi, hlavne kdyz vi, jaky bude vysledek😂😂😂

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. No podle me tahle řasenka je sama o sobě šílená :) A vubec jako slepené řasy vazně nepotřebuji..
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ja týmto riasenkam fakt nerozumiem. Dúfam, že ja ju nedostanem od nikoho :D

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Hevičko, ty jsi ale makeupová kouzelnice! Nám - obyčejným smrtelníkům - (nebo mě teda) se s tímhle kartáčkem pracuje hrozně :D

      Vymazat
  5. Po takových řasách, jako je na obrázku taky nijak netoužím a doufám, že se tahle řasenka ke mně ani nedostane. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥