Řasenka Sexy Pulp od Yves Rocher


Věří mi ještě vůbec někdo, že vlastně vůbec nemám ráda Yves Rocher? Je to jedna z nejvíce recenzovaných značek tady na blogu. A víte proč? Protože když jsem je vloni objevila, nakupovala jsem tam toho vždycky dohromady hrozně moc. K tomu jsem dostala dárečky a další slevy a takhle to bylo několikrát dokola. Jedním z dárečků, které jsem k nákupu dostala, byla řasenka Sexy Pulp

Když si vybírám řasenku, většinou volím poměrně husté gumové kartáčky s pravidelnými štětinkami bez zbytečných podivných tvarů. S těmi se mi pracuje nejlépe. Nebo jsem si to alespoň tvrdošíjně myslela a konzervativně jsem nechtěla zkoušet nic nového. Rozhodně bych sama od sebe nesáhla do takto zaobleného kartáčku, jaký má řasenka Yves Rocher. Díky své konzervativnosti bych se tak připravila o poměrně dobrý malovací zážitek. 


S kartáčkem se mi pracuje neuvěřitelně dobře. Řasy neslepuje, za což tleskám, pěkně je obarví, natočí a zvýrazní. Mám světle hnědé řasy, na kterých je každý řasenkový zásah hned vidět, takže i sebemenší barvení zvýrazní oči. Zároveň je ale i sebemenší slepení řas hned poznat. Většinou na začátku bojuji s tím, že čerstvé řasenky nanášejí až moc barvy, která řasy slepuje, což je něco, s čím počítám a vždy doupravuji kartáčkem od jiných řasenek. Ze začátku se mi to stávalo i u této řasenky, postupem času, když se řasenka zaběhla, počáteční přílišné nanášení barvy ustalo. 


Výdrž má řasenka úplně klasicky srovnatelnou s jinými řasenkami (teda kromě přírodních, které mají výdrž často menší nebo komplikovanější). Nerozmazává se, dobře se odličuje a vydrží celý den. Je to dobrá řasenka, ale i přes to jí už pro příště vyhledávat nebudu.



Komentáře

  1. Řasenka vypadá dost dobře, jen si takové kartáčky moc nekupuji :).
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem od nich dostala jako dárek řasenku a zdá se mi, že zrovna tuhle. Ještě ji mám neotevřenou, ale brzy ji taky vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem tuhle řasenku měla a byla jsem s ní moc spokojená! Za mě to byla jedna z nejlepších řasenek, kterou jsem měla.

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až takhle jsi s ní byla spokojená? Tyjo, tak to je dobré. Za mě nejlepší určitě není, ale špatná taky rozhodně ne :)

      Vymazat
  4. Tuhle řasenku neznám a asi bych si ji ani nekoupila. Hodně si totiž vybírám podle kartáčku a málo kdy se odolám vyzkoušet něco nového, což si říkám, že je asi chyba, protože bych tam mohla třeba přijít o hodně dobrou řasenku.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥