Hebké nožky Navia


Během testování Regeneračního balzámu Hebké nožky od slovenské značky přírodní kosmetiky Navia jsem musela dlouho přemýšlet, jestli vůbec funguje. Byla jsem v půlce kalíšku (zhruba po dvou měsících používání cca 3x do týdne) než mi došlo, že si svých chodidel vlastně vůbec nevšímám! Jak můžu testovat kosmetiku, když si nevšímám, co dělá? Do té doby jsem balzám nanesla večer a šla spát. Za pár dní jsem si vzpomněla, že mám vlastně chodidla, koukla jsem na své suché paty, nanesla balzám znovu a kroutila hlavou nad tím, že to asi nic nedělá. Až jedno nedělní ráno jsem si uvědomila, že ty suché paty, které jsem si večer opečovávala balzámem, jsou o mnoho hebčí. To jsem ale blbec, vynadala jsem si a začala dávat pozor na to, co se s mými patami stane přes noc. 


Hebké nožky je zvláštní balzám. Pod víčkem na vás vykoukne taková brčálově zelená mastná mastička, která má strašně zvláštní vůni. Asi jako oříšky (nejvíc mi to připomíná pistácie). Balzám obsahuje avokádový olej, mangové máslo, olej tamanu, včelí vosk, esenciální oleje pačuli, růžové dřevo a heřmánek. Je to taková bylinková olejová směs, která příznivě působí na suchá místa, má regenerační účinky, vysokou míru výživy a napomáhá ke zjemnění suchých míst. 


Když jsem si tedy konečně začala dávat pozor na to, co udělá balzám s mými suchými chodidly přes noc, byla jsem příjemně překvapená. Večer jsem namazala na suché a popraskané paty, ráno jsem se probudila s o mnoho méně suchými patičkami a tak dál. Někdy, když stíhám, namažu trochu i před odchodem z domova. Přísahám na holý pupík, že regenerační balzám opravdu dělá hebké nožky (nebo alespoň o dost hebčí, máte-li je suché jako já). Péči o nožičky dlouhodobě dost zanedbávám. Sice si je pravidelně mažu, ale asi to není ono a zavádím pravidelnost. Pleť si taky krémuju každý den. Nohy si ve sprše obrousím, odstraním suchá místa, někdy použiju peeling. Po sprše namažu a znovu namažu (a znovu namažu :D) něčím vydatným těsně předtím, než večer šupnu do postele. 


Pokud hledáte něco nového na péči o nožičky, Navia Hebké nožky stojí za vyzkoušení. Je to skvělý regenerační balzám, který obsahuje samé zajímavé věci. Zelené barvy se děsit nemusíte (že by obsažený avokádový olej?), naopak se tím vymyká všem ostatním mazátkům. Ve mě osobně vzbuzuje barva pocit jakési důvěry, protože mi to připomíná bylinkovou směs od nějaké babky kořenářky. Regenerační balzám pomáhá zjemňovat a vyživovat suchá místa a při pravidelném používání dělá ze suchých pat krásně hebké. Seženete ho v eshopu Krásná každý den.

Jak pečujete o své nožičky?



Komentáře

  1. Já jsem nikdy krémy na nohy moc nepoužívala, až nedávno jsem dostala od značky Aphrodite a s ním jsem velmi spokojená, ale i tento vypadá super :) Jinak na mém blogu probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Musím mít, protože já mám na nohách extrémně suchou kůži, a to ji mažu čím můžu. A jinak Navia mě velmi zaujala, zkoušela jsem tuhý šampón santalové dřev a byla to slast pro mé vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Hmm na tuhé šampony jsem vysazená, tak děkuji za doporučení :) Mi se balzám taky moc zalíbil a každý večer s ním mažu paty, které mívám dost suché.

      Vymazat
  3. Kremik vyzera velmi dobre, ja som v starostlosti o paty dost neporiadna, teraz som sa konecne dokopala a pravidelne natieram kremikom od Myla a tiez som velmi spokojna... Take zazraky cez noc vzdy potesia :)

    Girl Goes Bio

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem taková, Silvinko, hlavní je vydržet, protože pak hned je kůže zase suchá.

      Vymazat
  4. Přiznám se, že já ty svoje nožky dost zanedbávám. Budu to muset napravit a Hebké nožky vypadají opravdu skvěle :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥