Trend it up: Báze pod rtěnku


Vzpomínáte si na tu anketku/výzvu o o tom, co mám vyzkoušet? S přehledem to vyhrála Podkladová báze pod rtěnku Expert nové dekorativní značky DM Drogérie Trend it up. Nu a protože je vaše přáním mým rozkazem, bázi jsem si pořídila a dneska vám o ní popovídám. Výzva co mám vyzkoušet? stále platí. Pište mi do komentářů (nebo kamkoli jinam), co by vás zajímalo. Až se nasbírá dost dalších nápadů, zase udělám anketu a výherce otestuji.


Chvilku mi trvalo ve stojánku bázi najít. Vlastně ani nevím, jak jsem si ji představovala. Báze je schovaná v dvoubarevném černobílém obalu, bílý svršek, černý spodek s vysouvací tuhou bází. Vysouvací mechanismus je praktický, báze je od začátku skosená, což taky vítám, protože se s ní lépe na rty kreslí. Co se týče designu, tak ten se mi nijak zvlášť nelíbí a podle mého vypadá až zbytečně levně. 


Báze pod rtěnku nemá sama od sebe žádnou výraznou vůni. Nejvíc mi připomíná takový nějaký klasický balzám. Je docela tuhá, ale na rty se nanáší dobře. Zanechá na nich jakýsi bílý film nebo povlak. Sama od sebe mi nijak příjemná nepřijde, ale kdo by nosil samotnou bázi, že? Do rtů se nevpíjí, naopak na nich zůstává. Po nanesení rtěnky už bázi vůbec necítím a převažují vlastnosti té dané rtěnky. Nemám s bází vysušené rty. 


Teď to nejdůležitější. Báze pod rtěnku Trend It Up výrazně prodlužuje životnost klasických rtěnek. Až jsem z toho byla překvapená, protože s ní drží o něco déle i nedržící rtěnky, jako je třeba rtěnka Alverde z loňské limitky Oriental Bazaar, která nemá výdrž skoro žádnou. Dobře se mi osvědčila i jako podklad, když mixuji tekuté rtěnky Kylie Cosmetics a Jeffree Star Cosmetics

Jinak, co se tekutých rtěnek týče, kromě dvou výše zmíněných se s bází nesnesou. Zkoušela jsem bázi jako podklad pod Dermacol 16H Lip Colour a Mybelline Superstay a s těmi se báze ráda nemá. Klasické tuhé rtěnky díky ní ale získávají úplně nový rozměr a úplně jinou životnost.


Báze pod rtěnku mě velmi mile překvapila. Na první pohled vypadá nenápadně, ale udělá velké kouzlo. Asi to není nejlepší báze na světě, ale rozhodně je to dobrá cenově přijatelná báze, která prodlouží životnost tuhých rtěnek. S tekutými se bohužel nemá ráda.



Co mám vyzkoušet příště?


Komentáře

  1. Přiznám se, že bázi pod rtěnku jsem nikdy neměla a přišlo mi to trochu jako zbytečnost. Vím jen o té od MAC, která je docela drahá a nikdy jsem ji nepotřebovala. Každopádně hodně jsi mě navnadila a asi si pro ni do DM zajdu, protože potřebuji všechno, co prodlouží výdrž rtěnek :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mile mě překvapila, není to žádný absolutní zázrak, to bych neslibovala, ale trochu toho života dodá a navíc je cenově přijatelná :)

      Vymazat
  2. Báze vypadá parádně. Super tip díky za něj.

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá veľmi dobre! Škoda, že u nás túto značku v DMke nemáme :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě k vám taky přijde, vždyť je to privátní značka DMka, myslela jsem, že ji zavedou všude...

      Vymazat
  4. Já tyto báze ani pod oční stíny vůbec nepoužívám, ale určitě je spousta žen využije a je super, že existuje něco, co prodlouží výdrž jak rtěnek, tak očních stínů. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je, Marti, většinou zapomenu použít, ale když už si vzpomenu, tak rozhodně nelituji :D

      Vymazat
  5. Bázi pod rtěnku jsem ještě nezkoušela a ani to neplánuji, vždycky dávám po ni jen nějaký balzám a je to fajn :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzámky jsou samozřejmost :) Tahle báze moc balzámová není, ale pomůže trochu prodloužit výdrž rtěnkám, tak mi přijde jako docela bezvadný pomocník :)

      Vymazat
  6. Bázi pod rtěnku jsem nikdy nezkoušela, ráda použiji samostatnou rtěnku nebo jen balzám na rty... ale značka Trend It Up se povedla a všichni ji jen chválí, tak budu muset také vyrazit do DMka pro nějaký úlovek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímá mě, co ulovíš. Zatím jsem zkoušela jen dvě věci, tak se těším na názory na další.

      Vymazat
  7. Wow wow, tak to bych si měla asi pořídit, protože báze pod rtěnku se hodí vždy :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Také jsem tuto bázi vyzkoušela, je bezvadná, prodlouží trvanlivost rtěnky. Chtěla jsem si koupit ještě jednu do zásoby, ale už ji na stojanu nevidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi ani neříkej, že už není? Třeba je jen vyprodaná a doufám, že ji zase doplní :)

      Vymazat
  9. Ja som u nas videla nieco take len v MAC ale omnoho drahsie, cize super, ze je takato lacnejsia alternativa :)
    Pozyvam na luxusnu narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, lacinější verze, která je docela fajn, je vždycky prima alternativa :)

      Vymazat
  10. Báze pod rtěnku je skvělým společníkem. Já vyzkoušela tedy jen od Mary Kay, ale musím říct, že povlak, který na rtech nechala, byl opravdu příjemný a celkem i dobře vypadající. Rty to zmatnilo a jednou jsem ven vyrazila pouze s bází :DD.
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vtipné :D Ale bylo by to nejlepší, mít jen zmatňující barvu na rty :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥