Novoroční rozbalovačka: Kneipp

První email od paní Jany ze společnosti Kneipp mi vykouzlil úsměv na tváři a musela jsem se u něj zasmát. Psalo se tam: "Milá Primadonno, všimli jsme si, že se na blogu hodně věnujete kosmetice a ráda zkoušíte nové produkty. V článcích jsme zatím nezahlédli žádný produkt od nás a tak bychom vám rádi poslali takový malý vánoční balíček plný vůně a přírody." Kdo by takové milé a vtipné nabídce odolal? A navíc další vánoční překvapení! Nedočkavě jsem se těšila na balíček, který dorazil těsně před Vánocemi.


Krabice byla zabalená v zeleném voskovém papíru, který byl ještě převázaný takovým tím skvělým provázkem, který nevím, jak se jmenuje, ale kterým vždycky přivazuju kytičky. Když jsem papír sundala, vykouklo na mě ucho! Ta krabice má ucho, za které se dá nosit! Tomu říkám vynález. Takovéhle malé detaily mě vždycky dokáží ohromně potěšit. 


V krabičce na mě čekal dopis a kosmetické překvapení.



Olejíčky, to je moje! Na první testování jsem nemohla dostat nic lepšího. Přihlašte se, kdo je větší olejový závislák, než já? :)


Na krásnou sadu voňavých masážních olejíčků jsem se hned vrhla jako divá a těším se, až vám o nich budu vyprávět. Hlavně si musím natrénovat popis vůní. A konečně vím, jak voní Ylang-Ylang, který mě už dlouho lákal. 

Paní Janě a celému týmu Kneipp moc děkuji!



Komentáře

  1. Moc krásný balíček, Kneipp jsem nezkoušela , tak jsem zvědavá na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak balíček je povedený, olejíčky mám celkem ráda! :) A tyhle musí dokonale vonět :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Kneipp mám také ráda, hlavně jejich voňavé soli do koupele a obchůdek Krásná každý den je také super. Na Vánoce jsem z něj objednávala pár dárečků :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Olejíčky mám moc ráda. Značku zatím neznám, ale mají nádherné obaly! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee, ty jsi ale musela být hodná. Samé rozbalovačky dáváš. :-) Vonné olejíčky musí být super, opět se těším na recenze a dojmy z těchto vůní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem od nich dostala krásný balíček se solemi do koupele a jsou výborné :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Balíček vypadá skvěle :) Na tyhle oleje jsem koukala v drogerii, ale nakonec jsem jim odolala :D
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Takový dárek a že si tě všimly teda potěší :-) Od Kneippu mám vyzkoušený pouze sprchový gel levandulový, byl skvělý a te´d jsi mi tuto značku trochu připomněla, protože se mi zdá že ji v drogerce vždycky obejdu, přitom má zdaleka lepší produkty než Nivea a spol.

    OdpovědětVymazat
  9. To je krásné! Oni jsou moc hodní! Taky mi psali, takže teď čekám na voňavou radost :)
    Těším se pak na recenzi olejíčků
    Veronika se rozhodla zemřít

    OdpovědětVymazat
  10. Od Kneippa jsem měla nějaký sprchový krém nebo gel a strašně mě vysušoval, takže mě to od této značky poměrně odradilo. Ale četla jsem, že koupelové oleje Kneipp má ráda i Liv Tyler :).

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥