Novoroční rozbalovačka: Spabox

Víte, co je pro mě ráj na zemi? Slyšet (nebo číst) větu "pošleme vám balíček S PŘEKVAPENÍM". Miluju překvapení! Ale ještě víc miluju to, když se nemusím sama rozhodovat. O svém unaveném mozku a nerozhodnosti jsem vám už určitě někdy povídala. Když mi Petra ze Spabox nabídla poslání Vánočního balíčku s překvapení, nadšením jsem se tetelila! Pojďte se se mnou podívat, co jsem v balíčku našla :)



Pečlivě zabalená krabice a produkty zachumlané v papírové vycpávce jako v čerstvém sněhu. Vždycky mě baví to první otevírání balíčků, zkoumání důmyslných opatření proti rozbití a následné kochání z toho, co na mě v krabičce čeká. Ne každý si dá na zabalení záležet, určitě se vám už taky nejednou stalo, že přijdou produkty poničené a otlučené. U kosmetiky by to bylo naprosto fatální. Proto tleskám, že byl Spabox celý zabalený v měkoučké papírové peřince. 


Hned na vrchu balíčku bylo zimní přání k hezkému testování a brožurka s bližším popiskem produktů.


Jako první jsem vylovila šampon INsight Daily Use pro denní použití. Hned na první pohled mě zaujala praktická pumpička (protože to lovení šamponů mokrýma rukama je někdy dost náročné) a obří balení!


Dál na mě v balíčku vykoukla maska na vlasy INsight Daily Use a kondicionér INsight Daily Use, tedy celá řada denní péče o vlasy! Při rozbalování jsem se neubránila zvukovým projevům "týjo, tybláho" a podobně, byla jsem opravdu překvapená. Maska je v praktické vymačkávací "tubě" a kondicionér ve stejném balení jako šampon s pumpičkou.



Aby toho nebylo málo, dostala jsem ještě houbu na mytí se zeleným středem. Na ní samostatnou recenzi nechystám, tak vám o ní povím hned. Musím říct, že mě pobavila shoda okolností, protože pár dní před tím, než mi přišel balíček, jsem zrovna přemýšlela o tom, že jsem houbu na mytí měla naposledy snad jako malá a od té doby nic. A hele jí! Hned jsem si jí vzala do sprchy a vyzkoušela jí. Houba je vyrobená z takového zvláštního jemného a měkkého materiálu, celá se skládá ze střapatých proužků, má taky šňůrku na zavěšení. Od prvního pohledu mi přišla roztomilá a srandovní, jako nějaké pohádkové zvířátko, které uteklo z Harryho Pottera. Umývání s ní bylo příjemné, mýdlo se dostalo do houby a ta pak dlouho pěnila. Doporučovala bych jí všem, kteří mají houbování ve vaně nebo ve sprše rádi, případně pro páry k romantickým chvilkám při umývání (mrk mrk). 




Z celého balíčku od Spabox (co balíčku, balíku!) jsem nadšená, Petře moc moc děkuji a těším se, až vám budu o vlasové péči INsight vyprávět. Vymyslela jsem pro ně speciální testování, tak se máte rozhodně na co těšit.



Znáte Spabox? Co se vám z balíčku líbilo nejvíc?



Komentáře

  1. Spa box neznám, ale vypadá zajímavě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teprve se s nimi seznamuji, ale zatím jsou moc milí a produkty zajímavé :)

      Vymazat
  2. Taky ho vůbec neznám, ale produkty mě dost zaujaly!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím, mají v nabídce věci, které vůbec neznám :)

      Vymazat
  3. Vypadá to skvěle :) Připomněla si mi, jak jsem jako malá taky "používala" houbu :D ale jen protože jsem to viděla u mamky, že si ji bere do vany, ale pořádně sem nevěděla, co se s ní dělá :D tak jsem si vždycky hrála, že je to moje kachničku :DDDDD Achjo, kde jsou ty časy :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Houba jako kachnička zní super :D Pamatuju, jak jsem jako malá s houbičkami spíš umývala okolí vany, než sebe :D

      Vymazat
  4. Tohle vůbec neznám a už jsem zvědavá na tvé dojmy :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. Spabox teda taky vůbec nepoznám, ale těším se na recenze. :-) Ta vlasová kosmetika může být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Spabox vůbec neznám a věci vypadají zajímavě. Nejvíce mě zaujala houba na mytí protože je miluji a také šampon.

    OdpovědětVymazat
  7. Počujem o tom prvý krát a vyzerá to fajn :)
    Aj tvoj blog prečítala som si viac článkov a páči sa mi, takže sa teším na ďalšie

    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  8. Spabox? To zní i vypadá skvěle! Hned se jdu mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pekný box :) žiadna krabica plná vzoriek, ale pekne produkty :) Veľmi pekná krabička :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥