Vanilka s pumpičkou: Tělové mléko Yope


Říkal někdo vanilka a skořice? Lahodná a sladká kombinace se špetkou koření, sladká, ale lehká, kterou miluju! Během chladných dnů a pozdních večerů příjemně zahřeje a navodí dobrou náladu, během letních pařáků zase jemně pohladí  osvěží smysl. Vanilku se skořicí prostě můžu kdykoli, ať už je listopad nebo červen. Hydratační mléko na tělo a ruce Vanilka a skořice od Yope je kamarád do každého počasí. Mám ho z eshopu Krásná každý den.


Lahvička (respektive velká půlitrovka) mě zaujala na první pohled. Čistá bílá s rozkošným obrázkem králíčka v klobouku (alespoň doufám, že to je králíček, má druhá asociace je morče). Design mě baví, je hravý a přelepka vypadá vlastně jako omalovánka. Není nic lepšího, než spojení dobré kosmetiky a hezkého designu. A k tomu jako velký bonus i funkční pumpička. S pumpičkami mám takový zvláštní vztah. Někdy je oceňuji velmi, jindy mi docela vadí. V tomto případě tleskám i nohama, protože díky pumpičce se tělové mléko jakoby "našlehá" a vylézá ven hezky nadýchané a to se mi tuze líbí.


Hydratační mléko Vanilka a skořice od Yope je přírodní produkt. Neobsahuje silikony, parabeny, minerální oleje, barviva ani PEGy (ať už je to cokoli). Naopak obsahuje hezké věci, které pečují o pokožku - arganový, kokosový a mandlový olej, extrakt z aloe vera a třeba bambucké máslo. Všechny složky působí jednotlivě i jako kombinace k blahodárné péči o pokožku celého těla, ručiček i nožiček. Víte, že výtažky z vanilky a skořice třeba pomáhají ke zpomalení procesu stárnutí? Aloe vera zmírňuje podráždění a v případě suché pokožky bojuje proti svědění. Oleje a bambucké máslo jsou zase ingredience, které dodávají pokožce hydrataci, pružnost a výživu.


Vůně je jemná a sladká, ne úplně vanilková ani ne úplně skořicová, taková akorát príma, aby se mi z ní nezatočila hlava, ale aby mě naopak ukolébala ke snění. Jako bych ležela na obláčku z cukrové vaty a plula po moři ze sojového vanilkového mlíčka :D Prostě se mi to hodně líbí! Kdybych měla najít něco negativního, tak je to asi to, že mléko trochu "vylézá" z trubičky, která vede do pumpičky (Primadonnčiny popisky na jedničku). Na druhou stranu je ale pumpička šroubovací, takže můžete mléko i bez obav z rozlití převážet. Pumpičku zašroubujete a tradá.


Tělové mléko od Yope je miloučké, jemňoučké, heboučké, sameťovoučké. Voňavé, jemné a přírodní! Je jemné, ale přitom docela výživné. Nevím, co by na něj říkaly majitelky hodně suché pokožky. Na mou smíšenou je docela fajn. Mám ho ráda po sprchování na celé tělo, které příjemně oživí a nakrémuje a doplní hydrataci. Na ruce, které mám nejsušší a nejvíc trpí, protože si je pořád umývám, samo o sobě ale nestačí.


Barva tělového mléka je taková jemně smetanová. S produktem jsem moc spokojená. Je to mazání, které využijete prakticky po celý rok na celé tělo. Veliké balení navíc zaručí i dlouhou trvanlivost. Jedno pumpnutí mi stačí skoro na celé tělo. Za mlíčko k recenzování moc děkuji Míše z obchůdku Krásná každý den, kde ho seženete i vy.




Komentáře

  1. Vanilkovou vůni miluji a to že je krém přírodní je u mne taky velké plus. Vypadá fakt dobře :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Vanilku milujem a mohla by som ju mať v úplne všetkom, takže toto je niečo úplne pre mňa! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Značka ma celkom zaujala, videla som už viac recenzií. Vanilka síce nepatrí medzi moje obľúbené vône, ale určite majú aj niečo ovocné alebo bylinkové :)

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty mě celkově zaujaly, asi teda více sprchový gel, já ty tělové mazání moc nepoužívám, takže tak. Pro mě je vanilka skvělá taky po celý rok a ne jen na zimu. Vanilku či skořici v kosmetice mám moc ráda oproti třeba citrusům nebo čokoládě.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to budu muset omrknout, vanilku i skořici mám ráda. :) Akorát to opatlané balení by mě štvalo. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé mléko vypadá skvěle! Já mám od této značky mýdlo na ruce do kuchyně s hřebíčkem a pak sprchový gel s verbenou. Jsou to skvělé produkty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vanilku mám moc ráda, jen bych se i přesto bála brát jakékoliv pumpičkové balení do zavazadla na dovolenou :-) na doma ale lepšího balení není :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥