Pijte podle hvězd

Alkoholických nápojů existuje celá řada. Někdo nedá dopustit na půllitr piva, jiný upřednostní dvojku vína, další neodolá koktejlům. Věděli jste však, že každé znamení zvěrokruhu má údajně rádo něco jiného? Až tedy příště nebudete vědět, co si objednat, nechte si nalít podle horoskopu.

Ohnivá znamení

Když vyrazí Berani na party, rozhodně se nešetří. Slavit vydrží až do ranních hodin a alkohol teče proudem. Nejvíce si pochutnají na vodce s energetickým nápojem nebo na pivu. Lvi mají rádi exotiku a vůni dálek, na obyčejný alkohol si moc nepotrpí. Rádi si ale dopřejí také červené víno, a to v jakékoli podobě. Od klasického rozlévaného, přes svařené až po punč. Střelce jen tak něčím neuspokojíte. Jedná se totiž o opravdové gurmány, potrpí si na luxusní šumivá vína typu champagne.

Vzdušná znamení

Blíženci rádi experimentují a objevují nové chutě, milují proto všechno neobvyklé. Nejradši jsou, když si mohou namíchat koktejl podle svého gusta. Váhy touží po rovnováze. Nápoj by tak neměl být ani příliš silný, ani slabý, ani velmi aromatický, ani moc nevýrazný. Zkrátka tak akorát. Vodnář si potrpí na výrazné chutě, sklenka whisky bude pro něj pravé. Při pití si však musí dávat obzvlášť velký pozor, jejich tělo totiž není na alkoholové party stvořené.

Vodní znamení

Raci si alkohol dopřávají hlavně ve společnosti svých přátel, proto je nejčastěji potkáte v baru nebo restauraci. Upřednostňují jemné sladké likéry. Štíři jsou pověstní svou náladovostí. Podle nálady se také rozhodují, jaký alkohol zvolí. Cítí-li se fajn, rádi sáhnou po sklence kvalitního vína, v opačném případě do sebe „kopnou“ panáka vodky. Ryby patří mezi velké znalce vína, jiný alkohol totiž prakticky nepijí. Bílé, růžové či červené – je jim to jedno, berou cokoli.

Zemská znamení

Býk je rozený požitkář, a to se projevuje, i pokud jde o alkohol. Upřednostňuje výrazné chutě a miluje hlavně bylinkové likéry a sladké drinky. Kozoroh je opravdu nenáročný. S trochou nadsázky můžeme říct, že vypije cokoli, co mu přijde pod ruku. Panna preferuje specifické chutě alkoholu, který většina lidí nevyznává. Když už se rozhodnou pít, jedná se zpravidla o něco neobyčejného a nevšedního. Rádi si dají také bublinky, šampaňské tak bude to pravé ořechové.

Komentáře

  1. Já nevím, u mě se vždycky tyhle obecné "přidělovačky" úplně minou a netrefí se ani z rychlíku... :-) Jsem Býk. Piju sporadicky, ale když už, tak nepohrdnu dobrým vínkem, dvoudeckou piva (větší množství mě spolehlivě odrovná), nebo domácí ořechovka na chuť. Ale taky jen tak líznout :-D U Tebe to přidělené pití sedí, Primadonnko? :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě taky ne, ale chtěla jsem se dozvědět, co se skrývá pod celým PR článkem :D Nesedí mi ani obecné "holčičí" přidělené pití, vždycky vzbuzuji rozruch, když si radši objednám rum na ledu, než celé Cuba Libre (protože proč pít zbytečnou kolu, když si můžu dát jen ten rum, že :D).

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥