Podzim je tady. Udělejte si relaxační den pro sebe!

Podzimní počasí je pro mnohé depresivní, nepříjemné a smutné. Právě proto je podzim ideální čas na to, abyste si na sebe udělaly čas a pořádně relaxovaly. Také vás podzimní chladné a sychravé počasí děsí? Pak si sama pro sebe zorganizujte příjemné odpoledne, po kterém si budete navíc připadat krásnější a skvěle odpočatá. Jak na to?

Něco na sebe

Jako první můžete vzít útokem váš oblíbený obchod s oblečením. Podzim si žádá nové a teplé kousky do vašeho šatníku. Ať už to tedy bude hezká šála, nový kabát nebo kozačky, udělejte si zkrátka radost tím, co vás potěší a bude praktické zároveň.


Kadeřník

Po nákupech navštivte kadeřnictví. Nechte si vytvořit barevný přeliv či melír, nebo si vlasy ostříhejte dle účesu, který jste už dlouho chtěla vyzkoušet. Vlasy můžete odměnit i výživnou maskou, která jim po slunečném létě jen prospěje. Domů si můžete pořídit i nový šampon nebo masku na vlasy, díky které budou vaše vlasy jako od profesionála. Pokud jsou vaše vlasy roztřepené a zničené od moře či sluníčka, můžete zkusit i brazilský keratin, který je dokonale uzdraví.


Manikúra

Jsou vaše nehty zesláblé a třepí se? Pak je ten nejvyšší čas navštívit manikérku či váš oblíbený kosmetický salon, kde se o vaše nehty i ruce dobře postarají. Manikúra nabízí mnoho služeb, využít můžete například francouzskou manikúru, metodu P-Shine, klasickou manikúru nebo i gelové nehty, které zůstanou dlouho krásné. Veškeré služby manikérky si můžete užít i s příjemnou masáží rukou, po které budou vaše ruce jako z bavlnky.


Pedikúra

Bolí vás rozpraskané paty nebo máte unavené nožky? Určitě nevynechejte návštěvu pedikúry a svěřte vaše nohy profesionálům. Že jste na pedikúře ještě nikdy nebyly? Pak jste se ochudily o dokonale uvolňující a relaxační cestu ke krásnějším nohám. Pedikúra vám může pomoci se ztvrdlou a popraskanou kůží na nohou, díky ní se pokožka nohou lépe prokrví a předejdete různým plísňovým onemocněním. Navíc si na pedikúře můžete nechat upravit a nalakovat nehty.


Masáž

Vaše odpočinkové odpoledne zakončete na masáži zad a šíje, která vám pomůže uvolnit stres a napětí, které se ve vás každý den hromadí. Možná se budete až divit, jak skvěle a odpočatě se po masáži budete cítit. Díky masáži můžete uvolnit bolest svalů, zad či beder, které mohou být způsobeny špatným držením těla a nošením břemen v jedné ruce.
Také má podzim a zima špatný vliv na vaši náladu? Pak zvedněte telefon a objednejte se na svůj zkrášlující den ještě dnes!

Komentáře

  1. Pěkná inspirace a takové lehké šťouchnutí udělat něco pro sebe. Tak zrovna marodím a tak mám dny volné, takže každý den se snažím odpočívat a dělat věci s klidem. Na koupele s pěnou se hrozně těším, nejspíš o víkendu udělám relaxační leženíčko ve vaně.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥