Ježíškovská soutěž - UKONČENO


Co by to bylo za Vánoce bez soutěže? Co by to bylo za Ježíška bez překvapení? A tak jsem si pro vás připravila svou oblíbenou tajemnou soutěž. Zasoutěžit si můžete o dvě různé krabičky s různou kosmetikou. Mám pro vás modrou a červenou. V každé je trošku něco jiného, roztomilé jsou samozřejmě obě dvě :)

Do Ježíška už se tu žádný článek nechystá, abychom měli všichni klid na bezpočítačové prožívání kouzelných chvil s lidmi, které máme rádi, přejídání se všeho dobrého a nepřemýšlení nad ničím jiným, než jaký druh cukroví si dáme teď. Odpočiňte si, užijte si svátky s rodinou, přáteli a milými lidmi, na které třeba nemáte přes rok tolik času, kolik byste chtěli. Zapomeňte na ten vánoční shon, časový plán na štědrovečerní večeři a stres z toho, že nestíháte procházku, kapra nebo půlnoční. Vždyť ono se nic neděje. Buďte prostě hlavně spokojení, ať už je to venku v lese, nebo doma v pyžamu a s chlebíčkama. 


Jak se zúčastnit soutěže?

1. Napište mi vaši nejoblíbenější vánoční historku. Může být veselá, smutná, vtipná, tragická... prostě taková, na kterou s emocemi vzpomínáte. Chci se smát, mít slzičky v očích, pochopit vesmír a něčemu se přiučit. Těším se na vaše vyprávění :)

2. Napište mi, jakou krabičku byste si přáli.
3. Sledujte můj blog
Sledovat můžete přes GFC, FacebookInstagramYoutubeTwitterGoogle+Blogerky a Bloglovin.

4. Sdílejte tuto soutěž

Pro účast v soutěži musíte odpovědět na soutěžní otázku a sledovat alespoň na jednom místě, vše ostatní je nepovinné. Účastník soutěže musí mít doručovací adresu v ČR nebo SR.

Za každé sledování a sdílení si můžete přidat jeden komentář, takže dohromady každý asi bžilion. POZOR! Do komentáře vždy napište, kde a pod jakým jménem mě sledujete, případně odkaz, kde soutěž sdílíte. Nezapomeňte mi taky napsat váš email!

Soutěž poběží do 31. 12. 2017. Pak si přečtu vaše historky, vyberu dva výherce a budu je kontaktovat emailem.

Šťastné a veselé soutěžení! ♥



Komentáře

  1. Můj smutný vánoční příběh se stal v roce 1990, kdy jsem měla svoji první denní službu 24. 12. Končila jsem v 19 hodin, ale tramvaje jezdily jen sporadicky, já pracovala na jednom koci Brna a bydlela na druhém. Takže jsem Štědrý večer ztrávila na mendláku, kam jsem se dopravila ze Židenic a kde jsem do 22 hodin čekala na trolejbus.
    Taxi? Psal se rok 1990, bylo mi 17 let a původem dívka z vesnice. Takže zavolat si taxi mě ani nenapadlo :-)
    Ale od té doby jsem měla jen samé šťastné a veselé....a to přeji i tobě.
    barthova.m@email.cz

    A krabičku červenou, prosím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Modra krabicka, sleduji na IG - elizabeth greenova, tomanova.katerina@centrum.cz
    S Vanoci mam od lonska spojenou tragickou smrt styce od pritele, celou jejich rodinu mame oba moc radi a radi jsme je navstevovali, ale s vanoci a timto casem je spojeno i piti alkoholu a bohuzel v dusledku piti to organy stryce vzdaly, na tenhle problem je dobre upozornit a vzpomenout si, vanoce jsou sice casem darku, pohody, ale tohle mi vzdy vyhrkne slzy do oci, protoze alkoholu - svaraku, slivovice, sampusu je v tomto obdobi kolem nas mnoho a je potreba si na nej dat pozor

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda vzpomínám na to, jak jsem dostala své první lyže a zkoušela si je u stromečku. Takže vznikla vtipná fotka, kdy lyžuji v obýváku.
    gfc eva richterova
    ervulenka@seznam.cz
    cervena krabicka

    OdpovědětVymazat
  4. Vlastně nemám žádný příběh jako takový, ale během loňských Vánoc mě cosi zahřálo u srdíčka...
    Pokud člověka zasáhne nějaký zdravotní problém, mnoho toho přehodnotí a raduje se z těch pro někoho obyčejných věcí. A ty já mám nejradši. Společné pečení cukroví, kdy voní celý byt, stejně tak jako společné zdobení stromečku. Odpočinek u pohádek, setkávání s rodinou. A ještě k tomu mám takový malý bonus. Přesto, že jsem na vozíku, jsem zaměstnaná na základní škole, už se nám blíží třídní besídka. Vloni to bylo tak, že jsme ve třídě nazdobili stromeček, vyráběli vánoční přání. Připravili jsme balili balík a šli ho společně poslat do psího útulku, utržili jsme nějaké peníze za naše prodané výrobky a rozhodli se je někam věnovat. Takže kromě těch milých příprav mě hřeje u srdce i to, že už takhle malé děti dokáží myslet na druhé, dokonce i mně darovali andílka, kterého vyrobily na keramickém kroužku, koukejte, jak je krásný! Člověka pak zahřeje u srdce pocit, že to co dělá má smysl. A moje Vánoce tím pádem dostaly ještě další krásný rozměr.
    modrý balíček
    FB + GFC Mirka Škampová
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nedá sa povedať,žeby som mala vôbec nejakú Vianočnú historku...kedže od strednej školy,(teda už cca 7 rokov) netrávim Vianoce s rodinou...respektíve odkedy som tam nemusela bývať a mohla začať pracovať,žiť a bývať inde...ono kto nezažije nepochopí.Rodičia sa rozviedli keď som mala 14 (odvtedy som otca alkoholika a gemblera nevidela ) mame mierne preplo,vypla sa a začala pracovať v Rakúsku no a môj o rok starší brat...ten išiel pekne v šlapajách nášho tatka...Ale ani predtým to nebola žiadna sláva.Myslím nejaké to rodinné puto ktoré by sa mohlo vybudovať aspoň za tých pár rokov ako-takej "pohody" keď som bola ešte malá ... nehrozilo.Moja "rodina" vlastne doteraz netuší čo som kto som,čo mám rada,čo naopak nie,že sa rada hrabem v knihách,cvičím,mám rada zdravšiu stravu a pod.Mama ledva vedela čo študujem za odbor ale z akých predmetov som maturovala to už nie,to už bolo na ňu asi veľa.Vyznamenanie od riaditeľky školy?Jedno krátke hmmm a ktovie kde je teraz alebo lepšie povedané po koľkých dňoch skončilo v koši.Naopak brat...ten čím viac prúserov robil,tým väčšiu pozornosť dostával...bolo mi povedané,že ja sa o seba dokážem postarať za každých okolností sama ale on je zblúdená ovečka,chudáčik tak čím väčšia sprostosť,tým viac ho treba podporovať a to druhé šikovné dieťa čo sa snaží?To si netreba všímať,veď ono zvládne všetko samo.Logika jak poď ma zboku.
    Týmto nechcem povedať ale,že som na Vianoce (tzv. silno-mocné rodinné sviatky) zanevrela.Práve naopak.Teším sa aj z najmenšieho mála a ak sa mi podarí byť na Vianoce aspoň s niekým,aspoň s jedným človiečikom.Zatiaľ mi to (poklopať) každý rok nejako vyšlo...a užívam si sama v sebe všetko to čo k tomu patrí a celkovo milujem zimné obdobie,dennodenné pálenie sviečok,zababušenie sa pod dekou a pod. :)
    Ja si vyberám postoj aký zvolím k danej situácií a aké myšlienky mi bude produkovať môj mozog.A rozhodne som za poloplný nie poloprázdný pohár.Taktiež som zato aby sme sa všetci viac ľúbili a nedovolili aby nám ľudia toľko ubližovali a vysávali z nás energiu.Proste keď to nejde tak to nejde,nedávať dookola milión šancí,nechávať sa takto vyčerpávať...aj keď sa jedná o vlastnú rodinu.Niekedy to hold nevýjde,nikto za to nemôže,tak to proste je.
    Som vďačná matke,že mi dala život a vesmíru za všetko to "zlé" čo ma formovalo v človeka ktorým som dnes.Vlastne by som nemenila,to už by som vplyvom inej cesty nebola JA :-)
    Takže prajem nie len Tebe ale všetkým tvojím čitateľom ktorý tento komentár zvládli dočítať dokonca :D Šťastné a veselé a SPOMALENÉ hlavne...užívajte voľna,nasávajte atmosféru a tešte sa z maličkostí :-)
    O jednu takúto hmotnú "maličkosť" by som si rada zasúťažila,konkrétne červenú :)
    GFC : Petga Fektus
    horbendy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Sledujem aj na IG : petgafektus :)
    horbendy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Minulý rok naprosto nejvíce crazy Vánoce, když nám po obědě vypnuli proud a ani nebyla sněhová kalamita. Nikdo netušil, že se bude blížit šest hodin, všude tma a hotový jen bramborový salát. Tak jsme si nenechali zkazit náladu a začal improvizační plán. Já, mamka a babička jsme nasadily čelovky, zašly pro starý plynový vařič a začaly jsme dělat řízky. =D Nakonec to byla legrace, sváteční tabuli osvítily svíčky a bylo více prostoru na povídání, když v pozadí nebyla slyšet televize. =) Nakonec elektřinu zapnuli, až jsme dojedli, takže na dárečky už bylo vidět, ale stejně ráda vzpomínám, nečekané věci dělají nezapomenutelné zážitky. =) Týna S a na fb Tynuš,kde jsem sdílela fofolacek369@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Krátká historka, ale pořád si to doma připomínáme a nemůžeme se přestat smát :-D každý rok si hazim papuci... Teda mělo by to být podle tradice hod střevíci... (Rodiče díky této tradici tajně doufají, že už bych se mohla třeba vdát :-D... ) zábava byla předloni, když jsem házela kozackou a smetla jsem našim z police kompletní čajový servis po babičce :-D závěr této tradice byl vždy takový, že se snad nikdy nevdam protože kdo by takové kopyto chtěl. Od té doby hazim měkkou plysovou papuci :-D
    Sleduji na fb jako Taťána Kamenská
    A jestli modrou nebo červenou krabičku? Obě jsou roztomilé 😍 tak třeba modrou 😊 tana.kamenska@seznam.cz
    A přeji krásné Vánoce 😊

    OdpovědětVymazat
  9. 2. Komentár sa sdílení na fb Taťána Kamenská, tana.kamenska@seznam.cz 😉

    OdpovědětVymazat
  10. 3. Komentář za Sledování na Ig tana.3.1 tana.kamenska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Jooo a GFC Taťána Kamenská ☺☺ Tana.kamenska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Červená krabička 😊 ale určitě by i modrá udělala radost.
    Sleduji na IG: stef.emily a tam i sdílím.

    Moje vtipná historka je z Vánoc asi před třemi lety. Vesele jsme rozbalovali dárky, bavili se a po rozbalování odnesli všechny papíry do popelnice na našem sídlišti. Po asi půl hodině babička říká taťkovi, že ať jí pak přinese ukázat, co si vybral za peníze, které mu dala. Táta řekl, že žádné peníze nedostal. Babička byla v šoku a nechápala, jak je to mozne. Přiložila bankovku totiž jen tak k dárku, který byl zabalený v balicim papiru. Taťka si peněz nevšiml, papír zmuchlal a vyhodil. A tak jsem poprvé v životě viděla svého tátu hrabat v popelnici před zraky celého sídliště 😀 ty peníze našel! 😁

    OdpovědětVymazat
  13. Email: martina.stefkova@centrum.cz
    Sleduji na fb: Martinka Štefková

    OdpovědětVymazat
  14. sledujem ako Zuzanka na GFC :)
    linkinzuzka@gmail.com
    prosím červenú :)
    najobľúbenejšia historka je snáď tá zo základnej školy, práve sme sa učili písať tlačeným malé písmenká a ja som vyrábala ako darčeky pohľadnice... Každému som napísala, že "veselé Vianoce" plus meno. No a jednu som vyrábala aj dedkovi. Lenže sa mi pomýlili písmenká a miesto "veselé Vianoce dedo" dostal "veselé Vianoce debo"... ehm :D

    OdpovědětVymazat
  15. ahoj ,
    gfc Nikola Benkova
    n.princess@azet.sk
    ja som tieto vianoce odišla z domu, pretože bola u nas rodina ktora ma k tomu vyprovokovala :( a som na stedry vecer cestovala celu noc do prahy :(
    ja by som skusila modru :)
    zdielam na profile fb Nika Benko
    https://www.facebook.com/nikola.benkova.16

    OdpovědětVymazat
  16. Napadá mě story z letošních Vánoc, kdy jsem tátovi dala parfém, a on ho nadšeně hned vyzkoušel a stříkl si ho na ruku. Asi za deset minut přišel a zklamaně mi říká, že parfém moc nevydrží, že ho už ho vůbec na ruce necítí. No samozřejmě, že ho měl stříknutý na druhé ruce :)))
    A sleduji jako sasha :)
    Theraimbower@gmail.com a krabičku bych brala modrou :)

    OdpovědětVymazat
  17. A na instagramu sleduji jako therainbower :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, sleduji insta (pavleekkratinoha).
    pavelkratinoha@seznam.cz a krabičku případně modrou :D
    Moje historka je z Vánoc před 3 lety. Koupil jsem dvouleté neteři kachničku do vany, no spíše kachnu velikosti fotbalového míče. Nejdříve nadšeně trhala papír, ale když se objevila velká žlutá kachna, tak se jí začala bát a chtěla se schovat. :D Nakonec se ale skamarádily...

    OdpovědětVymazat
  21. Jako vše okolo mě rodiny, je i tato historka tragicky komická.
    Během štědrovečerního večera jako obvykle došlo k mírně rozmíšce kvůli nějaké blbině, kterou si uz nikdo nepamatuje. Po takových hádkách si mamka s taťkou poberou krabice a obaly z dárků a jdou vyvenčit pejska Mufíka aby se vrátili ve stavu smířenosti. Tentokrát tato usmiřovací procházka skončila poněkud dramatičtěji. Nastoupili do výtahu, mamka naštvaně mrskla krabicema na zem, dveře se zavřely a drama mohlo začít. Kde je Muff? Chudak se leknul rány z krabic a těsně před zavřením dveří vyběhl ven. Bohužel byl už na navíjecím vodítku, jehož konec držel taťka uvnitř rozjeteho výtahu. Náš výtah nemá stop tlačítko a tudíž šlo o život. Taťku narychlo nenapadlo nic jiného, než vodítko holýma rukama roztrhnout. Vodítko mu zajelo hluboko do ruky, ale podařilo se, vodítko se přetrhlo. I tak nebyl šťastný konec jistý, kdekoliv mohlo dojít k zadrhnutí, tudíž když je výtah konečně propustil, běželi vyděšeně pár pater nahoru s obavami, že najdou uskrceneho joksirka. Muff naštěstí stal na místě - překvapen ale nezraněn. Doma jsme taťkovi ránu ošetřili (hojila se ještě několik týdnů) a prohlásili jej hrdinou Vánoc. I když se nakonec nic nestalo, každé vánoce mamince škodolibě připomínáme, ať si hlídá emoce, aby zase neprizabila nejmladšího člena rodiny 🤣
    Sleduji tě na IG.
    Balíček mi je jedno 😗

    OdpovědětVymazat
  22. hezký den, já vám povím zábavnou historku o tom, jak byla známá v nemocnici na Vánoce - udělalo se jí špatně od kornatění tepen.Na Štědrý ven pak posílala všem v rodině smsku, kde přála veselé Vánoce a přidala zprávu o sobě: "protahli mi cevky a jsem v poradku." Problém byl v tom, že ve slově cévky spletla písmenko "v" S "C" a celá rodina pak řešila, jestli si k Vánocům nadělila plastickou operaci prsou či proč v té nemocnici doopravdy je :D
    No a abych zachovala rovnováhu, podělím se i o příběh z hospice, kam jsem chodívala jako dobrovolník dělat společnost pacientům. Přišla jsem po loňských vánocích, hladila po ruce jednu paní, ta se probudila a ptala se mě, co je za den. Když jsem jí pověděla, že je po vánocích, rozesmutnila se a svěřila se mi, že to jediné, co si přála, bylo oslavit vánoce v rodině...její rodina potom přišla a pověděla jsem jim diskrétně, o čem jsme si povídaly. Chtěli jí ušetřit Vánoc ze zdravotních a jiných důvodů...uvědomila jsem si, jak důležitá některá přání jsou a jak je těžké je plnit. Co by bylo vhodnější - ohrozit paní na životě ale dopřát jí, co chce nebo si zachovat rozum a nechat ji bez bolesti na lůžku, kde má po ruce pomoc? to je život...
    sleduji na IG jako CervenkaObecna
    na Fb jako Barbora Francová
    balíček se mi barevně víc líbí modrý, ale nechám to na vesmíru, co nadělí :)
    cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Já žádnou historku z Vánoc nemám, jak to tady tak čtu, tak zjišťuji, že jsme asi hooodně nudná a obyčejná rodina. Mám ale hezkou vzpomínku na první společné Vánoce s přítelem a o tu se klidně podělím :-) Chodili jsme spolu asi tak 3 roky a pomalu předělávali barák jeho rodičů na bydlení. Dělali jsme to komplet od základu, když jsem s ním začala chodit, tak se začínala betonovat podlaha a hotová byla jen střecha, takže zdi, podlahy, elektriku, vodu a milion dalších věcí jsme dělali sami. Před svátky jsme tam moc nechodili a řešili jiné věci. Na večeři jsem ještě byla u rodičů a přítel taky a pak jsme byli domluveni, že se sejdeme u něj a předáme si dárky mezi sebou. Dojel si tak večer pro mě k našim, já sbalila dárky do igelitky a jeli jsme k němu. Dojeli jsme ale k rekonstruovanému baráčku, kde mě zavedl dovnitř. Byla položená podlaha, kterou ještě ve Štědrý den do odpoledne dělal, v jednom rohu stromeček, v druhém kamna s příjemným ohýnkem a pod oknem matrace s peřinami na přespání...:-) neměli jsme tam toho moc, ale byly to pro mě ty nejkrásnější Vánoce :-) Na dárky si už ani moc nepamatuji, ale na ten pocit, že jsme konečně spolu jen sami 2 ve vlastním byl k nezaplacení :-)
    Balíček se mi líbí červený
    Fb Jana Janotová
    yanacze@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  24. Vánoční příběh? já asi žádný srdcervoucí nebo vtipný nemám :-) doma máme klasické rodinné Vánoce , je nás jako psů a každý rok jsou krásnější , protože nám dcerka roste a vnímá je čím dál tim víc, každý rok se klasika navečeříme, a pak jdeme ven volat Ježíška, manžel a babi zůstávají doma, nasází dárky pod stromek a pak jezdí světlem z baterky po zahradě , jakože to je Ježíškovo světlo, no a pak zazvoní zvonečkem a Tinka , dcerka byla letos unešená , ječela pištěla , koukala , prostě nádhera. Ta mladší to ještě nevnímá ,ale příští rok to zas bude krásnější :-)
    Je mi jedno jaká krabička, pokud musím vybrat , tak třeba modrá :-)
    terezablog0@gmail.com
    GFC Tereza Blog

    OdpovědětVymazat
  25. IG terezablog0
    tereźablog0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. fb Tereza Hradecká
    terezablog0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Já ze sdílení historek nejsem úplně nadšená a raději si nic moc nepamatuji, ale před několika lety jsem během Štědrovečerní večeře s rodinou dostala facku za vypnutí televize, kterou stejně skoro nikdo nesledoval a připadala mi nepatřičná. Bylo to dost děsný.
    GFC Jana Nováková. Líbí se mi modrá krabička. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat