Spotřebováno: Řasenka, pleťová péče, Saloos a Weleda ve velkém

Už hroooozně dlouho jsem nesepsala žádné spotřebováno! Ostuda. Ke konci roku doháním resty, tak si jedno takové jemné spotřebováno dneska dáme.


Bambucké máslo od Purity Vision je božské! Miluju ho! Je skvělé na pleť i na celé tělo. Krásně voní a používáme ho celá rodina. Spolu s kokosákem je to taková moje klasika, kterou musím doma vždycky mít.
Růžová voda od Purity Vision je taky hodně božská! Byla to moje první květová vodička a už si bez nich neumím svou péči o pleť představit. Zvykla jsem si na ní a zase si ji pořídím.
Barefoot Botanicals SOS Repair & Renew Light Moisturising Lotion je krém na pleť, který jsem našla v krabičce krásy s přírodní kosmetikou LoveLula. Vlastně bylo spíš takové "eh", málo hydratovalo, tak bych si ho už znovu nepořídila.
Suchý olej Squalane od Saloos byl něco neskutečného. Suchý olej je vůbec zajímavá věc, která mi na pleti dělala hrozně dobře. Víc se dočtete v recenzi (stačí kliknout na název).


Měsíčkový balzám bio Karité od Saloos mi zahojil kdejaké bebíčko. Tyhle tuhé balzámy od Saloos zbožňuju a vždycky musím doma nějaký mít. Pokud vás zajímá víc, tak zase klik a přečtěte si recenzi. 
PHB Ethical Beauty, Brightening Eye Gel with Organic Eyebright & Neroli je další produkt z krabičky krásy LoveLula. Oční gel byl docela fajn, měl takovou příjemnou vůni a přišlo mi, že tak příjemně vytahuje horkost z unaveného očního okolí. 
Řasenka Big Eyes od Maybelline byla taková podivná. Dostala jsem ji k nákupu a na začátku jsem z ní vůbec nebyla nadšená. Pak jsme si na sebe zvykly, ale znovu už bych si jí nepořídila.


Dopotřebovala jsem taky celé kvantum mazátek a péčí od Weledy. Weledu miluju, takže se s ní tady rozhodně nepotkáváte naposledy. Co jsem spotřebovala? Klasicku Skinfood, která je papáním pro celé tělo. Kosatcové pleťové krémy, které krásně voní a přežila jsem díky nim loňskou zimu bez omrzlin. A mandlová péče, o té bych mohla básnit celé hodiny. Pro víc informací klik na recenzi:

Co jste naposledy spotřebovali vy?



Komentáře

  1. Jo, bez kokosového oleje a bambuckého másla to prostě nejde, s tím s tebou souhlasím :) a skinfood od weledy miluji :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to jsou takové koupelnové stálice, s tím si člověk vystačí skoro na všechno :)

      Vymazat
  2. Už hodně dlouho chci vyzkoušet bambucké máslo. Stále kolem něj chodím a vždy vezmu něco jiného. Za to kokosák, ten používám pravidelně a osvědčil se mi i na mírné popálení horkým čajem. Za mě je to opravdový zázrak. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm popálení, říkáš? To je dobrý nápad! To si musím pamatovat, až příště šáhnu na horký plech :)

      Vymazat
  3. Bambucké máslo používám také :)

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Weledu mám tiež veľmi rada a ich skin food a kosatcový krém musím mať doma stále.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skin Food mi přirůstá k srdci čím dál tím víc. Kosatcový krém byl božský, ale u mě vede jejich mandlový :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥