100% Pure: Miluju tě, řasenko!


Něco vám řeknu. Jak já to testování kosmetiky ZBOŽŇUJU!!! A zvlášť, když se mi dostane do rukou něco, po čem už dlouho toužím. Na řasenku od 100% Pure jsem se třásla od té doby, co jsem si o ní před lety přečetla na blogu u Bebe. Když ji paní Míša zařadila do svého sortimentu eshopu Krásná každý den, mé srdce zajásalo. Kdo si počká, ten se dočká je věta, kterou ze srdce nenávidím. Chci všechno nejlépe hned teď! A když ne teď, tak aspoň za deset minut. Nesnáším totiž čekání. Na čekání je nejhorší to, když to nedokážu sama ovlivnit. Když si něco zařídím a vím, že je všechno okej a stačí mi už jen počkat, než bude věc, koncert, člověk, cokolik k dispozici, pak jsem v klidu. Ale čekat na něco, co má udělat někdo druhý? Neudržím se, abych takového člověka pořád nepopoháněla, jestli už to má hotové. Jak že jsem se k tomuhle vlastně dostala? :D


Takže, zpátky k věci. Prodlužující řasenka Black Tea od 100% Pure je moje vysněná kosmetika, po které jsem toužila roky. To už jsem vám říkala. Proč se jmenuje Black Tea, neboli černý čaj? Nebudete tomu věřit, ale je to proto, že je pigmentovaná černým čajem. Kosmetika 100% Pure se pyšní nejen tím, že je přírodním, ale má i svůj vlastní patentovaný způsob pigmentace z ovoce a dalších kytiček. Dobré, co?


Co se mi na řasence strášně líbí, je obal. Řasenka jako taková se schovává v papírové tubičce, která při otevírání dělá zvuk, jak šampáňo (viděli jste na mém IG?). Samotná řasenka má chladivý stříbrný obal, který je přelepený průhlednou plastovou ochrannou částí. Luxus na miliontou.


O výživu řas se postará provitamín B5, vitamín E a ovesné a pšeničné proteiny. Barva řasenky je půlnoční černá a pigmentovaná je samou přírodou - již zmiňovaným černým čajem, bobulkami (což jsou lesní plody, jako borůvky, ostružiny a tak) a kakaem.


Vůně řasenky je taky zajímavá věc. Cítím tam borůvky. Takové projité určitým chemickým procesem, ale jsou tam. Je to taková zajímavá a překvapivá bobulková vůně. Možná, kdyby se borůvky smíchaly se sypaným černým čajem, zalily trochou vody a uhňahňala se z nich taková kašička, tak nějak si to představuji. Vzhledem k tomu, že většina řasenek voní jak továrna na čističe domácnosti, jsem i tady překvapená a nadšená. Nejpřekvapivější odstavec, jaký jsem tu zatím napsala :D Schválně, minulý test čtenosti článků dopadl tragicky, tak mi teď vy, kteří opravdu čtete, do komentářů napište, co vás v poslední době překvapilo.


Děcka! Že pozor! Tohle je ten NEJLEPŠÍ kartáček, se kterým jsem se zatím ve svých řasenkových zkušenostech setkala. Zatím jsem měla vždycky problém s tím, že měly řasenky třeba moc široký kartáček, takže bylo víc barvy všude okolo očí, než na řasách. Dolní řasy je skoro nemožné normálně namalovat. Jenomže tahle řasenka má tak geniální hřebínek, že namaluje spodní řasy jak po máslíčku a ani mě u toho skoro vůbec neupatlá! Takhle nadšená jsem z řasenky už dlouho nebyla. A považte, je to přírodní řasenka!

Při prvním líčením jsem ale měla šok, protože mi přišla taková suchá. Nevím, jak to přesně popsat. Podobnou strukturu měl třeba tenhle krém na rty od Alverde. Taky takovou suchou. Nemyslím tím, že je řasenka vyschlá, to ani omylem, ale že je prostě ten její obsah jiný. Skvělý je!

Nedráždí mi oči, řasy krásně zahustí a prodlouží (tady se znovu nabízí fotka řas před a po, které se ode mě asi nikdy nedočkáte) a vydrží celý den. Jemného mrholení nebo sem tam kapky deště se nemusíte bát, ale do velkého slejváku vám ji nedoporučuju, není voděodolná. Za předpokladu, že jako já nosíte deštník, čepici nebo kapucu, se vám žádné "pandí" oči nestanou. Když jsem byla ještě na střední, tak jsem v zimě nosila pletenou čepici s kšiltem, to vám byl vynález! Měla jsem jí ze Sanu Babu a protože jsem nosila brýle (dneska chválím čočky), tak jsem vymyslela kšilt, aby mi na ně nepršelo a nesněžilo. Alelůja!


Verdikt je vám asi jasný. Tuhle řasenku miluju a nikdy nechci jinou! Hřebínek je DOKONALÝ! Budu si jí navždy hýčkat a pečovat o ní a až přestane malovat, tak jí stejně budu používat dál, kartáček je tak úzký, že se vleze do jakékoli jiné řasenky. Tohle je můj první produkt, co jsem od 100 Percent Pure zkoušela a nasadil laťku hoooodně vysoko.


Znáte 100% Pure? Co bych od této značky měla vyzkoušet příště?



Komentáře

  1. Zaujalo mě, že je barvená takto zvláštně , černý čaj, bobulky , kakao , zní to až neuvěřitelně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je pravda, že 100% Pure řasenka měla nejkrásnější obal, jaký jsem kdy u tohoto druhu výrobku potkala :-) Mám dojem, že jsem u vyhazování i plakala :-D

    Bebe

    PS: ten test čtenosti je super nápad, tuším ho taky zavedu! :-D A nejvíc mě v poslední době překvapila Česká pošta, když předplatné Bylinek opravdu došlo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, že jsi musela plakat. Vyhodit takový poklad... Ale takových pokladů jsem už vyhodila :D Mě si získala hřebínkem, konečně mě to neopatlává všude na obličeji :D Test čtenosti je legrace, protože pak vidíš, jak moc záleží na tom, co vlastně píšeš. Ale zase se uklidňuju tím, že když už někdo tu recenzi najde přes vyhledávače, tak si opravdu přečte, co píšu. Ale kdo ví :D

      Vymazat
  3. Je pravda, že prírodnú riasenku som ešte asi nemala, táto vyzerá fakt geniálne. A to, že je farbený čajom atď je len bonus. A čo ma v poslednom čase prekvapilo... hm... že moja mačka v zime chytila blchy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je geniální! Ale taky si za ní člověk připlatí. Jsem zvědavá, jak dlouho bude malovat. Blechy v zimě? Nu, to je velké překvapení :D

      Vymazat
    2. Ještě pořád maluje :) Nepoužívám ji každý den, ale stále maluje a myslím, že ještě dlouho bude, nejeví ani žádné známky vysychání :)

      Vymazat
  4. Taky teď používám přírodní řasenku a jsem naprosto nadšená a proto píšu, že mě v poslední době překvapila právě ona, protože jsem nikdy nečekala, že přírodní řasenka splní vše, co od řasenky očekávám (hlavně, že nedráždí oči a nerozmazává se).

    OdpovědětVymazat
  5. Mohu se zeptat, jak je to s odličováním řasenky? Odličuje se dobře "běžnou" kosmetikou? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličuji ji nejčastěji buď odličovacím mlíčkem nebo vodou a nemám s tím žádný problém, odličuje je skvěle :)

      Vymazat
  6. O značce jsem teda ještě neslyšela, ale musím říct, že obal řasenky vypadá nádherně! Mám moc ráda přírodní či veganskou kosmetiku, takže si myslím, že to je moc fajn a zajímavý produkt :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal je opravdový skvost :) Já jsem z ní fakt nadšená :)

      Vymazat
  7. Skus aj Avril. Je prirodna, skvela a ovela lacnejsia. Ja som objednavala dalsie balenie.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥