Alverde: Denní krém s divokou růží


Nevím, jestli bych dokázala na prstech spočítat, kolik různých pleťových krémů jsem už vyzkoušela. Rozhodně bych potřebovala tak osm rukou, abych vypočítala jenom všechny vůně a "příchuti". A to ani nemluvím o účincích - dobrých i špatných. Co jsem začala používat přírodní kosmetiku, všimla jsem si, že jsem přestala používat i tuny makeupů. Proč? Protože najednou není co zakrývat. Pleť si "jede to svoje" a vypadá u toho hezky a přirozeně. I když mám v koupelně asi tisíc lahviček a tubiček, zas tak moc toho najednou nepoužívám. A bohatě si vystačím s "drogérkovou" péčí o pleť. V té u mě jednoznačně vede Denní krém s extraktem z divoké růže Alverde. Sedí mi konzistence, jemná vůně i účinky. Alverďáckých krémů jsem vyzkoušela víc a každý je úplně jiný. Teď na zimu si občas přetřu čumák třeba avokádovým, který je ale tak mastný, až jsem z toho sama v šoku. Na každodenní celoroční používání zůstává mým favoritem růžičkový. Růžová pečující řada se Alverde vůbec moc povedla. K odličování používám růžové pleťové mléko a k ultra noční výživě zase růžový olej, o kterém už jste si na blogu taky mohli přečíst.


Pleťový krém s divokou růží se prodává v Déemku a najdete ho zabalený v papírové krabičce. To mám u krémů ráda, nebo když mají alespoň tu plastovou "zabezpečovací" přelepku. Mám tak jistotu, že z krému nikdo neubral, ani ho přede mnou trochu neozkoušel, neotevřel, neočuchal, neolíznul... co já vím, co dělají lidé v drogérkách! Krom toho, že se tam chodí líčit :D Krém je veganský, přírodní a certifikovaný označením Natrue, což znamená, že je to taková přírodní kosmetika, která splňuje určité podmínky a byl jí udělen certifikát. 


Krém je jemný, bílý a voní jemně po růžové a růžičkách. Je to taková hladící vůně, kterou si přetřete čumáček a je vám, jako když vás někdo pohladí květinou. Hustota krému je tak akorát, přesně taková střední, která není ani moc hutná, takže se nevpíjí hodinu, ale ani není moc lehká, takže je za chvíli pryč a je potřeba dát novou vrstvu. Nene, je prostě úplně přesně akorát. Na obličej mi stačí takový bobínek velikosti hrášku nebo cizrny. Dobře se roztírá a dobře se vsakuje. Hydratuje skvěle, používám jako denní i noční péči. Hodí se i jako podklad pod makeup.


Pokud hledáte přírodní krém z drogérky, který vám nezruinuje kapsu, ale se kterým se budete kamarádit, vyzkoušejte tenhle Alverďácký růžičkový. Zatím je to můj favorit z celé jejich pleťové péče. Zkoušela jsem i avokádový a chrpový, ale růžový u mě vede na plné čáře. 



Komentáře

  1. Já mám právě ten olej na pleť na Tvé doporučení a ten kupuji pořád dokola, na krém mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Lucinko, to jsem ráda, že se ti olejíček líbí. Taky ho miluju :)

      Vymazat
  2. Až půjdu do DMka, zkusím tento krém omrknout. Líbí se mi jeho obal a i vůně může být příjemná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Od tohoto krému mám doma vzoreček a až mi dojde můj denní krém, určitě si půjdu pro plnou verzi tohoto :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu tleskám! Určitě budeš s plnou verzí spokojená :)

      Vymazat
  4. Po avokádovém sahám většinou v zimě a nebo, když mám pleť hodně vysušenou. Vždy mi ji dokonale zhydratuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) Na mě je ale hrooooozně hutný a ne vždycky mi vyhovuje.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥