Snídaně s Aussie, Pantene, H&S a Oral-B


V sedm ráno mi zazvoní budík. Vykutálím se z postele, načančám se, oblíknu outfit, o kterém jsem přemýšlela asi týden, abych si nakonec stejně vzala na sebe to, co nosím na všechny slavnostní akce. Rychle jsem snědla müsli tyčku a šupajdila na tramvaj. Dostala jsem totiž pozvání na snídani se značkami Procter & Gamble, mezi které patří vlasová kosmetika Pantene, Aussie, Head & Shoulders a péče o zoubky Oral-B. Přiběhnu za tři minuty začátek akce a mám radost, že jdu včas. Odložím si kabát do šatny a s tlupou rozdováděných bloggerek vyjedeme do druhého patra Centra současného umění DOX. Na podpatcích klapu pyšně a cítím se jako královna, i když jsem jenom bezvýznamné bloggerské smítko v tom celém elite influencerském vesmíru.

Moji milí. Máte-li nějakou potravinovou alergii, nepočítejte s tím, že když se řekne snídaně, bude připravená přesně na míru vaší chuti. Já jsem bezlaktózová, takže chodím na akce většinou najedená nebo se sváčou v kapse. Připravené bylo (na pohled) výborné občerstvení - chlebíčky s ředvičkama, muffiny, šátečky, jogurty s jahůdkama a ovoce na špejli, které jsem uzmula. Chválím kokosové mlíčko do kafe!

Při čekání, až se z kávovaru uvaří moje lungo, jsem pozorovala kolem přístojící. Navázala jsem oční kontakt s mužem (pánem? klučinou), který měl tak skvělé tričko, až jsem mu to musela říct. "Já jsem Jožo," představil se. "Ahój!" podala jsem mu ruku. "Teda pardon, těší mě, pardon, že hned tykám." Tykání mu nevadilo. Svěřil se mi, že tu jsou na něj samé ženské, tak doufá, že ho nesnědí. A že mu kdyžtak pomůžu. Zasmáli jsme se spolu a rozešli se každý za svou kávou. Jožko nás pak provázel celou prezentací značek Pantene, Head & Shoulders a Aussie (což se čte Ózí, kdybyste jako já nevěděli).


Když jsme se dostatečně občerstvili a rozehřáli, přivítali nás na akci a vydali jsme se do první ze čtyř zastávek - Pantene. Dneska se tu nebudu podrobně rozepisovat o všech produktech, protože to byste se učetli k zbláznění. A schválně, kdo ještě pořád čte? Pokud jste opravdu článek přečetli až sem, napište mi, co máte v plánu dělat za hodinu :D U Pantene mě nejvíc zaujal důraz značky na zdraví a výživu vlasů. Protože to je to, co od vlasové péče očekáváme. A víte, že jsme druzí na světě (pravděpodobně jako my Evropané) v používání stylingových a jiných upravovacích přípravků na vlasy? Před námi vítězí Jižní Amerika. Při všem tom barvení, foukání, žehlení a kudrnacení je potřeba dodávat vlasům obzvlášť velkou péči. V tom nám může pomoct nejen Pantene, ale i Aussie. Obě značky mají v nabídce koncentrovanou péči, která má sílu masky, ale rychlost použití jako u kondicionéru. U obou taky nalezneme pěnový kondicionér, který je určený pro jemné vlasy bez objemu.


Druhou zastávkou byla značka Head and Shoulders, kterou jsem dlouhé roky používala proti lupům a svědění hlavy. I v H&S připravují řadu novinek a do šamponů zařadily několik nových ingrediencí - arganový olej a zázvor místo kofeinu, na který mohou být citliví lidé, kteří nepijí kávu.


Třetí zastávkou byla trendy moderní vlasová kosmetika Aussie. I tady je v plánu několik novinek, které přijdou na trh během letošního jara. Znovu potkáme výživu pro vlasy nebo pěnový kondicionér. Značka má v nabídce i menší balení, které se hodí na cestování, protože o tom prý Aussie a její filozofie je - o nezkrotnosti, cestování a poznávání. Zajímavou reklamní kampaň mají hlavně pro své masky a péče. Spolupracují s anglickými influercerkami a myšlenkou pro rychlou a účinnou výživu vlasů je to, že si tyhle mladé holky chtějí s vlasy hrát, žehlit, barvit, česat, ale pak k tomu potřebují taky nějakou pomoc, která jim dá poničené vlasy rychle do pořádku.


Čtvrtou a poslední zastávkou byla značka ústní péče Oral-B. Povídali nám o správném čištění zoubků (schválně si tipněte, jaká je průměrná doba čištění zubů) a jak v tom může elektrický kartáček pomoct. Ten jejich nejnovější je úplný Star Trek! Připojí se přes bluetooth k telefonu, ukazuje vám, kde si máte čistit zuby, dělá statistiky a ještě to můžete stáhnout v PDFku a poslat vašemu zubaři :D Mi se samozřejmě nejvíc líbilo to, že byl design v rose gold s bílou. Pak jsme si mohli zkusit tuhle novinku na vlastní zoubky. Na cestu jsme dostali pořádnou nálož novinek na testování, o kterých vám budu ještě vyprávět.







Komentáře

  1. Krásné a krásný a záživný článek to je, hrozně mě mrzí, že, jsem nemohla dorazit také, páč jsem nemocná. pap a

    OdpovědětVymazat
  2. Super sepsaný a zajímavý článek :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. To musela být krásná akce! Zaujal mě ten pěnový kondicionér!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥