Matný lak Trend it Up


Přišlo na mě jaro! A když na mě přijde jaro, znamená to, že si místo tří svetrů vezmu jen dva, vyměním zimní čepici za čepici do chladnějšího rána, huňatou šálu nahradím obřím šátkem a nalakuju si nehty nějakou jemnou barvičkou. Sluníčko vyhlížím z okna každé ráno a děsím se, že se zase ochladilo.

Když se do DMka přivalila jejich privátní značka trend IT UP (nebo jak se to správně píše), dost mě to překvapilo, protože DMko přece už jednu dekorativku má! S.he stylezone je taky déemkovská a osobně se jí vyhýbám obloukem, protože mě ničím neoslovuje a přijde mi taková nekvalitní. Vyzkoušela jsem několik S.he laků a považuju je za jedny z nejblbějších. Pak je tu ještě Alverde, které miluju, i když je jejich dekorativka taková polovičatá - napůl boží a napůl děs. Ani nevím, proč mě vlastně dost překvapilo, že vymysleli ještě další značku. Útočí Trend it up na ty luxusnější a lepší kosmetiky? Co myslíte? Dejte mi vědět v komentářích.

Vyzkoušela jsem několik Trend it up produktů. Bázi pod rtěnku, kterou mám už druhou a která je skvělá. Několik laků na nehty, třeba tenhle holografický (i když nevím, jestli by Simply Nailogical s názvem souhlasila), se kterým jsem měla na začátku problémy, ale nakonec jsem si pořídila dva různé odstíny. Taky jsem vyzkoušela rtěnku v pastelce, která je příšerná. Zatím mě asi nejvíc baví jejich laky. Kromě dvou holografických mám taky top coat, který je docela hrůza, a dva matné. Na jeden z nich se podíváme dneska společně. 


Velkým plusem Trend it up je pro mě široký výběr všeho možného. U laků to platí nejvíc. Zamilovala jsem si matné nehty a vzpomínám si, jak jsem marně před lety lovila po obchodech matný top coat. Nakonec jsem ho našla od L’orealu, který je super a obzvláštňuju jím laky vždycky, když nemám náladu na blejskátka. Matné laky dřív vůbec nebyly k sehnání, proto tleskám, že je dnešní nabídka mnohem zajímavější.

trend IT UP Soft Matte mám ve dvou odstínech, ten jarní růžovoučký je v odstínu číslo 10. Líbí se mi ta bytelná lahvička s jakoby mléčným zamlženým matným sklem, které na mě působí jako luxusní těžítko na stůl. Design se mi prostě líbí.


Štěteček se jim taky moc povedl. Je hezky široký, takové mám nejraději. Už první vrstva po nalakování vypadá dobře, druhá je naprosto dostatečná, občas dám ještě třetí, ale to jen když se mi nalakování fakt nepovede (když dám třeba jen slabou vrstvu laku a vytvořím si geniální šmouhy). Čerstvé laky miluju, protože rychle schnou a tenhle schne jedna radost. Tím, že je matný, přes něj nemusím dávat top coat, takže si jím vlastně ušetřím další práci. 


Lak zasychá do jemného matného efektu. Hrozně se mi líbí takhle nenápadná růžová barvička, která neblejská na všechny okolo, ale vypadá jemně a přirozeně. A vypadá hezky i na krátkých nehtech, které nosím já. 


Co se výdrže týče, tak ta se hodně odvíjí od toho, jaký používáte base coat (nebo jestli ho vůbec používáte). Ten můj zamilovaný od Alverde žádnou týdenní výdrž bohužel nepřinese (ale stejně ho mám prostě ráda a nevyměním, dokud to nebude nutné). Při běžném denním provozu mi s "okousanými" špičkami vydrží hezký čtyři až pět dní. Po té době už se trochu odlupuje ze všech konců a barva mě většinou přestává bavit, takže odlakuju a beru do parády zase jinou lakovačku.

Závěrem tenhle lak ráda pochválím a doporučím i vám. Udělal mi velkou radost, na jaro se barva hodí krásně, rychle zasychá a ten matný efekt prostě miluju.



Komentáře

  1. Vyzerá super, taká jarná farbička :). A 4 až 5 dní je supwr výdrž, ja som rada, keď mi lak vydrží dva dni :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dva dny vydržet musí, to bych se ulakovala :D A sem tam ošoupané místo mi ke konci nevadí :)

      Vymazat
  2. Ta barva je krásná, takové já unosím nejvíc:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Taky teď přivolávám jaro růžovou barvičkou na nehtech. Mě se moc matné laky nelíbí. Mam doma dva lesklé od této značky a spokojená s nimi nejsem. Špatně kryjou a velmi dlouho schnou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty moje dva holografické, co od trend it up mám, jsou taky takové na pováženou, ale matné se jim povedly na jedničku :) Jaro se mi teda moc přivolat nepodařilo, jsme zasněžení :D

      Vymazat
  4. Matné laky mám ráda, bohužel tento mě moc nezaujal, co se celkového efektu tyče, hlavně krytí mi na oko nepřijde nějaké extra.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na oko krytí asi moc nebude, doporučuji spíše na nehet :D Já ho ráda mám :)

      Vymazat
  5. Já laky od této značky mám ráda, teda zatím jsem vyzkoušela jen jeden, ale je perfektní, taky mám růžovou, ale ne matnou :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta matná si získala moje srdíčko, je taková jemná a milá, krásně jarní :)

      Vymazat
  6. Souhlas s Alverde. Půl na půl :-) I když jsem u Trend it up stojanu byla x-krát, stejně jsem s ničím neodešla a ani nevím proč. Tenhle lak ale vypadá velice povedeně! Je takový holčičí, milý, RŮŽOVÝ a má boží štěteček. Tak třeba příště, až se zas budu ochomýtat poblíž DMka :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, půl na půl. A když se zrovna trefím do té "zlé" půlky, tak se na Alverde prostě nemůžu zlobit :D Matné fakt můžu doporučit (pokud máš ráda matné laky, že), ty se jim povedly :) Pozor na to DMko, je tam čím dál tím víc lákadel :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥