Weleda mandlový set


Poslední dobou jsem do všeho zamilovaná. Miluju sluníčko i náhlé studenější dny, protože můžu střídat oblečení a po tom zimním se mi bude zase stýskat. Miluju všechny ty pokusy o nalezení dokonalé kávy v kavárně, která mi bude chutnat a po které se mi bude taky stýskat. Ale co miluju dlouhodobě, to je mandlová péče od Weledy. Milá Pavla z Weledy to ví a k Vánocům mi k dokonalému diářku přibalila taky mandlový set. Pokud Pavlu ještě neznáte, tak je to hvězda videa k novému produktu Jemná čistící pěna, které mě hrozně baví a mohla bych se na něj dívat pořád, protože je tak hezky hravé a veselé a hopsací! :D A najdete jí taky na instragramu (takže všichni klik).


Mandlový set obsahuje dva božské mandlové produkty - Mandlový sprchový krém  a Mandlový krém na ruce. Oba produkty byly zabalené ještě v krásné papírové krabičce.


Mandlová péče je určená na citlivou pokožku, což napovídá i celý název obou produktů. Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku je takový jemný bílý krém, který při sprchování hezky hladí. Vůbec nemydlí, z toho jsem byla docela překvapená, když jsem ho zkoušela poprvé. Nádherně ale voní, jako všechny mandlové produkty. Po téhle vůni se můžu doslova užrat a kdyby to nevypadalo podezřele, tak s sebou sprcháč všude nosím a učuchávám z něj ke zklidnění nervů. Na nošení s sebou se ale víc hodí spíš krém na ruce. 


Sprchový krém obsahuje bambucké máslo, díky kterému pokožku při umývání zároveň taky hydratuje. Nevím, jestli to na sobě taky pozorujete, ale já jsem z vody většinou dost vysušená, takže se pravidelně zásobím i pokoupací tělovou péčí. Po některých sprcháčích vylézám ze sprchy jak vysušená švestka (ahoj chemčo z drogérky), ale některé zase předčí má očekávání a nevysušují. K těm patří i sprcháčky od Weledy. 


Sprcháček má jemnou bílou krémovou barvu a obsahuje taky například mandlový olej. Je jemný, heboučký, jemňoučký jako nadýchané peřinky nebo mráčky na obloze. Používám ho ráda, ale zároveň hrozně nerada, protože se děsím dne, kdy mi dojde :D Takže si ho šetřím a používám ho ve chvíli, kdy si chci sprchování opravdu vychutnat do poslední horké kapky vody. Je to pro mě takový sprchový krém za odměnu. 


Druhý kamarád z mandlové krabičky je Mandlový krém na citlivou pokožku rukou, který jsem předtím ještě nezkoušela. Je určený pro pokožku rukou, která je náchylná k podráždění. Mé ručičky jsou jako sušenky, hlavně během zimy. Díky bohu za to jaro, které mě zbavilo většinového suchého utrpení!


Krém na ruce obsahuje taky mandlový olej, jako sprcháček, a stejně krásně voní. Marcipánku, ke mě! Krém slibuje rychlé vstřebávání, hedvábnou pokožku, ochranu před vnějšími vlivy a snižování pocitů napětí, které každá suchá ručička určitě moc dobře zná. Má bílou barvu a jemňoučkou heboučkou konzistenci. Krém se opravdu rychle vstřebává, nezanechává žádný mastný film ani nelepí. 


Ruce hydratuje krásně, zpevňuje je a vyhlazuje. Mé neoblíbené suché šupinky před ním mizí a už po týdnu používání jsem pozorovala, že se suchý pocit vrací čím dál tím míň. Teď, díky jaru a pravidelné péči o ruce, už nemám pocit, že mi uschnou a odpadnou, kdykoli přijdou do kontaktu s vodou. Někdy dokonce zapomínám na mazání, takový příjemný pocit to je! Ale jakmile mezi hřbety rozetřu trošinku krému, protože ho stačí docela málo, přichází ta slibovaná úleva od táhnoucího pocitu. 


Krém na ruce i mandlový sprcháč mi udělali ohromnou radost. Mandlová péče Weleda je prostě moje životní láska a zatím ji z dlouhodobého hlediska nic nepředčilo ♥



Komentáře

  1. Haha, to čichání na tajňačku na zklidnění nervů mě ohromně pobavilo :-D Jsem si to úplně představila třeba v metru... :-DD Pod fantastickou vůni mandlové řady se můžu u Weledy taky podepsat. Voní parádně :-)
    Momentálně mám z mandlové rodinky pleťový krém a takový ten maličký olej. A obojí je tuze fajn! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blíží se doba tílek a voňavých podpaždí, v MHD bude takové čuchání dost potřeba :D Mandlová rodinka, to je hezké, to bych chtěla, aby mě adoptovala :D

      Vymazat
  2. Já jsem zkoušela mandlové tělové mléko a musím uznat, že bylo velice příjemné, určitě bych z řady vyzkoušela i další produkty :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělové mléko je taky super, takové hezky jemňoučké a s tou pravou mandlovou vůní :)

      Vymazat
  3. Ta Weleda je bezvadná, těším se až vyzkouším další produkty!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥