Deouš pro kluky od JOIK


Zkoušet kosmetiku na cizích lidech není vždycky legrace, protože riskujete, že se jim nebude líbit (což zas ale přinese zajímavou nesluníčkovou recenzi). Nebo že to vyzkoušejí blbě a vy se budete plácat do čela, jak vůbec můžou lidé používat kosmetiku, aniž by na to předtím získali oprávnění (jako když jsem nechávala kamarádku testovat olejíček na pleť od Salusu). Stejně mi to ale nedá a stejně pořád vymýšlím, co by se komu hodilo. Když se totiž někde zmíním, že jsem vlastně trochu kosmetická bloggerka, spousta lidí začne automaticky počítat s tím, že je začnu automaticky zásobit kosmetikou až do smrti. Fakt. I bloggerka mého rozsahu a dosahu (čti pidi midi nic) se setkává s takovýmihle chamtivými mýty! To jsou věci, co? Takže se pak akorát dostávám do takového podivného kola výčitek, zkoušení na cizích lidech a naštvanosti, že to ten člověk vůbec nechápe, co se po něm chce. A na větu "tak mi něco vyber, ty to znáš líp", když jim teda ve vší slávě pošlu odkaz na eshop, ze kterého něco vybírám na testování, jsem už alergická. Už si ťukáte do hlavy, nad čím si to tu vlastně stěžuju? Protože já si ťukám velmi významně :D

Mnohem radši se proto ptám doma svého milovaného, jestli něco nepotřebujeme. Takže když se jednoho dne ozvalo, že mu dochází deodorant a NEBRÁNÍ SE VYZKOUŠET PŘÍRODNÍ, měla jsem vám takovou radost, až jsem si říkala, jestli se mi ten kluk jenom nezdá. Nu, nezdá. Do košíčku proto vhopsnul i Přírodní deodorant pro muže JOIK z nejlepšího obchůdku s přírodní kosmetiku ve vesmíru Krásná každý den.


Chtěla bych vám říct, že už jsem asi našla toho pravého. Mezi deodoranty tím samozřejmě myslím. Nebo teda styl. Kuličku! Během svých "chemických" dnů jsem se kuličce vyhýbala jako čert kříži. Lepila, nezasychala, barvila... Fuj. Proto jsem se jí ze začátku vyhýbala i mezi přírodními deoušky. A? CHYBA! Kuličkové Alverde mi naprosto změnilo pohled na svět. Pochopila jsem tajemství vesmíru, lidského bytí a dokonce už tuším, co bylo dřív - slepice nebo vejce. Tak. Přesně takhle objevné to pro mě bylo, proto jsem se i po většinou špatných zkušenostech s přírodními deodoranty nebála vyzkoušet další a nový. Na chlapovi samozřejmě. Někdo musí být pokusný králíček.

Taky si teď říkám, co by se stalo, kdybych celou recenzi s pomocí gůglu napsala Estonsky, protože odtamtaď značka Joik pochází. Všiml by si toho někdo? Asi to někdy zkusím.


Joik je božská značka. Pár věcí jsem už vyzkoušela (kuk na recenze tu) a všechny spojoval nádherný a luxusní design. Tohle já prostě můžu. Ta černá barva je taková elegantní a neomrzí, dodává celkově pocit něčeho víc, něčeho noblesního, jako jsou večerní róby plesových dam. Určitě vám taky nemusím vykládat, že černý design skleněné deodorantí lahvičky sklidil u milého velký úspěch, protože černá je přece mužná. Halelůja!

Můj první instinkt téměř na cokoli je očuchávat, takže jsem hned odšroubovala pevné víčko a čmuchla si k deouškovi. Voní krásně! Svěže a mentolově, jako ostrá zelená orbitka. Nejvíc v tom cítím mentolové žvýkačky, líp by se to asi popsat nedalo. Mohla bych polemizovat nad sladkostí máty v kombinaci s chladivou a kořeněnou šalvějí, ale to bych stejně jen popisovala to samé. Voní opravdu jako žvejka a mužovi se ta vůně líbí (protože sám má žvejky dost rád). 


Co všechno dělá deouška deouškem? Ve složení najdeme přírodní minerální sůl, extrakt ze šalvěje, šťávu z aloe vera a esenciální olejíček máty peprné. To je vám fresh nálož, co? S tímhle složením, které je mimochodem úplně přírodní a detailně ho můžete prozkoumat na stránkách Krásná každý den, je jasné, že ta vůně prostě stojí za to. Hrozně se mi líbí, že deodorant neslibuje nepocení po 9976874 hodin, jestli něco deouš slibuje, tak je to udržení svěžesti. Protože už přeci víme, že klasické antipotiče ucpávají póry a sice nám neteče z podpaždí, ale ten pot se někudy ven dostat musí. Pánský deodorant Joik osvěžuje, provoňuje, neucpává póry, udržuje svěžest a díky obsahu minerálních solí zabraňuje vzniku bakterií, které způsobují ten nepříjemný zápach. 

Když jsem se mužíčka po nějaké době ptala, co na deodorant říká, odpověděl mi "no dobrý". Z takové odpovědi mi samozřejmě málem uletěly uši, jak se z nich začalo kouřit. Poprosila jsem ho proto, aby to více rozvedl. "No je super". Chlapi! Každopádně jsem z něj vypáčila, že mu krásně voní a že mu opravdu funguje. Potí se tak nějak středně a deodorant mu na pár hodin stačí. Když potřebuje, překuličkuje se znovu. A jako obrovský bonus se mu z něj neucpávají póry, protože to může při špatném deodorantu vést až k bulkám v podpaždí.


"Co to tady máš?" prohlížela jsem si chlapovo mírně zažloutlé tričko v podpaždí. Nosí totiž bílá trička a přes ně košile. Deodorant má jemně žlutou barvu. Krve by se ve mě v tu chvíli nedořezal. Obarvila jsem mu trička! "A necháváš ho zasychat?" bránila jsem deoušek zuby nehty. Nenechává. Takže pozor, vážení. Deodorant vám může při špatném zacházení obarvit trička (a jestli se mi tu objeví komentář "hm škoda, že barví, jinak by byl super, tak vás uškrtim), ale pokud ho necháte v podpaždí odpočinout a zaschnout, což je otázka ani ne minuty, pak budete v naprostém pořádku. Zkoušela jsem totiž souběžně s mužem i deodorant od Joiku pro holčičky a nikdy mi nic neobarvil i přes to, že je taky takový hezky žluťoučký. Jsem s ním spokojená (s deoušem i mužem), i chlapovi se přírodní deodoranty zalíbili, takže se teď oba vesele kuličkujeme Joikem a je nám hrozně hezky. Pokud se i váš muž tváří na zkoušení nových věcí pozitivně, deodorant od JOIKU by se mu mohl líbit.


Co vyplývá z dnešní recenze? Slimákům se bude dařit, klíšťata jsou paraziti, nedávejte zkoušet svojí kosmetiku lidem, kteří s ní neumí zacházet, a kupujte přírodní kosmetiku, protože je stejně ze všeho nej.



Komentáře

  1. Primadonnko já Tě zbožňuju! Krásně napsáno.
    Já na Krásná Každý Den moc ráda nakupuji! Mám toho už tolik vyhlédnutého :) Deodorant čistě přírodní pořád hledám, ale pro sebe. Můj David používá svojí značku a jiný nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, ty jsi miláček! Děkuju :) Zkoušela jsi kuličkové od Alverde? Ten je srovnatelně dobrý s těmi od Joiků :)

      Vymazat
  2. Tomu mému mužíčkovi by se nelíbil. Nemá rád kuličkové deodoranty. Příjdou mu nehygienické. :D Ale vypadá moc dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nehygienické... to mě ani nenapadlo a radši to nebudu doma zmiňovat :D Já jsem jen ráda, že tomu mému se líbí :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥