Fotosešit na zkoušku se Saal Digital


Když na mě na Instáčku mrkla reklama (protože já jsem asi jediný člověk, který má reklamy rád :D) na akci se Saal Digital, ve které nabízeli vyzkoušení fotosešitů za recenzi, zajuchala jsem. Takovéhle fotoknížky mám totiž hrozně ráda a strašně ráda je dávám dohromady. Ukazuje se ale bohužel akorát můj nevkus, protože vždycky, když si stáhnu editorský program ve kterém se taková fotoknížka tvoří, tak tam chci nacpat co nejvíc fotek a co nejvíc různého pozadí, samolepek nebo fontů. Vznikne z toho samozřejmě splácanina, kterou pak hrdě dávám babičkám a rodičům ke všemožným výročím a Ježíškům. 

Od Saal Digital jsem dostala kupon v hodnotě 600 Kč, který jsem mohla použít k vytvoření vlastního fotosešitu. Fotosešity jsem si nakonec vytvořila dva ve dvou velikostech, jeden totiž bude jako dáreček, proto vám ho tady z bezpečnostních důvodů neukážu (aby to totiž zůstalo překvapením :). Co vám ale ukázat můžu, je fotosešit z dovolené v Benátkách, kde jsem byla na podzim.

K tomu, abych si mohla fotosešit vytvořit, je nejdřív potřeba si stáhnout program Saal Designer. Bez něj to bohužel nepůjde. Program je ale velice chytrý a pokud chcete, můžete jednoduše naházet fotky do programu a on za vás tu fotoknížku nebo fotosešit vytvoří. Já z toho chtěla vytřískat maximum, takže jsem si vytvořila prázdnou šablonu a ubírala a přidávala fotky a prvky tak, jak se mi chtělo a jak se mi líbilo. Na výběr je taky spousta doplňkových věcí, motivy, podklady, pozadí a samozřejmě můžete použít i písmo.

Když mi po pár dnech přišel fotosešit domů, příjemně mě to celé překvapilo. Líbí se mi, že je sešit chráněný plastovou průhlednou stránkou, která je taková hrubá a matná. Jakmile jsem ale otočila, vykoukly na mě kvalitně zpracované fotky, taky v matném provedení. Tloušťka papíru je podobná fotkám (jestli si ještě pamatujete, jak se dřív dávaly vyvolávat filmy a vybírali jsme si z matných nebo lesklých fotek. Pak se to všechno prohlíželo ČISTÝMA RUKAMA, aby se ty posvátné obrázky nezapatlaly, ukládalo do alb... krásné to bylo). Kroužková vazba je úměrně velká k poměru fotosešitu, takže se stránky hezky otáčejí a není ani moc velká, ani moc malá. 

Upřímně jsem z fotosešitu nadšená a takhle malinký formát ani nevyjde na moc peněz. S takovou knížečkou z dovolené se vejdete klidně do dvou/tří stovek podle formátu velikosti a počtu stránek. Můžete si tak udělat z každé dovolené hezkou vzpomínku. A na velké události pak fotoknihu, které mám taky moc ráda.


Jak se vám můj fotosešit líbí? 
Tvoříte si taky fotoknížky a fotosešity?


Komentáře

  1. Krásné....do Benátek bych se jednou moc ráda podívala. Já svůj kupon nestihla využít :-( Ale snad se mi podaří domluvit se na jiném.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, taky jsem kupon nestihla využít hned napoprvé, tak jsem jim napsala mail a prodloužili mi ho :) Zkus to, jsou vážně moc milí a ochotní.

      Vymazat
  2. Také ho mám doma, byla jsem moc spokojená, já tam měla hlavně fotky mých holek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem s ním fakt spokojená, hlavně je to krásná památka :)

      Vymazat
  3. Hrozně se mi takové věci líbí a krásné album sis nechala vytvořit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Jéééé, to vypadá fantasticky! :-) Úvodní obrázek Benátek mě přitáhl ze čtečky jak magnet! :-D Kolikrát si říkám, že mi ty klasické fotky i chybí. Měly něco do sebe... :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé a já koukám, že se teď plavíš taky po Benátkách! :D Tak třeba tě to inspiruje k vlastními fotosešitu. Ty klasické fotky měly rozhodně co do sebe. Teď mám sice fotek mraky, ale nikomu je neukazuju.

      Vymazat
  5. Fotosešit jsem zatím nezkoušela, jen fotoknihy a to od Saal digital i happy foto a fotolab. Je to opravdu skvělé, sice to zabere hodně práce, ale kniha je hotová a fotky už se nikam neztratí. :) Vaše z Benátek vypadá krásně. Obzvlášť ta zadní fotografie!

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem předtím zkoušela jen fotoknihy, proto jsem ale věděla, že fotosešit bude taky skvělá :) Když to chceš mít hezké po svém, tak je to fakt hodně práce, ale souhlasím, výsledek stojí za to :)

      Vymazat
  6. Jéé to vypadá krásně, navíc se letos chystám do Benátek, takže si mě skvěle navnadila!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥