Podzimní Alverde čokočili limitka


Na podzim se stalo přesně to, čeho se vždycky nejvíc bojím. Podívala jsem se na Instagram a viděla, že si někdo koupil limitku od Alverde s vůní čokolády a chili. A co jsem asi udělala? Nasprintovala do nejbližšího DMka, limitku popadla a utekla zpátky do svého doupěte, kde se s ní mazlím až doteď. Mám tak slabou kosmetickou vůli, až je to smutné. A vůbec nevadí, že jsem kosmetikou úplně zavalená. Stejně nutně potřebuju nové a nové věci, které nikdy nevypotřebuju (ahoj dekorativko).


Limitovaný balíček obsahoval tři produkty - sprcháč, tělovou emulzi a krém na ruce. Celé to bylo zabalené v tvrdé papírové krabičce, která se mi hrozně líbila, takže jako všechny obaly letěla samozřejmě hned do koše. 


Nejvíc ze všeho jsem se těšila na vůni, protože čokoládu miluju ve všech podobách. A proto hned na začátku musím říct, že se mi vůně zase až tak moc nelíbí. Jako není špatná, voní to hezky, ale čekala jsem opravdičtější a autentičtější čokoládkovou vůni. 


Tělová emulze Alverde, která je teda spíš vlastně takové máslo v tubě, voní tak jemně sladce, jako když se smíchá med, granko a chili paprička. To chili tam trochu cítit je a možná dělá celé té vůni takový plastový ocásek. Nejdřív udělá na kůži takovou bílou vrstvu, ale po chvilce se začne vstřebávat a za další chvilku po tom není ani stopy. Říkám tomu máslíčko, protože přesně takovou hutnou strukturu to má. Podobnou, jako jiná Alverďácká máslíčka, kteroé znám ale většinou ze šroubovacích kelímků. Co se hydratace týče, tak ta je poměrně slušná. Inženýři z Alverde vědí, jak udělat zimní krém :)


Krém na ruce Alverde má skoro stejnou vůni jako emulze. Je o něco jemnější, při roztírání žádnou bílou vrstvu nedělá a hezky se vpíjí. Je to taková normálka mezi krémy na ruce. Jsem s ním spokojená, protože je dostatečně výživný, aby mé ručičky udržel od suchého neštěstí, které si na ně každou zimu brousí zoubky. Zároveň ale nedělá žádnou mastnou vrstvu, takže prakticky hned po nanesení můžu zase datlovat do klávesnice. 


Sprchový gel Alverde je takový čirý třaslavý gel, je hezky hutný, takže když ho nanesete do dlaně, hned nezačne nikam stékat ani utíkat. Voní z nich nejvíc po chili, má trochu jinou vůni, takovou jakoby čiřejší a výraznější. Jakoby byly vůně krémů zabalené v máslíčku, ale protože to sprcháč nemá, tak má i jasnější vůně. Zase nejvíc převládá ten chili ocásek s takovým jemných nádechem kakaa, který si ale musíte trochu víc představovat. Umývá hezky, pění tak střídmě a celou koupelničku mi tou svou vůní vždycky hezky provoní. To je vlastně docela príma věc, ta vůně všech produktů je výrazná a když se rozline po místnosti, tak i příjemná. Z kůže je cítit ještě dobrou chvilku, když se nakrémuju. 


Abych pravdu řekla, tak zas až tak moc jsem z téhle limitky nadšená nebyla. Těšila jsem se na čokoládovou vůni, ale místo ní jsem získala takové granko s ocáskem. Nejvíc se mi na tom všem líbila asi ta krásná krabička z tvrdého papíru, ale ta letěla do tříděného jako první. Pro příště bych ale volila jen obyč střídmou čokoládu bez toho chili, protože to vám dělá opravdu takový podivný zakroucený ocásek. 



Komentáře

  1. Limitku jsem teda vůbec nepostřehla, ale zklamalo mě, že říkáš, že tak dobře nevoní, protože já osobně kombinaci čokolády s chilli miluju :/

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba to byl jen můj zhýčkaný nos, který očekával víc... Ale když jsem očuchala opravdovou čokoládovou kosmetiku, tak mám prostě vysoké měřítko :D

      Vymazat
  2. Škoda té vůně, ale máš pravdu, že ta krabička je skvělá:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda toho ocásku, kdyby tam nebyl, asi taky utíkám do DMka. Ale asi už nebude, když to byla limitka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už asi určitě nebude, maximálně někde schovaná ve výprodejích bych tipla :)

      Vymazat
  4. Značku Alverde nevyhledávám, takže tato limitovaná edice mě ušla, což mě zpětně mrzí, protože čokoláda a chilli, to je moje :-D Ale postupně, co čtu tvé hodnocení vůně, tak mě to zas tolik nemrzí. Protože takové voňavé produkty se kupuji právě kvůli jejich vůni.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je chyba, Alverde je boží značka, být tebou ji začnu vyhledávat častěji :D Hlavně ty jejich limitky ♥ Sice mají ocásky, ale to nevadí :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥